roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4dXrG0Rlrwg ahahahhahaha prezervatif kullanmak ya da daha iyisi bf oynamaya devam etmek için bi sebep daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 helal team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Olmesinler de surunsunler bunlar boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ehau hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Punk is Dead !! sdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 fenerbahçeden nefret etmiyorum bu punkcılardan nefret ettiğim kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Hazir hepsi bi yere toplanmisken biz de paketleyelim lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ilkokul 3 vandalizm terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ahahaha ay lav yurdum punkları <3 şu vidyo bana çoggereksiz bişi anımsattı izmirli olanlar bilir bi tane punk abi vardı alsancakta kilise sokağına kök salmıştı yıllar sonra gördüğümde bile aynı pantolon ve kesik kollu ceket vardı üzerinde acep ona ne oldu dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılığınızla mide kaldırıyorsunuz gençler. Helal valla bu genişlik. Bağırıp çağırıp kendilerini polise toplattıracaklarına ortalığın ağzına güzelce sıçıp yokolmuşlar, misler gibi eylem. İki araba boyayarak vandallık yapılıyorsa işimiz var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ne saflar yahu. eylem dediğin feysbuktan status update ederek olur bi kere. niye kolektif eylem yapalım ki? KOYUN MUYUZ BİZ? not : araba şayet elçiliğinse tamam,vatandaşınsa helal olsunlarımı geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Endonezya elçiliği apartmanda mıymış lan? Semih Cumhuriyeti mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 AHHHHHHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 BÜTÜN DEVLETLER POLİSLER FAŞİKTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 1.50 deki pank benim pank is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 batının ahlaksızlığı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bunların eline verecen kazmayı, gönderecen tarlaya haziran ayında adanadaki pamuk tarlalarına, güneş tepedeyken tarla çapalattıracan. o zaman adam olurlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sen çok çapaladın galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yav bizde de bedava egitim diyenleri iceri atıyorlar,cok farklı degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yok lan bizim içeri atılanlar o kadar tipsiz değil. bi baksana abi fotoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Aluriel said: sen çok çapaladın galiba ? yok ben çapalayanlara hallenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 uylan benim arabaya onu yapıcaklar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 git punk ol, sonra niye beni polis yapıyorlar. çapa cezası bunlara çok güzel gelebilir hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Abi tam dayaklık bunlar... Off benim içim gitti o arabayı boyarken... Hipsterlere kötü gözle bakardım. Adamlar bildiğin zararsızmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar