Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 4chanin tr de sadece /b/ ile ünlü olması kötü ya bilmiyorum diğer ülkelerde de öylemi de. Edebiyat kısmında falan bile çok kral diyaloglar dönüyor yani birara sabahlara kadar takılıyordum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 9gag deki veletlerin normal gibi gözükmeye çalışıp aslında içten içe ben çok coolum havasını indirse yeter 4chan. edit: ben bunu yeni gördüm, http://store.9gag.com/ cidden ayıp ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 9gag.com yazmışlar bir de üstlerine fffuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi 4.sayfaya kadar okudum ve şurda durdum; 4chan çok gore & spam. 9gag kısa & öz nope. funnyjunk var abi 9gag'e gelene kadar? adamların frontpage bir sonraki gün direkt 9gag'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lol store olayını bilmiyodum, çok leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yargılıyor 4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 4chan aslan kaplan canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nerede bu yargılamalar? edit: vote pagemiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hot sekmesine lock gelmiş döt korkusundan, 9 saattir değişiklik yok gibi görünüyor. trendingde de 9gegırlar kendilerince oynuyolar işte. //vote sekmesinde yeterince materyal var gibi :D. tek posta tıklayınca da serverlar çok yoğun hacıt, sonra bi daha gel mesajı falan aldım. loic aktif sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 THE SERVERS ARE OVERLOADED... PLEASE TRY REFRESHING THE PAGE IN A BIT... Yeah, right. In a bit. Parçalayın aslanlar. C FOR CHEMO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bi f5 e girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ekşisözlükte olay hakkında yaızlanları görünce güldüm ya. Arkadaş 4chandeki liseli de olsa salak da olsa mal da olsa kendilerinin olmayan bir şeyi sahipleniyor da olsa bu adamların ismi yok cismi yok. Bundan ne gibi bir kazançları olacak yani? 9gagde herifler kalkıp internetten içerik çalıp bir de üzerlerine isimlerini yazıyorlar, 4-5 yıllık meme leri 9gag.com diye imzalayıp satmaya falan çalışıyorlar şimdi nası kalkıp kızabilirsin 4chane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hahahahahaha çok korkunç şeyler var. Çok korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1178394_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 valla daha başarılı bişey beklerdim. "AAA OVERLOAD OLDU DEMEKKİ FORÇEN BAŞARDI HİHİHİ" lik bişey yok, ilk f5'te geri geliyor abi. trendingde hiç pipi yok. olmamış bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi. hindi seçimi ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 said: 9GAG is under some planned maintenance, signup/+post/vote will be resumed very soon. oh come on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Xenocide said: valla daha başarılı bişey beklerdim. "AAA OVERLOAD OLDU DEMEKKİ FORÇEN BAŞARDI HİHİHİ" lik bişey yok, ilk f5'te geri geliyor abi. trendingde hiç pipi yok. olmamış bu... vote kısmında f5leyince sürekli yeni bir şeyler çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Xenocide said: valla daha başarılı bişey beklerdim. "AAA OVERLOAD OLDU DEMEKKİ FORÇEN BAŞARDI HİHİHİ" lik bişey yok, ilk f5'te geri geliyor abi. trendingde hiç pipi yok. olmamış bu... Abi ne pipisi, heryer ceset ve dünyanın en igrenc fetişleriyle dolup taşmış. Bir ben mi görüyorum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sadece 4chancilara gorunuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hiç bir şey olmadı yine tipikıl anon store işi gerçekten ayıpmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 eet herşey normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xunn said: Xenocide said: valla daha başarılı bişey beklerdim. "AAA OVERLOAD OLDU DEMEKKİ FORÇEN BAŞARDI HİHİHİ" lik bişey yok, ilk f5'te geri geliyor abi. trendingde hiç pipi yok. olmamış bu... Abi ne pipisi, heryer ceset ve dünyanın en igrenc fetişleriyle dolup taşmış. Bir ben mi görüyorum ahahahah aynen aynen, ben de denk geldim. berbat. vote kısmında tabii bunlar ana sayfada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 9GAG is under some planned maintenance, signup/+post/vote will be resumed very soon. lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Vote kısmında tabii ki hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar