Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben şeyi anlamıyorum.toplu halde suç işlemek serbest mi ? dukkanları kıranlar soyanlar yakalanmıyor. kolay mı abi bu kadar 100 kişi toplan vur kır döv evine dön yat uyu mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Red , haberleri izledin sanırım? Şerefsizler yakmış yıkmış etrafı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 evet haberler açıktı :) hani 1 değil 2değil abi.devamlı böyle haberler izliyoruz.coluk cocuk suratını kapatan sürü halinde yakıp yıkıyor.bir allahın kuluda cıkıp bunları yaka paça döverek götürmüyor yada kaba kuvvet kullanmıyor o dükkan sahibi çıkarsa silahla 5-10 tanesini yere serse kim ne diyebilir. hani dağdaki karakol baskını vs anlarım arazi şartı cart curt mağara bilmemne ama şehrin göbeği lan.sen şehrin göbeğini nasıl kontrol edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Red said: ben şeyi anlamıyorum.toplu halde suç işlemek serbest mi ? dukkanları kıranlar soyanlar yakalanmıyor. kolay mı abi bu kadar 100 kişi toplan vur kır döv evine dön yat uyu mis gibi. Haklıysan yersin biber gazını jopu. Terörist çapulcuysan herşey serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Red said: o dükkan sahibi çıkarsa silahla 5-10 tanesini yere serse kim ne diyebilir. dükkan sahibi yapsa kesin ceza yer. cidden şehrin göbeğinde polis nerde nasıl izin veriyor bunlara. cevirin etrafını yakalayın hepsini zor mu cidden bu kadar. resmen halkın daha fazla kin beslemesini istiyo devlet sanki. bakın bunları yapıolar falan. bu tarz olaylarda 1 tane tutuklanma görmedim ya tv lerde. kasti gizleniyor mudur yoksa hiç mi yakalanmıyor bu adamlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 polis kamera varken öyle şeyler yapmaz pek ne zman görüntü kesilir döve döve alırlar . daha bugun iü basıp toplamışlar ögrencileri darp ederek.Kamera olsaydı olmazdı oradada bir şey. hopa davasından saldılarya öğrencileri fazla boş kalmasın cezaevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ogrenciyi toplarken kamera var yok farketmiyo pek. agzini burnunu kirarak, sacini basini cekerek toplarlar ogrenciyi. karsilarinda ogrenci olunca emir de geliyo topluyolar. hem kolay is, hem stres atiyo polislerimiz. emir gelmiyince 100 metreden izliyolar, su sikiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ovchinnikov said: tsk fetişistlerinin de onlardan geri kalan bir yanı yok zira yapılan bir yanlış 35 sivilin ölümü var bazı yerlerde taraf bulunduğun örgüte de eleştiri yapabilmeli insan çünkü fanatizm iyi bir şey değildir hatta çok kötü bir şeydir. Evet Tsk gidip adamların köylerini bombalayıp yataklarında öldürseydi bunları haklısın ama TSK görevini yaptıgı için Tsk yı eleştirmek saçmalık olur.İnşallah bir daha bölgede yasayan vatandaşlarımız nasılsa bize bişey yapamıyorlar kafasıyla dalga geçer gibi teröristlerin cirit attığı bölgelerde kaçakçılık yapmazlarda bunlar yasanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 PKK'nın telsiz konuşmalarını verdiler bu akşam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 said: Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Uludere’de 35 kişinin hayatının kaybetmesine ilişkin TBMM’ye bilgi verdi. Atalay şunları söyledi: Terörle mücadelede hukukun inde olmaya çok büyük özen gösterilmiştir. Olayın ardından hemen tahkikat başlatılmıştır. Olay tüm yönleriyle araştırılıyor. 17 Ağustos'tan itibaren çok ciddi bir sınır ötesi operasyon başlatılmıştır. Ve halen devam etmektedir. Bu süre zarfında hiçbir sivil vatandaşımız zarar görmemiştir. İHA (insansız hava aracı) istihbarat kaynaklarından biridir. Tespit edilen görüntüler yetkili merkezlerden anlık olarak izlenmekte ve hedefin analizi yapılmakta süratli koordinasyon sonucunda uygun vasıtalarla hedef ateş altına alınmakta ya da birlikler tarafından operasyon icra edilmektedir. Olay gecesi İHA görüntülerinin üzerine önce uyarı için iki defa aydınlatma fişeği atılmış, herhangi bir ikazın gelmemesi ve grubun aynı tertipte ilerlemesi üzerine hava kuvvetleri tarafından grup ateş altına alınmıştır. Dağlıca Aktütün, Gediktepe, Hantepe, Çukurca saldırılarında silahlar yük hayvanlarıyla taşınmıştı. Kaçakçılık yapan vatandaşlarımızın girilmemesi gereken bölgede hayatlarını kaybetmesi büyük bir talihsizliktir. TSK’nın sivil halkı ateş altına alacağını düşünmek büyük bir gaflet ve haksızlıktır. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19594714.asp sırf şu olay bile tazminatı ortadan kaldırır aslında; ama siyasi sebepler verilecek onu da biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bence bilinçli ya da bilinçsiz şekilde PKK üyeleri tarafından teminat almış şuursuz bir kaçakçı grubu olabilir. Sonuçta o bölgelerin tehlikeli olduğu belli ve ordan geçmeden önce oraların askeri durumunu iyi bilen birilerinden bilgi edinmeye çalışmışlardır. oraların askeri durumunu iyi bilen biri de sorun olmaz dediyse onları kandırmak amacıyla demiştir vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://gundem.milliyet.com.tr/gazi-korucu-encu-tabutlar-uzerindeki-bayraklar-icimi-sizlatti-demedim/gundem/gundemdetay/03.01.2012/1483974/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ya olay belli aslında, en son hükümet kürtlerin herşeyini tanıcaz falan diyodu mecliste zaten doğudaki halkla işbirliğide en üst düzeydeymiş ihbarlar falan, adamlar bi şekilde bu bağı baltalamanın peşinde.hatta kaymakama saldıranlar o köyden bile değilmiş. fena miş muş dedim sadf öyle yani,kaçakçılar ölmez sınır bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 o değilde kılıçdaroğlunun şu olaydna dolayı akpye yüklenmesinden dolayı adamdan sogudum net.MASUMLAR BIDI BIDI diye konustu bi dahaki seçime oyum akpyedir.o derece soğuttu herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Regalya said: PKK'nın telsiz konuşmalarını verdiler bu akşam :> ne konusulmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Red said: o değilde kılıçdaroğlunun şu olaydna dolayı akpye yüklenmesinden dolayı adamdan sogudum net.MASUMLAR BIDI BIDI diye konustu bi dahaki seçime oyum akpyedir.o derece soğuttu herif ya. bende son bir kaç olayda kılıçdaroğlunun saçma sapan konusmalarından bıktım cidden. bu olay hakkında en güzel konusmayı bugun bahçeli yaptı. tebrik ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ne dedi Bahçeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Aket-Atum said: Ne dedi Bahçeli? "Türkiye'ye yasadışı yollardan araziyi kullanarak giriş-çıkış yapanlar vardır ve adına 'kaçakçılık' denilen bir hayat tarzını hala sürdürmektedirler. Teröristlerin geçiş ve ilerleyiş güzergahında kaçakçılıkla meşgul olanlar ya PKK provokasyonlarına, istihbarat yanıltmalarına alet edileceklerdir ve bu şekilde canlı hedef haline getirilerek, isyan provalarına mazeret oluşturacaklardır ya da yasadışı kaçakçılıkla hayatlarını sarp kayalıklarda ve dar geçitlerde heba edeceklerdir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin harekat yaptığı alan, meşru bir sınır kapısı veya gümrük noktası değil teröristlerin sürekli sızıp kanlı eylemlerini yaptığı önemli bir tehdit bölgesidir. Üstelik bu alanda yerleşim yeri olmadığı gibi insan da yaşamamaktadır.'' kaynak : http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/01/03/bahceliden-uludere-aciklamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Şu olayı "Kaçakçılığın cezası olmasın mı!" diye savunan sığırlar var ya pes doğrusu. Hoş, Metin Lokumcu öldürüldüğünde "O da polise taş atmış!", Van depreminde de "Her ne kadar Van'da olsa da üzüldük!" diyen milletin evletlarından ne beklersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bahceli gercekten cok iyi konusmus. millet birilerini biseyleri savunucam diye sacmalarken en mantıklı aciklamayi yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi bana kimse şunu diyemez,15 ve 50 kilometre kuş uçuşu mesafesindeki kampların dibinden geçiyorsun,ve işin ilginç tarafı orada o mazotu,o kaçakçılık mallarını alabileceğin,ırak sınır köyü yokken alabileceğin tek yer kalıyor pkk kampları,yani bu kadarda bir devlet bir millet enayi yerine konulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kılıçdaroğlu'nu biri durdursun cidden. Devlet özür dilemeli, tazminat vermeli nasıl diyebilirsin? Kime, neye hizmet ediyor bu adam anlayabilmiş değilim... Terörist metodları kullanarak sınırdan yasadışı yollarla kaçakçılık yapan insanları sanki hiçbir sebep yokmuş gibi gösterip suçsuzlaştırmak senin neyine? Amacı ne bu adamın anlayamıyorum... Bu adamla olmaz dedim senelerdir. Olmuyor ışte. 40 yapar bahçeli kadar bile olamadı. Bir defolsun artık lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 gittikçe düşüyo oy oranı chp nin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ooo forumun şakirtleri atarlanmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 memleket iyiye gidiye he gardaş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar