goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 TBMM Genel Kurulu'nda gece yarısı 3 saat süren operasyonla, 3-5 bin lira arasında değişen emekli maaşları, önce eşitlendi, ardından da zamla 7.7 bin TL'ye çıkartıldı. Bu rakamlar, cumhurbaşkanının maaşına endeksli olarak her yıl otomatik artacak. Bu operasyon, mevcut milletvekillerinden emekli olanlara da yansıdı. Böylece hem emekli hem milletvekili olanların maaşı 19.7 TL'ye çıkarken, sadece milletvekili olanlar 12 bin lira maaş alacaklar. Yapılan başka bir düzenlemeyle de siyasete erken veda eden ve emeklilik hakkını elde edememişlere de prim desteği geldi. Bu eski vekillerin en üst basamaktan ödemeleri gereken primleri, 4 yıl boyunca Meclis bütçesinden karşılanacak. Gözlerin Fransa'nın sözde soykırım inkârını suç sayan yasayı parlamentosundan geçirmesine çevrildiği gün, gece yarısı gerçekleşen operasyona bütün partiler destek verdi. Oturumu, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, "Allah hiç birimizi mahçup etmesin" sözleriyle kapattı. said: "TBMM Başkanı Cemil Çiçek, milletvekili maaşlarına yapılan zammı savunurken, "Kaleminizden kan damlamasın. Milletvekili 100 düğüne gider. Küçücük bir altın 180 lira. Bir altın götürseniz vatandaş "Koskoca milletvekilinin getirdiği altına bak" der, ortasını götürürse 400 lira" dedi." problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 cemil cicekin savunmaya bak, beynine sictigimin herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gercekten foolproof bi arguman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ağbi argümanına gel gözünü sevdiğim milletvekilinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 haber var linki yok bendeki de kafa alın link http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19532557.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yani beni benim milletvekilimin çalışma hayatı ve sonrasındaki emeklilik sürecinde öleceği döneme kadar takacağı altınlar benim sorunum? ^_^ İsterlerse Kuyumcularla anlaşalım her ay 10 tane yarım altın taksınlar mecliste vekillere, takarlarken de kameraya çeker evde izleriz sonra. Takmayan falan olursa çıkar kayıtta nasılsa. AAHEEAHEAHEHAEHEAHEAHEAHEAHAAHEEAHEAHEHAEHEAHEAHEAHEAHAAHEEAHEAHEHAEHEAHEAHEAHEAHAAHEEAHEAHEHAEHEAHEAHEAHEAHAAHEEAHEAHEHAEHEAHEAHEAHEAHAAHEA Valla bayılıyorum meclise Yalnız bu çok halkın dostu Şafak Pavey'ler, Muharrem İnce'ler, S. Süreyya önderler falan da hemen kafalarını salladılar mı bu öneri gelince, canlarım benim nerdeler onlar ya uyuyorlar mıydı yoksa hay allah akikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ahahaha şu ülkenin bütün vekilleri mi özünde aynı olur ya ahaha Her konuda tam zıtlar, iş paraya geldiğinde hepsi kanka olup yasa geçiriyorlar lan sfsafasdfafa Altın takamıyomuş garibim, bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Hangi parti olduğu falan hiç farketmiyor. Meclise seçilmenin ön şartı dolandırıcı olmak. Her zaman söylüyorum bunu. Vah altın takamıyormuş zavallı şey. Bu ülkede öğretmenin aldığı maaşla altının a'sını alamıyorsunuz haysiyetinize tükürdüklerim. İnsanlar evine yemek götüremiyor bu işi gücü dolandırıcılık olan herifler o ayki 100. altınlarının parasının peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bizim arkadaşın babası emekli milletvekili. aldıkları maaş gördükleri saygı, ya da bunun için ne dersiniz artık bilemem. herhangi bir sorun oldugunda aile üyelerinden birisinin vekil kimliğini göstermesi yeterli. daha birsürü artı vesaire. şimdi merak ettiğim şey şu, kendi memleketinden 1 kere vekil seçilip hayatının sonuna kadar bu kadar şeyi hakedecek ne yapılıyor mecliste 5 sene?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yıllar önce bir zamdan sonra da bir milletvekili " iyi oldu günde en az 15-20 misafirimiz oluyor hepsine yemek yedirmemiz gerekiyor para kalmıyor" demişti. Akıllı olun beyler her ay 2-3 kere hangi şehirdenseniz oranın milletvekilini ziyarete gidin bir bahane ile, bedava yemektir gezmedir şudur budur hayatınızı yaşayın kanka olursanız da ne ala. adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 fransaya tepki yasasının cıktıgı gunun geceyarısı kimseye caktırılmak istemeden cıkması da manidar olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 vekillerimiz o paralar ile fon oluşturup fransayı protesto edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kızdıgım zam yapmaları degil,5500 kusurden 8000 kusur e cıkarılması,ulan o kadar buyuk oranda zammı kim alıyor,hadi tamam cok madursuz eyw peki su ana kadar o parayla nasıl geciniyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ya zaten milletvekili dedikleri adamların kazançları o maaşın kaç katı daha ne zammı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ya aktif vekilken alsın ne kadar alacaksa, yeter ki param yok deyip rüşvet almasın, yolsuzluk yapmasın veya göz yummasınlar. Ama emekli olduktan sonra hala öküz gibi maaş istemeye hakları yok, orta halli geçineceği bir maaş yeterli emekli olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gençler kusura bakmayın ama artık "mahallelim" rte ye Recep Bey'e yanaşıyorum. kalkınma iktisadı ve sosyal devlet idealini rafa kaldırdım, çok yaşa kapital, çok yaşa mümin kardeşlerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ideal meslek vekillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bütün olayı , düğün-takı eğrisine bağlaması paha biçilemezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ben böyle memleketin içine tüküreyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 milletvekili kafalamak lazım altın günü sünnet düğün falan çağırmak lazım.Zaten benim param herifteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ahaha abi düğünlerde taktığı altın bütçesini sarsmasın diye maaşına zam yapan başka bir kurum-kuruluş-varlık mevcut mudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 OHA, bu savunmayı yapan adam TBMM Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bir orta boy altın kaç para haberiniz var mı?adamlar mağdur oluyor bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 of ne dalga geçmişler ya düğün bahanesi çok iyimiş.hani şu bahanenin '' lüks balıkçıların fiyatlarından haberiniz var mı ? ya vekilimin oğullarının kolej parası ? '' gibi böyle deselermiş daha samimi olurdu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ermeni tasarısı zart-zurt diye milleti başka şeylerle meşgul ederken yine yapmışlar kendilerine yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar