Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 aralıktan sonra 2.6 milyon oyuncu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla serverlarini max capacityde calistiramazlarsa
biraz sorun yasarlar

10% lik bi kesim belki ilk ay sonunda birakabilir
ilk 6 ay icerisinde bir kisim insan daha birakabilir oyunu, ama tahminimce birakandan cok insan gelir zaman icerisinde..
Mesaj tarihi:
valla arkadaşlar, 2.6 milyonsa , bence böyle potansiyeli olan bir oyun için, iyinin kötüsü gibi birşey yani,sınırlama ve server sıralamaları devam ederse eğer oyun çok adam kaybeder,ama oyun içerik potansiyeli olarak wowun bi 2 katı oyuncuyu hakediyor ki bunu 5 sene wow oynamış biri olarak söylüyorum,abi bir mmo daki çoğu problemi çözmüş adamlar ,questmi yapıyorsun 3 arkadaşınla ? ayrı ayrı yerlerdeyseniz, bir holoyla iş çözülüyor tekrar oraya koşmaya gerek kalmıyor v.s. çok güzel ve ince düşünülmüş şeyler var gerçekten..
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

,abi bir mmo daki çoğu problemi çözmüş adamlar ,questmi yapıyorsun 3 arkadaşınla ? ayrı ayrı yerlerdeyseniz, bir holoyla iş çözülüyor tekrar oraya koşmaya gerek kalmıyor v.s. çok güzel ve ince düşünülmüş şeyler var gerçekten..

bu mu mmo'daki çözülmüş problemler? wow'dan örnek veriyosun, onda beraber konuşmak zorunda değilsin ki görevlerde, herkes kafasına göre konuşabiliyor. sadece pit dediğimiz arena'da gelen boss'larda aynı anda konuşmak lazım.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

valla 2007 nin en iyi makinasıyla şu an lowda oynuyorum

oha benimde 2007 makinası ama highda oynuyorum? bi tek ekran kartı upgradei var 5770 oda :p
Mesaj tarihi:
limitleri ciddi anlamda arttırmazlarsa kaybederler ama. öğlen bu saatte bu sıra demek akşam en az 3 saatlik sıra demek. her akşam 2-3 saat sıra bekleyen adam 1 ay sonunda devam etmez yani kolay kolay.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

süreler de tutarlı degil.
1.5 saat dedigi sıraya girip bi dota atip cikiyorum ortalama 40dk, 1 saat 20dk diyo, 1300 kisilik sira olmus 1100kişi anca

oyuncuların girip çıkması öngörülemez
Mesaj tarihi:
onu düzeltirler ya ilerde çok sorun olacağını sanmıyorum.

bana biraz pvp den bahsedin,

competitive bi pvp platformu sunuyo mu?

wow arenası gibi bişey sunabilecek mekaniklere sahip mi?

hp pool, damage scale vs nasıl. cc vs ile pvp için yeterli stratejilerin yapılıp, sonuca gidilebildiği bi sistem var mı?

classların 1vs1 den öte birbirlerine desteği nasıl?
  • Yeni Oluştur...