SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ha sen ilk izlediginde anladın basta o adamın polis olmadıgını yapma böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 GERGE said: Karea said: Karea said: kubrick serisi ama sonra sana daha değişik bir şekilde bakıcaklar.... ben hala cidiiyim ama anne babayı kaybedebilirsin arada yada tamamen senin kafayada gelebilirler büyük kumar.... Kubrick izledi diye anne babayı niye kaybedesin. Çok ergence bir yorum olmuş bu. Sen doğmadan önce izlemişlerdir zaten. O Hacivat filmi süperdir ama bak. Sonra Pan'ın Labirenti'ni al. Sherlock Holmes aç. Manolya güzeldi. Var çok güzel film. ergenlike alakası yok dostum generasyon farkı neyse bu saate anlatamıycam sanırm // alıntı yerine güncelle dedim abi, çok pardon. epic fail oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi generasyon farkı diyonda kubrick anne baba generasyonundan ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 off triplere şekillere bak hele. ayrıca anladm tabi lan bal gibi belli işte bunlar bizim polisler gibi 657ye talip polislerden dğeil. bildiğin amerikan ajanı. sdfsdf tamam tamam hadi bi kaç espri yapalım dedik benden fazla saçmaladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Yeşil yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bizimkiler mesela aksiyon filmlerini sevmiyorlar. lorenzo'nun yağı, 12 angry men falan severek izledikleri filmlerin arasında. ağır ilerleyen, güzel kurgusu olan ne verirsen izlerler diye düşünüyorum ben. ağır ilerleyen derken tutup tarkovski falan da izletme ama. ömürleri yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 NolaxThensbane said: sen söyle filmleri ben bulurum kıps filmleri bulmak değil mesele. mesela Wall-E diycem, gidip türkçe dublajlı izliyceksiniz, "vâli" diyen bir robotu görmüş olacaksınız. ya da mesela stranger than fiction diycem, türkçe dublaj izleyince Maggie Gyllenhaal ve Will Ferrel'in vurgularından mahrum kalacaksınız vs. yani türkçe dublaj izleyecekseniz pek zevk vermiycektir söyleyeceğim filmler. öte yandan Vali güzel filmdi, onu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Esaretin Bedeli Gençken solculuk yapmışlarsa Firefly. Dublajı var mı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Pursuit of Happiness House of Sand & Fog Salya sumuk toplarsin aksam ustu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Pursuit of Happyness sömürmeden hüzünlendirir sdf edit: lan bi üstte yazılmış kafa neredeyse artık. incendies diyecem o da ağır gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Annenin lotr u çok sevmesi işleri zorlaştırdı tabi. Ben direk bizimkilerle Kamil Koç filmleri izliyorum. You've got a mail tarzı filmler. Benim anne/baba Meg Ryan çok seviyor bir de ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/11/We-Need-to-Talk-About-Kevin.jpg Dayıyorsun bunu, seni birden aziz olarak görmeye başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar