Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ulan zenginlik ite biz kendi ayağımıza alamıyoz millet kedisine alıyor.. böyle olmuyor mu o kediler bunun üstünde X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 chemical'dan gelmesine alıştığımız kalitede bir proje değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 böyle yapacağına kediyi kendi ayağının üstüne koy, ısıtsın. kuzenin kedisi kucağıma oturunca alev almış laptop gibi ısıtıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 negzel kediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ben cam açık uyurken kediler yatağın üstünü doldurmaması için bu, flare atar gibi ısı kaynağı bunu yerleştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yazık kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kediler çok tatlıymış ama bir ayak ısıtıcı kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Vulcan_Lionheart said: ulan zenginlik ite biz kendi ayağımıza alamıyoz millet kedisine alıyor.. böyle olmuyor mu o kediler bunun üstünde X( laptopın şarjını kullan ayak ısıtıcı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ayda 3-4 lira tutuyor bütün gün açık bırakırsan benim de lüxüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Benim bildiğim chemical ayak ısıtıcısı fikrinden yola çıkıp kedilerine özel sıfırdan ısıtıcı imal edebilecek kapasitede bir çocuk. Bu yaptığı işi pek olumlu karşılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Kediler sevimliymiş ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 7x24 kullanımda ayda 4 lira mı atıyor cidden ya? Çok güçsüz bişi olsa gerek o zaman. Bi de yangın çıkarma potansiyeli çok yüksek bi alet gibi geliyo bana tırstırıyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya çok ciciş ^_____________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ama kedi kendi başına bir ayak ısıtıcısı değil midir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 niyan haklı kedi dediğin direk healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ana kucağı gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Of kemikıl nerede bir bug, bir abuse, bir cheat varsa oradasın be birader. Adam gerçek hayatta bile bad manner oyunculugunu kanıtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 "roket adam" said: 7x24 kullanımda ayda 4 lira mı atıyor cidden ya? Çok güçsüz bişi olsa gerek o zaman. Bi de yangın çıkarma potansiyeli çok yüksek bi alet gibi geliyo bana tırstırıyo adamı. hakketten 4lira mı oynatıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kedili erkek adam olayını anlamıyorum ya ne işi olur ki erkek adamın kediyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yemek disinda hayvanla ne isin olur abi zaten genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 25 watt mı ne en düşük seviyesi o da yetiyor, en sıcakta çalıştırınca 1 saat yatıyorlar, 1 saat kalkıp yere yatıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Şükrü mesela köpek olabilir abi. Yemek için ne biliyim tavşan geyik saka ayı felan avlarken köpek candır yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 allah diyen kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 benim de iki kedim var süperler valla. erkek olanın ufak topu var merdivenden aşağı atıyorum yakalayıp getirip ayagımın dibine bırakıyor. :) pek bi eğitim de vermedik hani kendi kendine öğrendi hayvan. erkek olan hiç üşümüyor zaten uzun tüylü. dişi olan siyam sürekli donar vaziyette. ikiside aşırı düşkün bize. insan gibiler. iyiki edinmişiz yani. eskiden sadece köpek isterdim şimdi gayet mutluyum iki kedi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar