Promenader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 eu3 complete 500k kişiye falan verildi beleşe, haberin olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dont starve var elimde. /offer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sparrowhawk bow /rare var elimde. uygun bi oyun karşılığı takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arma 3 alpha var, açık ve oynanabilir durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Beyler Worms revolution herkesin hesabına mı eklendi yoksa hediye olarak mı geldi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 free weekend, pazar günü gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bir sorum var. Medieval total war 2 oyununa sahibim. Fakat cd arkadaşda kaldı. Steamden bir şekilde cd keyi girip oyunu oradan indirebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Victoria II NBA 2K13 Home steam key'leri mevcut elimde. offer me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Steam de indirme hızı ayarlayamıyomuyuz oyun oynarken full sömürüyor sıkıntı oluyor Varmış pardon gördüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi bu eu3 beleşe alıp kullanmayan var mı. Bana geldi 2 arkadaşa daha geldi. 1 tane arıyoruz 4 lüyü tamamlayıp bir multi cevirecez. Yardımlarınızı rica ederiz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://signup.europauniversalis4.com/ burdan mı geldi? yoksa birkaç ay önce paradox mailinden olanı mı diyosun? bu linkteki hala devam ediyo herhalde, üye ol sonra 10 tane referral topla alırsın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ocak 14 te gelen mailden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Nuclear Dawn Two Worlds Castle Defense Two Worlds Grotesque Tactics: Dungeons & Donuts Post Mortem Zombie Shooter 2 Lucius Alien Shooter 2 Primal Fears Blades of Time Patrician IV Fairy Bloom Freesia steam keyler var elimde.. uygun oyunlarla takas edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 4 yeni oyun eklemişler kart şeysine ve ilk foilimi düştü http://steamcommunity.com/market/listings/753/Temporal%20%28Foil%29 sadece 59.99 beyler hemen alın bence sfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hangi oyunlar eklenmiş ? göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Borderlands 2 CS:GO Don't Starve Dota 2 Half-Life 2 Portal 2 Team Fortress 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Monster Loves You! Really Big Sky Faerie Solitaire BIT.TRIP RUNNER 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 aquila said: Borderlands 2 CS:GO Don't Starve Dota 2 Half-Life 2 Portal 2 Team Fortress 2 onlar en baştaki oyunlar zaten :( @Sliphatos teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 yenileri eklememisler faq'a dmeek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 L4D2 açılmış bende, yeni kaç tane daha eklediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Intrusion 2 var elimde key olarak.. nasıl bisey oldugunu görmek icin : https://www.youtube.com/watch?v=nriVSNmEU2g benim tarzım degil pek ama güzele benziyor keyifli.. alan wake veya walking dead tarzı bi oyunla trade etmeyi dusunuyorum..butun teklifler acıktır go go go pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Elimde DMC, Tomb Raider, Crysis 3, Bioshock Infinite keyleri var Civ 5 brave new world icin Dmc Tr veya c3 verebilirim Saints row 4 veya cod ghost icin bioshock infinite veya diger 3 oyundan 2 sini verebilirim gibi Bakalim bu tur bir trade basarili olacak mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 tomb raider geçenlerde 15$'a indi. dmc'yi de ucuz gördüğümü hatırlıyorum. bioshock infinite'i millet ilk çıktığında 100 tane ek oyunla 45$'a aldı. istediğin civ5 30$, sr4 en ucuz 40$ gördüydüm sanırım, cod ghost 60$'dır kesin. iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bende dungeonland var ne olursa kabulum. bende olmayan bir oyun olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 fizban, oturup hesap yapacaksan sen bilirsin de, elimdeki oyunlardan isteyen kalkip mantikli bir offer sunarsa konusulur. Gecenlerde kaca indigini ne yapayim? İndiginde almissa almistir zaten. Belki eline gift gelen olur ama o oyunu sevmiyordur ama satmaya kalksa zaten millet uce bese alacagi icin trade etmek ister tipki bana oldugu gibi? Ben adama git 50 60 usd bayil oyunu al bana gift et demiyorum ki? Belli biri bana cod veririm ama infinite ve dmc ver der ve bana uyar ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar