Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne izleyim?

screwy

Öne çıkan mesajlar

Dei said:

neyin galibiyeti?

ağır spo

annelerinin sonu, homunculusların yaratılışı, 2. dünya savaşı ve almanyaya geçişleri, tarihte de var olmuş doğa üstü araştırma dernekleri, alph ın felsefe taşına dönüşmesi, alph ın ölmesi -ki bu konuda brotherhood u da yerden yere vurma isteği de gelmedi değil-

gayet mangakadan ayrı olarak senaristler, güzel bir iş ortaya koymuşlardı fmada. mangaka başından beri sona dair birşeyler düşünürken, bu adamlar ellerindeki malzemeyle devam yazıp, üstüne de başarılı oluyorlar. filler değil, yarı orjinal bir iş ortaya koyuyorlar. manga > orjinal -dediğim gibi yarı orjinal oluyor tabi ilk fma da- işler demiş oluyorsun aslında, ki yanlış. animasyon ve müzikler de, brotherhood a yenilmiyor açıkçası.

ha gel gelelim, ikisi arasında seçim sunulsa, trajedya seven adam, rahatlıkla ilkini brotherhood a tercih edebilir.

sux kelimesi yanlış, onda hemfikirim.

katılıyorum, gayet güzeldi ilk seri. direk mangadan uyarlanmayınca anime sevmeyenler onu da sevmemiş olabilir belki ama ilk fma'nın kendine has bir güzelliği vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce gene FMA ile ilgili bir tartışma olmuştu, onda da yazdım. Önce 1. seri mangadan ayrıldığı yere kadar izlenmeli, sonra 2. seri (Bros) seyredilmeli. Çünkü 1. seride çok güzel yapılmış, 2.seride de 1. seride verildi diye daha hızlı geçilmiş yerler var, oraları kaçırırsa izleyici, serinin %25 değeri düşüyor en az.

1. serinin mangadan ayrıldığı kısım daha sonra doyamazsa izlenebilir. Veya animated fanfiction istiyorum derse açıp izlenebilir.

Ben 2. seriyi çok daha iyi buluyorum genelinde ama şimdi 1. seri mi iyi 2. seri mi iyi tartışmasına girmenin anlamı yok çünkü opinions.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı şeyleri lüzümsuzca saplantı haline getiriyorsunuz.
yahu mangası zaten "fanfiction", sırf mangadan farklı bir hikaye yazdılar diye "değersiz, çöp" diye nitelemenize gerek yok ki.
sırf "cool hipster" imajı yaratabilmek için "okunun kitabını okumuştum daha güzeldi" gibi şeyler yazıyorsunuz.

fma her bölümüyle gayet detaylı ve kaliteliydi, fmab "nasılsa daha önce anlattık" diyip hızlı hızlı geçiştirdiği için daha bir "shounen serisi" havasına büründürerek anlatılmış.

"onu izlemeyin, o manganın fanfictionı" diye uğraşmanıza gerek yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

yahu mangası zaten "fanfiction"

nasıl?

hayır tavsiye isteyen kişi herşeyi yalamış yutmuş olsa, bros dahil izleyecek birşey bırakmamış olsa neyse de, bir fma önerilecekse o direkt bros. bros yerine ilk fma'yı önermek her açıdan yanlış.

ciddi ciddi fma'yı bros'a tercih eden varsa o fma'yı sevmemiş demek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

fma'nın mangası da belli bir kafadan çıkıyor, animesi de belli bir kafadan çıkıyor.
tutup da animesine "fanfiction" demek, mangasına "fanfiction" demekten farksız.

hani fmab'nin ekran uyarlamasını mangadanın yazarı yapmış olsa eyvallah da,
sırf manganın birebir aynı hikayesini aktarmadılar diye güzel bir diziye acayip acayip iddialar bulunmak yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben burada oturup ilk sw'lere prequel yazsam da fanfiction, george lucas gidip üç tane film prequel çekse de fanfiction. çok haklısın.

bros'u hikayesi mangakanın değiştirilmemiş hikayesi, ilk fma'nın hikayesi ortasından itibaren alakasız tümden.
Sosyal ağlarda paylaş

ya senaryoyu hazırlayan, juuni kokuki, gankutsou, school rumble, mobile suit gundam seed destiny -sevilmeyebilir, sorun değil-, detective conan, hokuto no ken, death note gibi serilerde -ki baya baya da arttırılır bu sayı- emekleri geçmiş insanları, fanfiction yazıyorlar deyip, bu adamların profesyonelliklerini hiçe sayıp, birer amatörmüşlercesine lanse ediyorsan, o zaten senin ayıbın.

fanficlerinde ed ve mustang i seviştiren yaoi fanlarından farkları vardır eminim adamların. o da çok az eminlik. biraz daha zorlasan, aynı kefedeler derim. zorlamamanı umuyorum.

tartışmak cidden anlamsız. op a ayıp.

shiki izle screwy. kanlı, aksiyonlu, düşündürücü, geriyor, eğlendiriyor, vampirler gay falan değil, eski, şatoda yaşayıp, insanla beslenen ve abel-cain e uzanan vampirler. karakterler başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mahjong öğreniyorum serhat
gel beraber öğrenelim sonra akagiyle sakiyi izleriz

az önce 4000er vurdum diğer oyunculara taşlar olsa yeminlen sakidekiler kıskanırdı

http://www.youtube.com/watch?v=4P6U3LRMFAY

hatta taş alıp şu hareketi deniycem

http://www.youtube.com/watch?v=KW2zmFFCUHQ&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

abi fmab nin .................. neyse spoya geciyim

abi hersey cok iyi cok guzel de fazla gaddar yani bittim. kızını sırf state alchemist olmak icin chimera yapan herife okadar sinirlendim ve gerildim ki cıldıracagım agız burun kırmak istiyorum. sora o sirin herif vardı "shapeshifter" lar oldurdu falan e niye lan. niye masum masum izliyodum ne gerek var. hayır ne olcak diye merak ediyorum ama masumiyetimi daha fazla violate edicek diye de korkmuyo degilim.

Sosyal ağlarda paylaş

fma baya öyle
hatta bir arkadaşın deyimiyle bütün anime "aa bak ne kadar şirin FIÇIK tüh öldü" üstüne

dramı bayağı bayağı forced ve dandik yani

üç beş espiri tekme tokat için izliyeceksin fma yı yoksa bayağı bayağı dandik bir anime

bide

http://www.youtube.com/watch?v=kwaSD5TQP-I
Sosyal ağlarda paylaş

No K-ON?

Hayal kırıklıgına ugradım.
http://www.astrobunny.net/wp-content/uploads/2009/06/wpid-coalguys-k-on-12-39e6f067-7.jpg

Ne yaparsan yap Bakemonogatari izleme, orada bi Senjougahara var, onu görünce bütün 3D kadınlar yetersiz kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

abi fmab nin .................. neyse spoya geciyim

abi hersey cok iyi cok guzel de fazla gaddar yani bittim. kızını sırf state alchemist olmak icin chimera yapan herife okadar sinirlendim ve gerildim ki cıldıracagım agız burun kırmak istiyorum. sora o sirin herif vardı "shapeshifter" lar oldurdu falan e niye lan. niye masum masum izliyodum ne gerek var. hayır ne olcak diye merak ediyorum ama masumiyetimi daha fazla violate edicek diye de korkmuyo degilim.

Lose your virginity BOY!!!!

http://ghscommunications.com/pope.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...