Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burçlara harbiden inanmaya başladım..


Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Yengeç burcuyum yükselenim terazi(avukat olmamda iyi denk geldi).Tam bir aşk adamıyım.1 night standlerin ilerleyen saatlerinde''yanımda keşke aşk yaşadığım kız olsa dicek kadar salak bir şekilde hem de''Neyse Başak burcu bir bayanla birlikteydim 3 aydır,kız tam bir başak kadını,iyice tanıdıktan sonra açtım baktım burcunun hakkını veriyor.En sonunda harbiden delirtti beni,duygusuzluk,sürekli haklı çıkma savaşı vs..Ekşi sözlükteki yorumun aynısını yaşadım.

''şans varken kaçınılması gereken, kaçınılmadığı zaman başak burcu kadınının bağımlılık yaratacağı,yengeç erkeğinin çıldıracağı ilişki saçmalığı,zaman kaybı.''

''burca murca inanmayan bi bünye olarak defalarca test ettiğim ilişki çeşidi. arkadaş bi kere bile mi sekmez yaws. iki tarafa da sesleniyorum kaçın kurtulun siz başka burçlar için yaratılmışsınız.''

Artık hastalık oldu bir bayanla tanıştığımda muhabbeti bir şekilde burcuna getiriyorum.Yay ve koç burcu olduğunu öğrenip koşarak uzaklaştıklarım oldu.
Sizin de var mı böyle burçlar gerçekten var galiba dedirten bir anınız,yoksa ben mi abartıyorum merak ettim :)

LF boğa yada akrep burcu bayanı diyip kaçıyorum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler. sana akrep ya da boğa burcu hatun mu ayarlamamızı istiyosun, derdin ne?

burcunu bilmem ama boğa gibi cüssseli bi tanıdığım var,ağzını yoklayayım istersen.


hahahah yıkıldım.Soruyorum sadece ben mi çok abartıyorum burç olayını diye.Çünkü hastalık oldu burç sormak.Bu arada yeni evlenen arkadaşlarım var koç-oğlak çifti.Gerçekten de sürekli tartışma kavga var aralarında.Açıp baktığımda anlaşamazlar diyo yorumlar.Bukadar mı tesadüf olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Tam bir aşk adamıyım.1 night standlerin ilerleyen saatlerinde''yanımda keşke aşk yaşadığım kız olsa dicek kadar salak bir şekilde hem de''


boşaldıktan sonra hormonlar sakinleşince yanındaki insan sana bir şey ifade etmiyor. öyle yatmaktan sıkılıyosun.seksüel olayının dışında hoşlandıgın bir tarafı yokmuş.

Barathrum said:

'Neyse Başak burcu bir bayanla birlikteydim 3 aydır,kız tam bir başak kadını,iyice tanıdıktan sonra açtım baktım burcunun hakkını veriyor.En sonunda harbiden delirtti beni,duygusuzluk,sürekli haklı çıkma savaşı vs..


başak burcu kadınına baktım. normal bir femaleden farkı yok

aptallaşmayın efendim. normal insan hepsi. insanın doğdugu andaki güneşin takımyıldızlara göre pozisyonu kişiligi etkilemiyor.

eskisi gibi olun biz onu sevdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fede eski kız arkadaşım aslandı.Kardeşimde aslan.oy oy bukadar pohpohlanma isteği,ilgi manyaklığı,lükse düşkünlük,sürekli ben haklıyım tripleri.Benden uzak olsunlar.

Bu da mı denk geldi anlamıyorum ki.Açıyorum burç özelliklerine bakıyorum,bir de dönüp kişinin davranışlarına,triplerine bakıyorum aynı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

İkizler olduğu için güvenilmez olduğunu düşünüp kızların kendisinden bu sebeple uzak durduğunu düşünen salaklar da var lan


Haha adam kendini avutur anca öyle xD

edit: Benim kız arkadaşımda aslan burcu. Bu kadar uyumlu, bu kadar alçak gönüllü insan olamaz. Burçlar aynı olsa bile insanlar farklı olduktan sonra zerre farketmiyor demek ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...