Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Yani ayrı konusu olsun başka yerlere yazmak kötü oluyor :)

Bugün Beşiktaş, Galatasaray'ı yendi. Hani yorgundular falan diyemeyeceğim GS için hafta arasında antreman maçı tarzında birşey oldu.

Geçen hafta da BJK rezil oldu resmen, bu hafta bu galibiyeti kimse beklemiyordu.

Gerçi Pops Mensah Bonsu olağanüstü oturdu takıma, çok iyi de bir adammış. İkinci maçında yine double double yaptı. 12 sayı 13 rebound ile oynadı. İlk maçında da zayıf rakibe de olsa 21 sayı mı ne atmıştı.

Hafta içinde Carlos Arroyo transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. Hiç sevdiğim bir adam değil Arroyo ama oyunumuzu daha da hızlandıracaktır.

Benim tek korkum her sene başımıza gelen şey, takım çok iyi giderken yine paraları ödenmeyecek ve takım dağılacak. Ne bilim 3 idman koyarlar günde yine,

Beş para etmezler Beşiktaş basketbol takımını yönetiyor. Playoffta yarı final bile görseler mucize olur şuan gözümde,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Efes'ten yine bir Ufuk Sarıca klasiği, Antalya 20 sayıdan geri gelmiş.

İzlemiyorum maçı ama tahmin edebiliyorum nasıl saçmaladığını, bu sene o kadar çok çektim ki o rezilliği artık TBL'de Efes maçı izlemiyorum ... Euroleague'de de aynı saatte daha sağlam bir takımın maçı falan olursa ancak ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi emir napmış o kadar hani itiraz tamam maç cezası falan uygundur ama 3 maç ceza alabilmek için hakemin 7 sülalesine açık açık küfür etmesi gerekiyodur büyük ihtimalle. Öyle bir durum varsa ancak kabul edilebilir 3 maç onun dışında harbiden saçma 3 maç itirazdan. 3 maç için karşı takım oyuncusuna sakatlamaya yönelik bilerek girersin havadayken vs. en fazla bunlar geliyor aklıma şuan için 3 maç ceza edebilecek napmış ki bu adam harbiden ne demiş itiraz etmiş en fazla 1 maç o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

81-80 yenildik, çokta iyi oynamadık


pops cidden olağanüstü çıktı ya, 17 sayı 8 reb 2 asist ile bitirdi maçı ki bayağı da kazmalık yaptı. 4-5 top kaybı, boş kaçan 3-4 turnike/ smaç vs. falan da vardı.

Beşiktaş cidden çok iyi takım olmuş, Arroyo leşi de gelince biraz daha skorer takım oluruz. Özellikle üçlük çizgisinden çok başarılı takımız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Siyah-Beyazlı takımın antrenmanında gözüne darbe alan Mensah-Bonsu'nun, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde göz ameliyatı olduğu bildirildi.

Antrenman sırasında takım arkadaşıyla girdiği mücadele sırasında gözüne parmak gelen ve sakatlanan İngiliz oyuncunun ilk muayenesinde, üst göz kapağının iç kısmında ve gözyaşı kanalında yırtık tespit edildi. Acıbadem Fulya Hastanesi göz doktoru Prof. Dr. Nazan Erda tarafından başarılı bir operasyon geçiren yıldız oyuncunun, özel olarak tasarlanan bir gözlükle çalışmalara başlayabileceği kaydedildi.

Bu arada Pops Mensah-Bonsu'nun, 31 Aralık Cumartesi günü Anadolu Efes ile yapılacak karşılaşmada oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacak. Mensah-Bonsu'nun iyileşme raporuna göre durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maç başından beri ana avrat küfür eden Fenerbahçe Ülker taraftarı kalitesini yine belli ediyor.

Hadi Galatasaray'a ettin Oktay Mahmuti'den ne istediniz lan dakikalarca küfür ettiniz adama? Adamın kafasına niye yabancı madde fırlatıyorsunuz? Rezillik tek kelime.

Geçen ay Arena'da tertemiz olaysız küfürsüz maçını oynayıp giden Fenerbahçe resmen rezil ediyor kendini.

Bravo cidden, güzel küfrediyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...