hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Seru said: Red said: ben girdim.kredi kartı kabul etmedi yine böyle mallık görmedim orda 28 günüm var iken kredi kartı ödemesi yapmadan oynayamıyorum ulan ztn parasını ödeyip almısım oyununu ödeme almıyor ki senden, sadece garantiye alıyor 30 günün sonunda para çekmek için. red zone falat muhabbeti falan var diye kart kabul etmiyor işte problem bu, paypal denedin mi? neyi garantiye alıyor abi ödemezsen oynamazsın ödersen oynarsın yani bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yau her firma aynısını yapmıyor mu? neyi tartışıyoruz kredi kartı bilgisi alıyor senden birşey demesen bile her ay yeniliyor hesabı aynı şey taa ki sen müdahale edene kadar. ayrıca diğer oyunlar da böyle kart bilgisi aldı, ilk aldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 daha ben 2 saattir swtor.com'a giremedim sıradan delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paypal ile tıkır tıkır oldu da sıkıntı paypal sayfasına kadar gelmek :) hatta paypal ile hallettim adamların sayfasında ilerlemedi bu sefer, site çok yoğun yoksa paypal varsa sıkıntı yok oraya girdiğiniz adres Türkiye de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Serverlar da mı bakımda şu anda yoksa sadece site mi? account.swtor.com'da bekletiyor, sonra maintenance var diyip posta koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 AVRUPA TÜRK AKININI BÖYLE ENGELLEDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 o ea lalala tekerliği ne kadar dönüyor sigara almaya gitsem mi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ben oralara kadar gelemedim hiç dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iş bankası kartımı tanımadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 knox said: o ea lalala tekerliği ne kadar dönüyor sigara almaya gitsem mi ahahah bendeki yarım saattir dönüyor nerdeyse. nasıl bi process mis bu böle ya. kufur edesim geldi ea ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 GM-Newbie said: Oyun türkiyede resmi olarak satışa çıkmadığı için.Türkiye adressli ve Türk credi kartı kullananların hesaplarından para çekmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ya ne olursa olsun bilmem kaç milyon dolarlık projede böyle aptal aptal sorunların olmasına aşırı sinir oluyorum. Fail herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Red said: fail cunku bizim kredi kartlarımız kabul olmuyor birde site çöktüğü için fail. lanet paypal enteresan bi şekilde kartlarımı kabul etmiyor benim sdfs Gangrene sor benimde ayni sorun vardi paypalla o cozdu benimkini ve finansbank paypalla da olmuo ben garanti ile halledebilmis oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu arada paypal acc var bende ama adres sdfs sdfs şeklinde falan.farkediyomu girerken swtora ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yaw bu swtor sitesi nasıl bi server da bulunuyor böle. kaç kişi bağlanmaya çalışıyor olabilir ki? sadece avrupa. ve herkes aynı anda subscription yapıyor değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kabul etti paypal tekerlek çok bekletmedi sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 wow'da da vardı bu olay, kredi kartı göstermeden accountu açamıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ulan tekerlek yarım saattir donuyor. pencerei kapatıp tekrar mı denesem. benden sonrakileri onayladı. ne ayak bu yaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bu tekerlek 30 dakikadır dönüyor acaba sıkıntı mı oldu of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Reyna said: Benim son aşamada sardius o EA ikonunun çıktığı yerdeyim ama orda kaldı sen geçebildinmi orayı bittimi komple ? evet orda baya bekledi ama sonra bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sardius said: valla ben su an sitede ödeme kısmına bile giremiyorum paypalla denicem bi ama bakalım girebilsem bi. aynen, oyuna giremedim subscription istiyor. tamam para ödeyeyim arkadaşım diyorum, "hoop birader sıra var" diyor. 3 saattir sıra bitsin de para ödeyeyim de oyuna gireyim diye uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya hadi subs olayı tamamda.arkadaş bu site neden böyle peki.nasıl bir altyapı lan bu.ergenin biri canı sıkılmış swtor.com mu açmış evde napmış 2 kişi girince cokuyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 haha anger rising. adamlar mail attı dedi ki son güne bırakmayın yoğunluk olur. subs yapmadan açamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tamam oyuna girmek için sıra bekliyorduk da siteye girmek içinde sıra beklenir mi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar