xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Inu x Boku direkt bir dünya furry thread spamine yol açacak o kesin. Axedice falan izler anca. Another'ın nasıl olacagı buradan sonra izlediği route'a baglı valla, bok gibi de gidebilir, iyi de olabilir. Şu an favorim Nisemonogatari elbette, ama side dish olarak Daily Lives Of High School Boys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 danshi koukousei gintama tarzında tam ama karakterler pek açmadı, çekimserim daha 1-2 bölüm daha göreyim. potansiyel var ama okita & gintoki ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 High School DxD Boobs, boobs, demons, boobs and boobs again... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yeni başlıyanlardan güzel neler var? brave10 - sanki narutonun biraz daha adult versiyonu gibi olmuş, ilk 2 bölümde fena gözükmedi gözüme. dövüş sahneleri çok iyi olmasa da gayet aksiyon dolu olmuş. rinne no lagrange - bişi var sanki bu dizide. biraz fazla kız dizisi moe dizisi olmuş gibi. öte yandan potansiyel bilim kurgu yatıyormuş gibi geldi. bunu 2 bölümde pek gösteremedi, eğer gösterirse oldukça hoşuma giden bir dizi olabilir. Lan var bi de güzel bi kıza benziyor. moretsu pirates - bu da ilgimi çeken dizilerden biri, ama pek bir potansiyel varmış gibi gelmedi bana. sırf uzay dizisi diye başladım izlemeye. cuteness overload maksatlı korsan romantizmi dizisi olmuş. marika dahil ana karakterler boş ve monoton geldi bana. ririka ilginç bir karaktere benziyor ama hikayede ona pek değinmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Another nasılmış bir bakıyım dedim böyle adamlar tam suspensei bastılar arkadan o tanıdık müzik gelmeye başladı Hayır hayiiiir derken ALI PROJECT IN YOUR FACE NEDEN ALLAHIM NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ahaha aynen op başladı 2sn de dedim "lol ali project" güzel gitmiş ama atmosfere sırıtmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 2. bölüme baslıcam simdi de, asıl bekleddigim Daily Lives ık bık, ne zaman çıkacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 animeultima da 1 hafta önce eklenmiş, yani muhtemelen yarın sabah-öğlene doğru filan çıkmış olur (rawunu bilemem tabi, sadece sublı koyuyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 cakeonroof said: nodame cantabile tadinda bişi o zaten izlemeyen kalmasin sayfa atlamisiz. Chihayafuru ' dan bahsediyorum bu. arkadaş ne kadar iyiymiş bu, patates seriler arasında farketmemişim, başlık açan da olmamış. biraz skip beat, biraz nodame gibi tam. josei for layf. arata'nın dedesinin elini öper, chihaya'nın babasının elini sıkarım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Gerçekten çok güzel Chiyafuru. Çocukluklarını özlüyorsun baya ama, ilk 3 bölüm dayıyorlar sonra kapatıyorlar dalgayı, için bi garip oluyor. Son 2 bölümdür gözümüz güzel kız da gördü oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 chihaya var bijin daha ne. :/ http://archivethumb.foolz.us/board/a/thumb/0556/11/1318031505468s.jpg http://archivethumb.foolz.us/board/a/thumb/0556/11/1318031505468s.jpg http://archivethumb.foolz.us/board/a/thumb/0556/11/1318031505468s.jpg DAGA! SORE DE İİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 USO DA! Queen alev alev. Tek sorun sesi, soguk, major sesi bekledim VİRİVİRİ birşey çıktı içim öldü, sonra toparlıyor ama voice acting. DAT SHIRT. http://i.imgur.com/jY5Y8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://lh4.ggpht.com/-fUQkfFHa5ZA/Tp5O5TSMZ1I/AAAAAAAAWfE/6zP-X9gZzGY/Chihayafuru%252520-%25252003%252520-%252520Large%25252026%25255B2%25255D.jpg AMAİ YO, XUNN-KÜN. http://fortyfourfennecs.files.wordpress.com/2011/10/horriblesubs_chihayafuru_-_01_720p08-07-30.jpg HONTOONİ ÜTSÜKİŞİİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 DADDY BEAR? http://marthaurion.files.wordpress.com/2012/01/commie-chihayafuru-14-2b16503c-mkv_snapshot_12-36_2012-01-11_08-13-12.jpg?w=640&h=360 UGUU~ http://4.bp.blogspot.com/-J6mVhu_g0ig/TwzsgadEq0I/AAAAAAAAKQE/rO8MFd1Pc3c/s1600/Chihayafuru%2B-%2B01.jpg GET THE CRASH CART. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Kaede said: Another nasılmış bir bakıyım dedim böyle adamlar tam suspensei bastılar arkadan o tanıdık müzik gelmeye başladı Hayır hayiiiir derken ALI PROJECT IN YOUR FACE NEDEN ALLAHIM NEDEN AHAHAHAHHAAHHA sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Another ep2'yi seyrettim şimdi, ortamı germek için o kadar çoook müzik basıyorlar ki... Meraba diyor birisi hemen müzik, gözleri irileştir, yutkun... çok yapay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Daily Lives of Highschool Boys #2 ilk bölüm kadar mükemmel değildi. Hatta bi ara bütün materyali ilk bölümde bitirdiler de bu bölüme espri mi kalmadı diye düşünmedim değil. Ama yine de güzeldi. Chihayafuru da dediğiniz kadar varmış. Yeni başlarken zahahahah ne salak oyun ya bunun üzerine anime mi yapılır lan diyodum, bugün 15. bölüm zamanında çıkmadı diye refreshlemekten klavyeyi mouseu eskittim. Çok iyi, nedensiz bi şekilde bağlandım eheh^^ Queen de ünvanını hakediyo her anlamda, hatta direkt goddess tier. Another da evet gerilim yapıcaz diye sahneleri gereksiz yere çok zorluyolar. İlerde düzelir belki diyorum da böyle giderse izlenmez ya, cidden içimi baydı 2 bölümde. Gerilim filmlerini filan bu yüzden sevmiyorum işte. Ya böyle gereksiz sahnelerde bile germeye kalkışırlar, ya da herşey güllük gülistanlık giderken röeaaaaa diye yaratıklar katiller öcüler filan dalmaya başlar. Ortasını tutturmayı öğrenemediler bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Girişeyim ben Daily Lives'a. Another'a kesinlikle müzik kapatmak lazım, gerçekten mahvediyor, zorlama korku oluyor ve hiç gerilmiyoruz. Droplanacak gibi. 2 bölümdür plotta ilerleme yok, lost izlemekten beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 uf önceki döneme bakamadan bir anime dönemi daha başladı, neyse bunu da geçiştireceğim artık okul yüzünden. highschool un previewlerine bakmıştım bir ara, şu fena değildi belki bölümlerde yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Chihayafuru çok iyi ya. Queen'in bitch mode'u kawai counterlaması şahaneydi Chihaya'nın. Snowmaruuu~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yok be o highschool boys şişirdikleri kadar komik değil 5 skeçten 1 tanesi tutuyor ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hangisi tuttu sana? Bana sonuncu çok sert tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 İlk bölümde son sikec iyiydi baya İkinci bölüm bastan sona meh di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 evet ikinci bölüm pek parlak değildi aynı muhabbetler olmuş bu arada recorder and randsell daha uzun olsun istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kaede said: İlk bölümde son sikec iyiydi baya İkinci bölüm bastan sona meh di 2. bölüm gerçekten meh olmuş. Baya disapppoint. Bir de dön artık salih. DÖN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar