Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugüne değin tüm play-off maçlarına gittik, yarınkine gidemezsek (ki şimdilik gidemiyoruz) çok üzüleceğiz. 2 Adet lazım, hani olur ya birileri gelmez falan, bi' şey olur. Aklınızda bulunsun. 537 272 7480'de telim. Çaldırılabilir rahatça, çekinmeyin...

Efes kısmı falan da olur, hiç sorun değil...
Mesaj tarihi:
Ben alamadım 8 geçe...

Efes tarafına Beşiktaş t-shirt veya formalı isen sokmuyorlarmış. Arkadaşım TBL'de çalışıyor, babası girememiş düşünün.
Baya olay çıkacak sanırsam. Sadece pota arkasını verdiler bize.

Ben efes tarafında olacağım. Belki kayabiliriz bizim tarafa :)

Artık Bonsu smacı basınca "LAN BUNU ONLESEYDINIZ BARE!!" diye ayağa kalkarım artık ahaha
Mesaj tarihi:
Ben zamanında deron williams şampiyon yapar bu takımı demiştim , tam olarak beklediğim türde bir şampiyon yapar olmadı fakat en azından haksız çıkartacak bir argümanı engelledi bu olay :D Biri dürüm ısmarlayacaktı kimse o çıksın derhal ortaya unuttum kim olduğunu.
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

Karaborsa buldum 2 adet 40 TL'den Beşiktraş tribünü. :)-D

nasıl karaborsa bu? :) bende alırdım bulsaydım. bakalım bugün çıkacak bizim durumun akıbeti de efes tribünü ama :( olmadı kayarız oraya
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ben zamanında deron williams şampiyon yapar bu takımı demiştim , tam olarak beklediğim türde bir şampiyon yapar olmadı fakat en azından haksız çıkartacak bir argümanı engelledi bu olay :D Biri dürüm ısmarlayacaktı kimse o çıksın derhal ortaya unuttum kim olduğunu.

deron resmen takımı ateşledi ya
adam wınner olmayı öğretti gitti takıma
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

nasıl karaborsa bu? :) bende alırdım bulsaydım. bakalım bugün çıkacak bizim durumun akıbeti de efes tribünü ama :( olmadı kayarız oraya

3 bilet vardı elemanda, 120'ye aldım hepsini. Böylece karaborsa oluyor daa :)
  • Yeni Oluştur...