Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mw3 incelemesi vardı bir tane, incelemeye oyunun sonunu göstererek başlıyodu, mw3 başlığında var, aynı kişi mi acaba diye baktım ve aynı evet lütfen bırakın bu işi, hobi olarak bile yapmayın
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 lol oyunun sonunu göstererek inceleme yapmak süpermiş ahahha
interperez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bence çok güzel bi paylaşım neden beğenmediğinizi anlamadım.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 biyo ver deyince ege şivesi mi dedim :D
interperez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mardox said: biyo ver deyince ege şivesi mi dedim :D
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tamam yaşar usta derim başka bişi diyemem asla haddime değil kimsenin telafuzuyla dalga geçmek. ama bir işe kalkışmadan önce de biraz ölçüp tartmak lazım kendini. bi de bizim burdaki teyzeler biyo ver bakem bi bizim oğlan diyorlar sürekli o geldi aklıma :D
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 adam yorumlariniza bakmiyor bile cpleyip gidiyor da yaptirim gelmemesi su uyeye sasirtici ahah. kacinci vukuat bu.
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 27:14 çok acayip bu arada duyduklarıma inanamadım
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Revangelis said: 27:14 çok acayip bu arada duyduklarıma inanamadım Kompeyn sistemi sdkdhgagkjhaf
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Tank kompeyni biz arkadan büyücüyüz işte Abi çok kötü ya :(
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 vaay raistlin nick'i alınmış, nasıl olur şaşırtıcı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fizban said: çok merak ettim ne kadar kötü diye comic sans ms ekont inküsütör sit variyor imperyıl egınt jagırnt (juggernaut) karakterin adı hakeren
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha lan: 904 people like OyunHabercisi.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ilk 1 dakikası o kadar mükemmeldi ki birkaç kere başa alıp dinledim. sonra kapattım.
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Geçenlerde buralarda bir yazı okumuştum, belki de başka bir forum sitesindeydi hatırlamıyorum. Bizde niye lets play türü videolar yapılmıyor diye. Sonunda anladım niye yapılmadığını. çünkü yapılanlara okadar ağır eleştiri geliyor ki, insan yaptığına yapacağına pişman olur. Telaffuzla, şiveyle onunla bununla dalga geçeceğinize, içeriğini eleştirin. Yada ne bileyim video kalitesini eleştirin. Yada ne bileyim işte niye daha detaylı anlatmadın diye eleştirin. Yada oturun kendiniz yapın da daha kalitelilerini görelim. Yabancıların hazırladığı pek çok lets play.... videosu izledim. Daha kötülerini de gördüm daha iyilerini de. Ama biliyorum ki bu kadar acımasız eleştiri anca bizde olur. Biz kıçımızı kıpırdatım bir şeyler yapmayı sevmeyiz, elimizi taşın altına sokmayı sevmeyiz. Anca tu kaka demeyi biliriz. Not: Sakın kalkıp da bu videoyu yapan kişiyi tanıdığımı falan sanmayın. Hiç tanımam. Ama en azından ortaya bir emek koyulduysa, zaman harcandıysa ona hakkını teslim etmek isterim. Keşke hepimiz böyle yapsak.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 lets play değil ama bu, oyun sitesi incelemesi ve sürekli viral bir şekilde reklamı yapılıyor, kaliteli olsa bari gam yemeyecem
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bu ne laubali, ne ozensiz bir calisma ya, insan utanir sundan.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sakin ol exodus :) bi insanın 1 saatini sana ayırmasını istiyorsan, biraz bilgili ve dolu olacaksın. izleyiciyi yakalayacaksın. burda vatan millet sakaryalık bi durum yok ;)
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 evet burda görüyoruz bir sınıf seçtiğiniz zaman daha sonra iki farklı alt sınıfa ayrılıyor mesela sith inküzütor seçtiğinizde sith sorsırıs ve sith assassin, sith variyor seçtiğimizde de sith marauder ve sith....sith...jagırnt! oluyoruz.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Burning Legion - Ghaza GM Hakeren mi acaba bu? :D
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 exodus böyle saçma bir işi savunmuş ya aga ben evde şahsen böyle bişi yapmaya kalksam şundan 10 kat daha iyi olur adamın elle tutulu bir yanı yok.telaffuz harici bence oyun hakkında da yeterli kaapsitede cümleler kuramıyor daha ilk doğduğu mekanda ilk mobu keserken AKICI BİR COMBAT GERÇEKTEN ulan daha 1 lighsaber salladın 1 mob kesitn
kozlowski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ben incelemeyi yapan arkadaşı tanımam etmem ,video gerçekten insanı gülümsetiyor ancak şöyle bi dramatik durumda var .Swtor un yapılacağı duyurusu ilk çıktığında şu video olsaydı hiç kuşkusuz herkes ağzı açık bi şekilde izlerdi bu incelemeyi :D Not:İncelemeyi beğendim anlamı çıkmasın D:
draedan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Seru said: Burning Legion - Ghaza GM Hakeren mi acaba bu? :D hakeren bizim server da gorundu, ayni kisi mi bilmiyorum, guild ini da goremedim :D
Öne çıkan mesajlar