Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 aralıktan sonra 2.6 milyon oyuncu

Furfantte

Öne çıkan mesajlar

valla arkadaşlar, 2.6 milyonsa , bence böyle potansiyeli olan bir oyun için, iyinin kötüsü gibi birşey yani,sınırlama ve server sıralamaları devam ederse eğer oyun çok adam kaybeder,ama oyun içerik potansiyeli olarak wowun bi 2 katı oyuncuyu hakediyor ki bunu 5 sene wow oynamış biri olarak söylüyorum,abi bir mmo daki çoğu problemi çözmüş adamlar ,questmi yapıyorsun 3 arkadaşınla ? ayrı ayrı yerlerdeyseniz, bir holoyla iş çözülüyor tekrar oraya koşmaya gerek kalmıyor v.s. çok güzel ve ince düşünülmüş şeyler var gerçekten..
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

,abi bir mmo daki çoğu problemi çözmüş adamlar ,questmi yapıyorsun 3 arkadaşınla ? ayrı ayrı yerlerdeyseniz, bir holoyla iş çözülüyor tekrar oraya koşmaya gerek kalmıyor v.s. çok güzel ve ince düşünülmüş şeyler var gerçekten..

bu mu mmo'daki çözülmüş problemler? wow'dan örnek veriyosun, onda beraber konuşmak zorunda değilsin ki görevlerde, herkes kafasına göre konuşabiliyor. sadece pit dediğimiz arena'da gelen boss'larda aynı anda konuşmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

onu düzeltirler ya ilerde çok sorun olacağını sanmıyorum.

bana biraz pvp den bahsedin,

competitive bi pvp platformu sunuyo mu?

wow arenası gibi bişey sunabilecek mekaniklere sahip mi?

hp pool, damage scale vs nasıl. cc vs ile pvp için yeterli stratejilerin yapılıp, sonuca gidilebildiği bi sistem var mı?

classların 1vs1 den öte birbirlerine desteği nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...