HellPatrol_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 senko said: kız ney? yenir mi eşey kromozomlar kadınlarda XX erkeklerde AYU olur sanırsam biz AYU yuz
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Taze makarnayi denemedim sanirim ben daha once hic. Yolumuz duserse ugrayalim. Yeri de baya kolaymis aslinda. Yanlis anlamadiysam bu oyun atolyesi saginizda kalirken bulundugunuz sokagin sol paralelindeki sokakta kaliyor. Oyun atolyesi de Moda Migros'un yan sokagi.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 makarna nasi oluyo? sosu falan nasi?
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 di said: Taze makarnayi denemedim sanirim ben daha once hic. Yolumuz duserse ugrayalim. Yeri de baya kolaymis aslinda. Yanlis anlamadiysam bu oyun atolyesi saginizda kalirken bulundugunuz sokagin sol paralelindeki sokakta kaliyor. Oyun atolyesi de Moda Migros'un yan sokagi. Bravo Hocam. Güzel anlattın. Zaten google maps'e koydum. "semolina kafe & restoran" die aratınca tak diye çıkıyor.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 reyou said: makarna nasi oluyo? sosu falan nasi? Taze makarna. Semolina ve yumurtadan yapılan çok lezzetli bir şey. Sosu da her makarna için özel olarak ayrı ayrı pişiriliyor anında. Pesto, Bolognese ve Arabbiata önceden hazırlanıp dolaba konuyor sadece.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 istanbula gelirsem kesin ugrarim, makarna ve sufle zaten her zaman favorimdir.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Hayırlı olsun fevzicim.Umarım istediğiniz gibi olur herşey. Polyanna gibi oldum lan.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 arkadaş zaten bi mekan açsam ilk ytapcagım sey kanka kart diye bi kart cıkartcam sahip olanlar 10%indirim, ese dosta dagıtırım eahuea
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 taze makarna tanımı beynimi bildiğin afallattı kısa bir süre için eheh. Hayırlı işler dilerim.
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi facebook sayfası paylaşılmış, orada menü de fiyat listesi de var. üşenmeyip tıklayıverin adamdan cevap bekleyeceğinize
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hayırlı olsun önce. gidesim geldi şu anda :) kahvaltı için alternatif mekanlar arıyorduk, uğramak güzel olabilir.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 BiTcH_oFBaT said: hayırlı olsun önce. gidesim geldi şu anda :) kahvaltı için alternatif mekanlar arıyorduk, uğramak güzel olabilir. Her zaman bekleriz. Web sitesini de 1-2 hafta içinde açmayı düşünüyoruz.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bugun makarnasını denedim gayet tatmin ediciydi.
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Semolina burdan geliyor bence
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bir ara uğriyim valla, hoş bir yere benziyor.
Öne çıkan mesajlar