Perspective Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 biri kuyuya taş atmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ya iyide orda battle.net için diyor ya, o MoP için gelen birşey. ToR la alakası yok yahu.. di mi lan di mi?!?!?!? -EDIT: also can be bought yazıyormuş kocaman... bir tam okusam ne güzel olacak herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 System Error!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bazen okuyamadığımı farkediyorum,çok üzülüyorum kendime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Şimdi fark ettim. Bir gezegen empire için 16-20 gibi bişeyken diğer faction için 25-30 gibi bişey olabiliyor. Artık yerleşimler niye birbirlerinden bu kadar ayrı diye sormuyorum. Daha büyük saçmalık buldum kendime! Düzeltme: Taris ve Balmora böyleymiş. Diğerleri değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Perspective said: biri kuyuya taş atmış :) İlgili konunun 8. sayfasında başka bir arkadaş paylaşmış.Üstüne pek açıklayıcı yorum gelmemiş,o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Alıntı Kojiroh said: MOP patch notes: - Players have the ability to send their combat companions to gather materials. Casual players, too, can farm their crafting materials now, YAY! - Intercontinental travel is now available! Players can purchase personal airships that can travel between continents, including Outland! Personal airships can also serve as regular flying mounts! They also have bank access, a repair bay, a reagent vendor and mounted weapons! - A new type of PvP battles: airship battles! Players can participate in airship battles taking place in specially designed airship arenas, also on the world! Airships can be upgraded to have more defense, offense or speed capability; and can carry up to 10 people. Players on airships can either use their own attacks, or the mounted weapons to fight other airships and players on them. - Airships can be purchased for 200 pilot tokens. A single pilot token costs 5000 gold, and can also be purchased from Battle.net market for 1€. Sanırım illa yazmak gerekecek. Arkadaş kendi kafasından hayalı WoW için patch notları yazmış, SWTOR'u ve Blizzard'ı tiye alarak. Bunlar gerçek değil ve tamamen uydurma, eğlence amaçlı yazılar. O yüzden kafanızı yormanıze gerek yoktur. Herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sen de yormuşun kendini baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Napiim abi, 3 mesajda bir soruluyordu bu gerçek mi, olacak mı, ayıp ayıp yapılmaz böyle şey diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Olm bu ne lan sazan.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yemisiz valla yemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yüzüm kızardı,dışarı dahi çıkamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Hayır amaç sazan.avi olsa süper olcakmış da değil :( Ben orda paragöz Blizzard'ın SW:TOR'dan çaktığı şeyleri meşru gibi gösterip kakalamaya çalışması durumunda patch notelarının nasıl olabileceğine yönelik espirikli bi öngörüde bulunmuştum ama canımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 centurion itemleri championa upgrade yapma gibi bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 13 madalyaya ulaştım ss almayı unuttum fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 pics or... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://i.imgur.com/kd7AO.jpg 12 var 13 olunca onu da çekerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 reyna olmasa alayiniz yalan olacakmissiniz afferim reyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 oyunun geriye kalanının healingini toplasan bir reyna etmiyor sanki bu da nimettenim diye geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ya op classı var. çok iyi healerı var. sonra 12 madalya aldım diye ss koyuyo. üstüne assassinler op diye ağlıyor. sparktan beklemezdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 reyna reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 barbu said: ya op classı var. çok iyi healerı var. sonra 12 madalya aldım diye ss koyuyo. üstüne assassinler op diye ağlıyor. sparktan beklemezdim ya. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Al sana pvp gg bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 alderaan da 12 medal zor degil (10k defense in single life ve 5k single hit te olsaydi 14 olurdu, gelecek sefer onunda ss ini alirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar