Furfantte Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2.6 milyon oyuncu bence hiçde azımsanmayacak bakalım elinde tutup artırabilecekmi sayıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 valla serverlarini max capacityde calistiramazlarsa biraz sorun yasarlar 10% lik bi kesim belki ilk ay sonunda birakabilir ilk 6 ay icerisinde bir kisim insan daha birakabilir oyunu, ama tahminimce birakandan cok insan gelir zaman icerisinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 resmi kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 daha 20 aralik yeni oldu, sonrasini nerden bulmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 valla arkadaşlar, 2.6 milyonsa , bence böyle potansiyeli olan bir oyun için, iyinin kötüsü gibi birşey yani,sınırlama ve server sıralamaları devam ederse eğer oyun çok adam kaybeder,ama oyun içerik potansiyeli olarak wowun bi 2 katı oyuncuyu hakediyor ki bunu 5 sene wow oynamış biri olarak söylüyorum,abi bir mmo daki çoğu problemi çözmüş adamlar ,questmi yapıyorsun 3 arkadaşınla ? ayrı ayrı yerlerdeyseniz, bir holoyla iş çözülüyor tekrar oraya koşmaya gerek kalmıyor v.s. çok güzel ve ince düşünülmüş şeyler var gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 evet 2.6 milyon gelince sabahın 9 unda sıra basladı serverlarda sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Şimdi bu oyunun trial’i yok mu deneyelim görelim bakalım bilgisayarımız kaldırcakmı? 10 günlük falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 6-7 senelik makineler bile kaldirir, gorsellik olarak kotor dan pek bu ilerleme yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 the ravager da sabah sabah sira var 200 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 valla 2007 nin en iyi makinasıyla şu an lowda oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 saplashaman said: ,abi bir mmo daki çoğu problemi çözmüş adamlar ,questmi yapıyorsun 3 arkadaşınla ? ayrı ayrı yerlerdeyseniz, bir holoyla iş çözülüyor tekrar oraya koşmaya gerek kalmıyor v.s. çok güzel ve ince düşünülmüş şeyler var gerçekten.. bu mu mmo'daki çözülmüş problemler? wow'dan örnek veriyosun, onda beraber konuşmak zorunda değilsin ki görevlerde, herkes kafasına göre konuşabiliyor. sadece pit dediğimiz arena'da gelen boss'larda aynı anda konuşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sparkcaster said: valla 2007 nin en iyi makinasıyla şu an lowda oynuyorum oha benimde 2007 makinası ama highda oynuyorum? bi tek ekran kartı upgradei var 5770 oda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 benim makine 2007'den eskidir sadece ekran kartını yeni aldım 6850. herşey full, shadow kapalı, çözünürlük full hd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 iyi iyi artsin bu sayi daha. simdi sira beklenir dert degil, ilerde serverlarda in cin top oynamayacagina isaret olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2.6 milyon 10 milyon bi serverda kaç kişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yarım saatte 40 sıra gecti, oyuna giren cıkmak bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 iyi işte maliyetin yarısını karşılamışlar hiç oyuncu kaybetmeden 5 ay geçirirlerse 6. ayda kar etmeye başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 limitleri ciddi anlamda arttırmazlarsa kaybederler ama. öğlen bu saatte bu sıra demek akşam en az 3 saatlik sıra demek. her akşam 2-3 saat sıra bekleyen adam 1 ay sonunda devam etmez yani kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 süreler de tutarlı degil. 1.5 saat dedigi sıraya girip bi dota atip cikiyorum ortalama 40dk, 1 saat 20dk diyo, 1300 kisilik sira olmus 1100kişi anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 oyn bi çöktü geri geldim 25 dakak sıra var ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 synthesizer said: süreler de tutarlı degil. 1.5 saat dedigi sıraya girip bi dota atip cikiyorum ortalama 40dk, 1 saat 20dk diyo, 1300 kisilik sira olmus 1100kişi anca oyuncuların girip çıkması öngörülemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 onu düzeltirler ya ilerde çok sorun olacağını sanmıyorum. bana biraz pvp den bahsedin, competitive bi pvp platformu sunuyo mu? wow arenası gibi bişey sunabilecek mekaniklere sahip mi? hp pool, damage scale vs nasıl. cc vs ile pvp için yeterli stratejilerin yapılıp, sonuca gidilebildiği bi sistem var mı? classların 1vs1 den öte birbirlerine desteği nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cc olayını tamamen kaldırmaları lazım, warhammerdaki gibi tek ccden sora 15 20 saniye immunity acil şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu sayı manasız olay beles aydan sonra herkes beles ayı oynucak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar