Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ok ya hesaba girince orda code varmış ama ben offgamers hesabına girmediğimden görmemişim heheh hallettim herşeyi akşama lvl10 gunsli akıcam ortamlara. Yardımlar için teşekkürler.
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 gunslınger guzel secımde kısıtlı bır class sureklı saklanacak bır yer lagzım dıger turlu hıc bısı yapamıyor saklandıgındada lımıt tanımıyor world pvpde ıslevsız bence warzonelarda ıs yapar
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Guzel iste yakaladimi indirsin yakalandimi aci cekmeden ölsün. Kasamam öyle ölemeyen class ben.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Şimdide user pass ve security keyi giriyorum alet öyle bana bakıyor başlatmıyor oyunu ama error falanda vermiyor. kuzu gibi karşılıklı bakışıyoruz hehe.
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bu kadar da uzak olunmaz ki konulara Abso. Oyunu satıp alıp keyleri gelmeyenler var, seninki gelmiş senin haberin yok. :P
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dımi yani allahdan 155 hızır wolas burda :D
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ya ben kartımı iptal ettirdim şimdi illa bir kartım mı olması lazım benim...
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 paypaldan hesap aç gecıcı olarak sana verılen ılk ay bedava olan surec bıtene kadar oynayabılırsın kartının onayını yapmazsan sure bıtımınde hesaba gırısımın engellenecek. veya game cart alabılırsın havale ıle elbet yapan bır sıte vardır arastırmak lagzım
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 paypal da saçma bir şekilde hesap açamama sorunumdan sonra prepaid almaya yöneldim leveltr'de 52 liraya buldum en ucuz. güvenilir olduğunu söyleyebilecek biri var mı?
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Oyunu LevelTR'den aldım, başta tek code-çift code mu olacak sıkıntısı yaşadık ama daha oyun release olmadan (18'inde) hallettiler ve ikinci code'u gönderdiler. Daha alıp da sıkıntı yaşayan duymadım.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 içim parçalandı başlığı okurken.. sabır diliyorum oyunu alanlara. paranla rezil olmakta hiçbir şeye benzemez.
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Yazıks, hiçbişi yapmamış, dün account açmış biri için Gamecard tek çözüm :D Yoksa official SWTOR FU sayfası çıkıo.
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 evet her ne kadar paypal ile sorunsuz giriş yapabilmiş olsam da şu SS'deki ekran hele hele şu devirde artık bir utanç kaynağı olsa gerek... "to maintain a high quality of service..." ayıp ötesi bir gerekçe
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 paypal iş bankası kartımı saçma bir şekilde kabul etmedi. ben de gittim leveltr'den prepaid aldım ama anca bu saatte dl bitti. redeem ediyim derken 'The code has already been used.' yazısı ile karşılaştım. adamların müsteri hizmetleri bu saatte açık değil. sinirlendim, çok mutsuzum. aranızdan fake paypal hesabı olup ta benim kullanmama izin verecek birinin muhtemelen çıkmayacağını da biliyorum. ama yine de söylemek istedim ARGH!!! 24 saate yakın oynadıktan sonra yarın bu saatlerde yatıp uyku düzenimi düzenleyecektim
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Başka browser'da denedin mi? Chrome'da öyle tırt bir problem vardı bende WoW'da.
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 firefox, chrome simdi de ie ile denedim olmuyor.
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 BlackRose said: evet her ne kadar paypal ile sorunsuz giriş yapabilmiş olsam da şu SS'deki ekran hele hele şu devirde artık bir utanç kaynağı olsa gerek... "to maintain a high quality of service..." ayıp ötesi bir gerekçe Subscription yapmadan da forumlarda yazıp suratlarına vuramıyosun "kız arkadaşınmı yaptı o sayfayı" diye. Daha iyi oldu aslında. Bu oyun burda çıkana kadar, uzun soluklu olup olmayacağı ortaya çıkar. Bi ışık varsa alırım yoksa batsın Bioware, banahne.
Snake Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 said: Türkiye adressli ve Türk credi kartı
sloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 paypal aylık ödeme için ne kadar komisyon alıyor ? bi de ing bonus deneyen oldu mu ?
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 paypalla aktive ettikten sonra hesabı, cancel subscription yapınca kalan oynama süresi bitene kadar sorun olmuyor değil mi oynamak için
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 billing adresi türkiye göstersem sıkıntı çıkar mı acaba ya? paypall hesabının adresi de türkiye ama?
Öne çıkan mesajlar