Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 LethE said: hepsini mi veriyon tekini mi :D solda yazdığımın karşılığında sağdakilerin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Selamlar bana stalker 1 ve 2. oyunları lazım. elimde counter strike dota 2 magicka dungeon defenders day of defeat two worlds 2 the ball robo blitz blocks that matter Fish Fillets 2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ben bu kupon trade olaylarini hic anlamadim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fakirler kupon karşılığı oyun trade etmeye çalışıp edemiyor işte. anlamsız uğraşlar asdf bu arada alman versiyon new vegas var, almancı veya almanca bilip böyle oynayamk isteyen varsa trade edebilirim makul bi şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Silphatos said: fakirler kupon karşılığı oyun trade etmeye çalışıp edemiyor işte. anlamsız uğraşlar asdf Anladım!! Silphatos said: bu arada alman versiyon new vegas var, almancı veya almanca bilip böyle oynayamk isteyen varsa trade edebilirim makul bi şeye Abi fakir misin hediye et birine gitsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kupon trade etmeye kasmayacak kadar zengin, 20 dolarlık oyunu pati mezarcılarına vermeyecek kadar da fakirim sdf. amme sg'de public giveaway olacağa benziyo bu new vegas deutche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Deutche olmasa "bana versene" diye atlardım zaten. Bo3 de verebilir biri uyar bana yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fallout: New Vegas Ultimate Edition,The Elder Scrolls V: Skyrim Elimde bu oyunlar var.Tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ahha adam gamersgate i söğüşlemiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi bendede şuan 2+2 4 tane pending order var ama adamları yağmalayama gerek yok yazık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sadece 1 tane aldım ve içerisinde istediğim oyunlar vardı.Yukarıda yazdığım oyunlar, ben de olduğu için takaslamak istedim.Ne var ki bunda anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Xenus said: abi bendede şuan 2+2 4 tane pending order var ama adamları yağmalayama gerek yok yazık. :Pahah ver ben yağmaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 DarkC1oud said: Fallout: New Vegas Ultimate Edition,The Elder Scrolls V: Skyrim Elimde bu oyunlar var.Tekliflere açığım. 7 tane dota 2 veririm skyrim karşılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 DarkC1oud said: Fallout: New Vegas Ultimate Edition,The Elder Scrolls V: Skyrim Elimde bu oyunlar var.Tekliflere açığım. fallout için ne istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 skyrim'e karşılık ne istiyorsun peki asıl soru bu ayrıca xenus al bana ver abi parası neyse verelim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 öm olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 7 tane dota var elimde hepsini bi tane eli yüzü düzgün oyunla takaslarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ederi yok abi dota2 nin malesef :D bende de 6 tane var 4 tane falanda dağıttım arkadaşlara giveaway falan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kandırıcak adam bulunur abi sonuçta 22 dolar şuan steamde.inventorysinde olmayan ve oynamak istiyen vardır illa diye düşünüyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 steam sana bi ton equipment veriyo, onnarı satıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Elimde Dishonored Steam key vardır. $20'a satmayı düşünüyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 arkadaşlar elimde key olarak ; Red Faction: Armageddon Darksiders I gift olarak ta; Dont Starve Dota2 (almayan kaldıysa tabi asdf) var.. karşılığında sadece ve sadece Towns'u istiyorum gift olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 tamam hallettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Elimde Spec Ops: The Line, Europa Universalis 3 Complete, Journey Down: Chapter 1, SpaceChem keyleri var. Rayman Origins veya Sniper Elite:NZA öncelikli olmak üzere, http://steamcommunity.com/id/seigen/wishlist 'daki oyunlardan trade edecek var mı? 1 hafta daha tutayım, sonra steam gifts'ten dağıtacağım olmadı :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Orcs Must Die 2 - Complete Pack arıyorum. 2 pack alan varsa 5$ steam wallet verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar