Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars The Old Republic inceleme videosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mw3 incelemesi vardı bir tane, incelemeye oyunun sonunu göstererek başlıyodu, mw3 başlığında var, aynı kişi mi acaba diye baktım
ve
aynı evet
lütfen bırakın bu işi, hobi olarak bile yapmayın
Mesaj tarihi:
tamam yaşar usta derim başka bişi diyemem

asla haddime değil kimsenin telafuzuyla dalga geçmek. ama bir işe kalkışmadan önce de biraz ölçüp tartmak lazım kendini.
bi de bizim burdaki teyzeler biyo ver bakem bi bizim oğlan diyorlar sürekli o geldi aklıma :D
Mesaj tarihi:
Geçenlerde buralarda bir yazı okumuştum, belki de başka bir forum sitesindeydi hatırlamıyorum. Bizde niye lets play türü videolar yapılmıyor diye. Sonunda anladım niye yapılmadığını. çünkü yapılanlara okadar ağır eleştiri geliyor ki, insan yaptığına yapacağına pişman olur. Telaffuzla, şiveyle onunla bununla dalga geçeceğinize, içeriğini eleştirin. Yada ne bileyim video kalitesini eleştirin. Yada ne bileyim işte niye daha detaylı anlatmadın diye eleştirin. Yada oturun kendiniz yapın da daha kalitelilerini görelim.
Yabancıların hazırladığı pek çok lets play.... videosu izledim. Daha kötülerini de gördüm daha iyilerini de. Ama biliyorum ki bu kadar acımasız eleştiri anca bizde olur. Biz kıçımızı kıpırdatım bir şeyler yapmayı sevmeyiz, elimizi taşın altına sokmayı sevmeyiz. Anca tu kaka demeyi biliriz.

Not: Sakın kalkıp da bu videoyu yapan kişiyi tanıdığımı falan sanmayın. Hiç tanımam. Ama en azından ortaya bir emek koyulduysa, zaman harcandıysa ona hakkını teslim etmek isterim. Keşke hepimiz böyle yapsak.
Mesaj tarihi:
sakin ol exodus :)
bi insanın 1 saatini sana ayırmasını istiyorsan, biraz bilgili ve dolu olacaksın. izleyiciyi yakalayacaksın.
burda vatan millet sakaryalık bi durum yok ;)
Mesaj tarihi:
evet burda görüyoruz bir sınıf seçtiğiniz zaman daha sonra iki farklı alt sınıfa ayrılıyor mesela sith inküzütor seçtiğinizde sith sorsırıs ve sith assassin, sith variyor seçtiğimizde de sith marauder ve sith....sith...jagırnt! oluyoruz.
Mesaj tarihi:
exodus böyle saçma bir işi savunmuş ya

aga ben evde şahsen böyle bişi yapmaya kalksam şundan 10 kat daha iyi olur

adamın elle tutulu bir yanı yok.telaffuz harici bence oyun hakkında da yeterli kaapsitede cümleler kuramıyor

daha ilk doğduğu mekanda ilk mobu keserken AKICI BİR COMBAT GERÇEKTEN

ulan daha 1 lighsaber salladın 1 mob kesitn
Mesaj tarihi:
Ben incelemeyi yapan arkadaşı tanımam etmem ,video gerçekten insanı gülümsetiyor ancak şöyle bi dramatik durumda var .Swtor un yapılacağı duyurusu ilk çıktığında şu video olsaydı hiç kuşkusuz herkes ağzı açık bi şekilde izlerdi bu incelemeyi :D

Not:İncelemeyi beğendim anlamı çıkmasın D:
  • Yeni Oluştur...