Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ben seyi merak ediyorum televizyondaki kari eve gelip oynuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şimdi değil ama yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hangi beyin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oha beyin var mı ki orda? ben göremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ben de onu diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Yazının yazılış biçimi çok uygun olmasa da, vermek istediği mesaj olarak haklı yönleri mevcut. Yılbaşının müslümanlıkta bir yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yılın başı olmasının herhangi bir dinle alakası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yanacaksınız hepiniz. hele o hindileri yiyenler. en çok siz yanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 JsH said: Yazının yazılış biçimi çok uygun olmasa da, vermek istediği mesaj olarak haklı yönleri mevcut. Yılbaşının müslümanlıkta bir yeri yok. müslümanların yılı hiç bitmiyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 batının ahlaksızlığı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hindi gibisi varmı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 JsH said: Yazının yazılış biçimi çok uygun olmasa da, vermek istediği mesaj olarak haklı yönleri mevcut. Yılbaşının müslümanlıkta bir yeri yok. Yılbaşının herhangi bir dinle alakası yok zaten. Adı üzerinde "yılbaşı". İnsanoğlu arada bir eğlenmek ve üzerindeki stresi atmak gibi ihtiyaçlarına bahane olarak kullanıyor, bir senenin daha bitişini kutlayarak kutluyor. Maksat arada bir eğlenmeye, özel hissetmeye bahane olsun. Ama bizde noel olmadığı ve noel konsepti pazarlanış ve insana keyif verdiği için ikisini bir nevi birleştiriyorlar. Noel motifini de yılbaşına katıyorlar (şahsen ben karşı değilim, keyifli şey çünkü hediye almak vermek, ağaç süslemek, noel baba konsepti, ailevi toplantılar veya çılgın eğlenceler vb. din değil eğlence olarak bakıyorum ben. hindi yerine yemeği farklı tercih ediyorum ama, hindi eti füme olmadıkça hep bi kuru geliyo bana. ) Bilgisiz kesim de aynı şey sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Hindi büyük geldi 3 kişiye tavuk dolması yapacaz. Bu sene yırttık şans eseri. Bu arada herşeyin müslümanlıkla alakası olması gerekmiyor. Müslümanlıkla alakası olmayan herşeyde Şeytanla alakalı olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ren said: rıdvan dilmen evleniyor sandım aynen lan, ahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BonePART said: burtonesk said: umarım bu yazı dikkate alınır. çünkü bunlar piyango sayısal vs oynamazlarsa kazanma olasılığımız artacak o/ abi yetersiz turkce sosyal kafası mı ne bu ya nasıl sansın artcak doktor torbadan isim cekilmiyo sen bilet almadıkca sansın aynı HAHAHAHAHAH Aynısını demeye gelmiştim. Şansımız artacak.. AhahahahahAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ren said: rıdvan dilmen evleniyor sandım +1 asdfdesdrdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 said: Yılbaşı diye özel yemek yenmez. Hindiyi o gece yiyenler ahirette zakkum yerler. ahuahua bu ne lan sonunda da kıvırmış biz mekkeyi kutluyoz diye ehehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 düğün çok iyiydi ama ana yemek olan hindi biraz az pişmişti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Buddha said: Bu arada herşeyin müslümanlıkla alakası olması gerekmiyor. Müslümanlıkla alakası olmayan herşeyde Şeytanla alakalı olmak zorunda değil. Aynen ya :D Adamlar yılın bitişini kutlamayı şeytanın işi olarak görürken yerine bir şehrin işgalini kutlamayı mantıklı görüyorlarsa o kafayla devam etsinler =D Benden uzak olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Doğru çünkü birçokları dünyanın sadece müslümanlar etrafında döndüğünü zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 eee şeytan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Kutlu doğum haftasını 23 Nisan kutlamalarını gölgelemek için nasıl icat ettilerse, mekkenin fethini de yılbaşı kutlamasına denk getirdiler. Adamlar ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar, ne kadar çok oy alırlarsa alsınlar şu EZİKLİK içlerine işlemiş, vazgeçemiyorlar. Yeni Yılı aile ile, arkadaşlar ile birlikte kutlamaktan insana ne gibi bir zarar gelebilir, Allah isimli İslamiyet tanrısı nasıl bir sakınca görebilir, şeytan denen kompleksli melek nasıl sevindirik olur? Hayır, bunları söyleyen eleman acaba cep telefonu kullanmıyor mu? Acaba araba kullanmıyor mu? Acaba tv-radyo-cd çalar-bilgisayar-vs. gibi elektronik cihazlardan faydalanmıyor mu? "Ulan bütün bunları hep her sene şeytanı evlendiren adamlar buldu, bulmadı mı?!!! " diye sormuyor mu bu adam gibilerin yandaşları kendilerine? Zaten olur da "bu soruları bizim yandaşlar da kendilerine sorar diye eziklendikleri için yılbaşı kutlamasınlar da mekkenin fethini kutlasınlar bizimkiler" demişler belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 baya talihsiz bir post olmuş, utandım okurken . " bu yıl hac mevsimi kurban bayramına denk geliyor " garabeti gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar