Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 o kafayı gs maçında atacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bu senede almayı verin.Kolay hesap olup 30 seneden hesaplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 aykut kocaman da 30 mu 31 mi ne (artık sayamadım) olmasın korkusuyla alexi fln dinlendrmems :D bizler inandık sizde inanın,bizim için finalde elenin lay lay lay :D şaka bir yana 3 sene önce bjk-gs fln filan yokken finalde ts'ye yenilmşlerdi, hiç bir şartta ortalık bos degil fener için sivas yada antalya bile finalde favori olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 aynen dogru soyluyosun. kimin elenip elenmedigi onemli degil FB icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 çeyrek finalden yarı finale bi tek fener çıkarsa kupayı alabilir, normal süre berabere bitince iki takım birden elensin falan mesela. zira sonraki turlarda yeterli sayıda takım olduğu sürece illa eleyecek biri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 zenke'yi delirttiler asdfasfas soyunma odasında birini öldürür muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abi.. http://www.sporx.com/img/2012/03/21/aoiqewyciaiw94r.jpg http://www.sporx.com/img/2012/03/21/20120321.210351_ist626_1786034.jpg su ne kafasi? dfgfdh. hasan sasin kafasini yardiktan sonra uydurulan rol yapiyor yalanina muthis gonderme. uu. sonra ünal başkan standart farkı var diyince kabahat oluyor. bu ne lan ahahha. komedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAH en azından yara bandı tişortu basmamışlar feneriumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Masquerade said: abi.. http://www.sporx.com/img/2012/03/21/aoiqewyciaiw94r.jpg http://www.sporx.com/img/2012/03/21/20120321.210351_ist626_1786034.jpg su ne kafasi? dfgfdh. hasan sasin kafasini yardiktan sonra uydurulan rol yapiyor yalanina muthis gonderme. uu. SADFASDFASDFAFAFSFSFFSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ben tanıyorum galiba bu kızı. evet tanıyorum. aptal geldi aptal gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyliim o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 lütfen kaldırsın federasyon şu sistemi ya.çırlama sesinden maç izlenmiyor. vuvuzela daha iyyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kapat maçın sesi koy arkaya müziği bu kadar rahatsız ediyorsa ztn spikerlerde tırt , niye ağlıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 nickin yanlış, haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Gangren said: Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyliim o zaman :p o benim arkadaşım olamaz o seviyede değil dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 DoruK said: nickin yanlış, haksızsın. Sana hitap eden bir müzik türünün radyosunu itunes radyodan fln açıp keyif yapmaktansa "zırıltı" dinlemeyi tercih ediyor sonra şikayet ediyorsan evet haklısın kazandın gg. neyse,TS rezil oynadı yine "atın burağa yapar bişiyler" anlayışıyla takıldı ama antalya güzel yargıladı,jaba yı futbol oynarken gördüğümde seviniyorum. gs rezil bir futbolla elendi, sivas kupanın favorilerinden gözümde,hak ederek kazandı. fener büyük takımın yapması gerekeni yapıp taktı 3 tane,sonra yattı üstüne aldı rölantiye,zneke terbiyesiz çıktı,özgür çekte 2 hareket yapıp sakatlandı. genel olarak kimse bu atv'nin yorumcuları spikerleri aşırı failler.resmen zevkin içine ediyorlar lakin maçlarda genelde dandun zevksiz geçiyor,en azından trabzon ve gs çok yavan oynadı,bu maçtada fener 3 golu cok erken bulunca heycan kalmadı ilerki turlar daha zevkli olur umarım,gerçi türkiyede zevkli futbol beklemek wishful thinking ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Neyse fenerin kupayı alma tehlikesine karşı argüman hazır, =)) küçük takımların da başarılı olabilmesi için uygulanan sistemde fenerbahçe şampiyon oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 iyide bunu senelerdir fenerliler diyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hakliyim said: kapat maçın sesi koy arkaya müziği bu kadar rahatsız ediyorsa ztn spikerlerde tırt , niye ağlıyorsunuz ? spıkersiz maç mı izlenir ya.. stada gittin mi radyo taşıyan adamları görmüyon herhalde hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Khelben said: Fener'in maçı cidden zor, Samsun bu sene ters geldi Fener'e ve kadro zaten pek heyecanlı oynamıyor. Biz Sivas'ı geçeriz muhtemelen. BJK elenirse Carvalhal'ın salaklığından olur. TS patlar. bunu sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 trabzonu tutturmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Kupa bu sezon yine Kupa Beyi'ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 27 yıldır fenerbahçe'nin kupa maçlarını izliyorum, alamıyoruz. bu sene totem yaptım, izlemicem. en kötü ihtimal izlemediğim maçta yenilmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Llama said: hakliyim said: kapat maçın sesi koy arkaya müziği bu kadar rahatsız ediyorsa ztn spikerlerde tırt , niye ağlıyorsunuz ? spıkersiz maç mı izlenir ya.. stada gittin mi radyo taşıyan adamları görmüyon herhalde hiç o adamların maç izleme şevkiyle oturup fenerin samsunla yaptığı kupa maçını izliyorsan sana bravo adeta bir futbol aşığısın hayır inanılmaz güzel görüntülere yol açıyor bu seyirci yasağı bazen http://imgur.com/a/Jc32K dünyanın 4 bi yanından futbol seyircisi övdü durdu bu uygulamayı bizde hala sesten şikayet edebilenler var. korkmayın kadın denilen canlılar o kadar korkunç şeyler değiller gün gelecek sizde biriyle tanışacaksanız elbette,ne bilim belki elinden bile tutabilirsiniz o zaman daha rahat izliyebilirsiniz bu tür maçları belki o güne kadar http://en.wikipedia.org/wiki/Gynophobia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Fener bu sene kupayi da ligi de alir ve dusurulurse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar