Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 alkansas said: ''Airships can be purchased for 200 pilot tokens. A single pilot token costs 5000 gold, and can also be purchased from Battle.net market for 1€.'' Şu cümle şaka,değil mi? 200 euro vermek gerekıyo yanlısmı okuyorum 200 token lagzım dıo 1 token1 euro yanı gayet normal. arda sen balance spec denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dün saçmaladı server baya, şu salak disconnect bugı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Wolas said: alkansas said: ''Airships can be purchased for 200 pilot tokens. A single pilot token costs 5000 gold, and can also be purchased from Battle.net market for 1€.'' Şu cümle şaka,değil mi? 200 euro vermek gerekıyo yanlısmı okuyorum 200 token lagzım dıo 1 token1 euro yanı gayet normal. arda sen balance spec denedinmi o arda bensem cevaplayim abi balance denemedim hic ama balance / darkness hybrid pvp icin iyi olabilir ben su spec i kullaniyorum http://www.torhead.com/skill-calc#200McMcZhGMRkuRbtz.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bi ara su spec i test edicem http://www.torhead.com/skill-calc#200bcMskrckcZZcMfor0z.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bu killeri, sadece benim ölmesini sağlayan vuruşu yapan insan olmam değil, o kombatta yaptığım asistleri de katarak hesaplıyor değil mi? yoksa lvl 24'ken girip 49 kille birinci olmuş olamam herhalde fldspgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 evet, o rakamın üstünde durunca killing blow ve solo killeri görebiliyorsun, bu arad solo killi nasıl karar verdiğini hiç çözemedim, yeni doğup gelen adamları kesiyorum solo kill vermiyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Sin said: bi ara su spec i test edicem http://www.torhead.com/skill-calc#200bcMskrckcZZcMfor0z.1 yok bi cacik olmaz bu specten daha iyisi icin biraz kafa yormam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Abi bu Warzonelarda 4 saniye falan lag bir tek bende mi var, yoksa Warzonelar buglı falan mı? Sadece Warzone'da lag oluyor, oynanacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 nerf geliyo biocheme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 12 saattir non stop pvp kasiyorum sonunda battlemaster :D ilk 3 bagden de item cikmasi sevindirici oldu :D bu saatten sonra bidaha pvp grind yapabilcegimi sanmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 nerden buluyosunuz yav bu kadar vakti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 shadow/assasin gibi noob friendly bi classla oynasam ben 65 felan olmuştum heralde http://files.enjin.com.s3.amazonaws.com/134034/module_gallery/original/327870.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oynamadigim her class op. nerf operative nerf shadow gfdghjgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Adam hem 5k single hit hemde 5k single heal yapmış. Hybrid mı gitmiş acaba? Edit: yoksa bu bı seferde baskasindan aldığı heal mı? Shadow un hangi skilli o kadar heal ederki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 valla shadow/assasin pek noob friendly degil noob shadow ve assassinleri goruyoruz 2 vurusta oluyolar sonucta light armor giymek oyle her baba yigidin harci degil zaten... vanguard/powertech e hic deginmiycem zaten oynamasi en basit class. hem ranged hem heavy armor hem shield generator... ama en en en basit classi ogrenmek isterseniz 1 button spam commando/mercenary = tracer missile/grav round spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 mumi said: Adam hem 5k single hit hemde 5k single heal yapmış. Hybrid mı gitmiş acaba? Edit: yoksa bu bı seferde baskasindan aldığı heal mı? Shadow un hangi skilli o kadar heal ederki? Bastığın potları da sayıyor sanorom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 5. implantım düştü demin çantadan yeter artık ulan. dps aldım tank aldım daha ne alayım allahsız bioware nereme sokayım bu kadar implantı. ulan hala daha centurion lightsaber ile dolaşıyoruz bi türlü düşmedi champion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hehe sanssizmissin arkadas :D bende surekli champ weapon ve relic aliyorum bagden :D sistem boktan acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Masquerade said: oynamadigim her class op. nerf operative nerf shadow gfdghjgf. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Rank 37 (şuan 39 ama düşen birşey yok) ile rank 19 arasındaki champion gear farkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abdestli adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tatooine de republic kestik, outpostun birinin önüne 3 kişi... 7-8 republic kesmişizdir. yediremeyip bir daha bir daha çıkttılar ahaha. sonra abileri geldi baktık olmuyor topuk yaptık... buda böyle bir pvp anımdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://i.imgur.com/l1m6U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 çok tatsız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar