DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Dns kapat ya da değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 zerre etki etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 internet bölümünde başlığı var orda yazıyo hosts a ekle onları olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ttnet default dnslerine dönersen açılır sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 hosts dosyasına gerekli satırı ekleyince çalışıyor, ben dns değiştirmedim hala google dns kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Xenocide said: Natural Selection 2 Terraria(2x) Rome Total War bunlar var, ArmA CO, Skyrim, Borderlands 2 falan gibi testisli oyunlar arıyorum. testisli oyun aramıyorum, terraria veya rome total war veririm, karşılığında A game of Dwarves istiyorum. ha bi de dota 2 var fazladan. onu yanında bonus veriyorum hatta. misal 1 terraria+dota2 key'e game of dwarves. NASSSSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 terraria ile rome aynı durumdaysa zaten ikiside 1$ dan hesaplanıyo sanırım. nası bi ticaret anlayışı hacı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 steamgift ten zor galiba bişeyler kazanmak, katılıyoruz katılıyoruz yok hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 LethE said: terraria ile rome aynı durumdaysa zaten ikiside 1$ dan hesaplanıyo sanırım. nası bi ticaret anlayışı hacı bu abi indirime girmiş oyunları ömür boyu indirimli halinden mi hesaplıcaz? şu anda rome da terraria da 10 dolar. teklifi coşturuyorum, terraria + rome total war + dota 2 veriyorum a game of dwarves karşılığı MÜGEMMEL TEKLİF 10 dolar veriyonuz oyunlar işinize yaramasa bile steamgiftste 30 dolarlık contrübüşünüz oluyo tamam lan bütün inventory'i veriyorum anasını satim 2x terraria - rome total war - dota 2. steam community beta falan gibi şeyler de var verim mi dsfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Xenocide said: abi indirime girmiş oyunları ömür boyu indirimli halinden mi hesaplıcaz? şu anda rome da terraria da 10 dolar. maalesef biraz öyle. trade market değerleri genelde minimuma göre hesaplanır. gerçi l4d2 ve terraria bunun dışında kalan birkaç oyun. rome $1 dan fazla etmeyecektir ama 2 tane terraria ile neredeyse tüm $10 civarındaki oyunları bulabilirsin. minimumu $2.5 olsa da (rusya/ukrayna hariç konuşuyorum) en kötü gününde $4e gider. bana geçen gün $6 teklif eden vardı. elindekiler arasında zaten değeri olan sadece terraria'lar. istersen seve seve alabilirim; ama yeni bir şey almam, inventory'dekilerden anlaşmamız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Son teklif: 10 DOLARA NATURAL SELECTION 2 OLUR MU DEMEYİN, XENO TİCARET İLE HERŞEY MÜMKÜN! 10 Dolar verip, A Game of Dwarves alın, Xenocide size bunun karşılığında 1 adet Natural Selection 2 versin! BU FIRSATI KAÇIRMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu kadar kasacağına git vpn ile rusya üzerinden $6.32 verip al daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 vazgeçtim. korsan oynucam. resmen korsana teşvik ettiniz. vicdanım sızladı, aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 güle güle oyna :) hehe, bir dürüst vatandaş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hayır bi de bu paradox falan bunlar desteklenmesi gereken firmalar abi. pc-only oyun yapan kaç firma kaldı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şuradan soruvereyim, steamin derdi ne bu aralar? sıkıntısı bir benimle mi acaba, sitesi bile açılmıyor. oyun kazandım gifti kabul edemiyorum. isyanım büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 dns'lerini otomatige al bi', duzelirse, kullanmak icin baska dns bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 evet, düzeldi. başka dns bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 basligi vardi onun buralarda bi' yerde, ama hatirlayamadim nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 steam traderlar varsa ilgilerini çekebilir, buraya da yazmış olayım. steam'de mark of the ninja karşılığında gog'dan kingpin, shogo, mdk, mdk2, sacrifice, descent, descent 2, freespace, freespace 2, fallout, fallout 2, giants, evolva ve steam'den dota 2 veriyorum. gog'da deponia complete pack karşılığında gog'dan divine divinity, steam'den nuclear dawn, civilization 5, dota 2 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hepsini mi veriyon tekini mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilkinde verdiği interplay tier2-3 kodu, hepsi aynı kodda zaten. bence gayet güzel teklif vermiş bonec ben de tüm interplay oyunları olmasa gogda yapardım bu takası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Dota2 ücretli bir oyun mu? Yoksa f2p falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 f2p olacak şu an closed beta ne kadar closed tartışılır tabii hesabında olmayan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Tamam şimdi açıklığa kavuştu. 2 tane dota2 gift edebilirim. Eğer halen olmayan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar