Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Trade başlığı

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Xenocide said:

Natural Selection 2
Terraria(2x)
Rome Total War

bunlar var, ArmA CO, Skyrim, Borderlands 2 falan gibi testisli oyunlar arıyorum.

testisli oyun aramıyorum, terraria veya rome total war veririm, karşılığında A game of Dwarves istiyorum.

ha bi de dota 2 var fazladan. onu yanında bonus veriyorum hatta. misal 1 terraria+dota2 key'e game of dwarves. NASSSSI
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

terraria ile rome aynı durumdaysa zaten ikiside 1$ dan hesaplanıyo sanırım. nası bi ticaret anlayışı hacı bu

abi indirime girmiş oyunları ömür boyu indirimli halinden mi hesaplıcaz? şu anda rome da terraria da 10 dolar.

teklifi coşturuyorum, terraria + rome total war + dota 2 veriyorum a game of dwarves karşılığı

MÜGEMMEL TEKLİF

10 dolar veriyonuz oyunlar işinize yaramasa bile steamgiftste 30 dolarlık contrübüşünüz oluyo

tamam lan bütün inventory'i veriyorum anasını satim 2x terraria - rome total war - dota 2. steam community beta falan gibi şeyler de var verim mi dsfkgj
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

abi indirime girmiş oyunları ömür boyu indirimli halinden mi hesaplıcaz? şu anda rome da terraria da 10 dolar.

maalesef biraz öyle. trade market değerleri genelde minimuma göre hesaplanır. gerçi l4d2 ve terraria bunun dışında kalan birkaç oyun. rome $1 dan fazla etmeyecektir ama 2 tane terraria ile neredeyse tüm $10 civarındaki oyunları bulabilirsin. minimumu $2.5 olsa da (rusya/ukrayna hariç konuşuyorum) en kötü gününde $4e gider. bana geçen gün $6 teklif eden vardı. elindekiler arasında zaten değeri olan sadece terraria'lar. istersen seve seve alabilirim; ama yeni bir şey almam, inventory'dekilerden anlaşmamız gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
steam traderlar varsa ilgilerini çekebilir, buraya da yazmış olayım.

steam'de mark of the ninja karşılığında gog'dan kingpin, shogo, mdk, mdk2, sacrifice, descent, descent 2, freespace, freespace 2, fallout, fallout 2, giants, evolva ve steam'den dota 2 veriyorum.

gog'da deponia complete pack karşılığında gog'dan divine divinity, steam'den nuclear dawn, civilization 5, dota 2 veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...