Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 fenerin hocası ne kadar itici bi adam ya.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 toggie said: BJK Fener'i eleyemez. Yarı finalde eşleşmemiz kötü olmuş. Hem Fener'i yen, sonra git Efes'i yen. Ohoooo. Heh, dediğim gibi Bjk Milangaz Fenerbahçe Ülkeri 2-0 ile eledi. Galatasaray Medical Park - Beşiktaş Milangaz Banvit - Anadolu Efes Yarı finaller böyle.
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 oh yeah tebrix, ilk maça gidememiştim dedim neden 3.maçın tarihi belli değil. neyse gs maçı ne zaman belli olur?
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 heh sene başı bjk'den bir halt olmaz derron da gitti diyen fenerlileri görmek isteriz =)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ahah fener sasırttı beni ya. bjk bu sene cok iyi gercekten ama fb tecrubesi ile eler diyodum da neyse. iyi olmus boyle, besiktas'ı kolay geceriz sdfgds.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bu sezon 3 kez bjk - gs karşılaştı, 2-1 üstünlüğü var Beşiktaş'ın ama :) işin garibi iki kez 7 kişilik takımla GS'yi yendi BJK, hemen hemen tam kadro çıktığı son lig maçında da yenildiler ama asfsd
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Evet de orada gs'nin insan üstü 3 lük yüzdesininde etkisi vardı =P
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Darksun said: heh sene başı bjk'den bir halt olmaz derron da gitti diyen fenerlileri görmek isteriz =)
Lancester Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 BJK,GS'yi elerse sampiyon olur.Net olur
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 DoruK said: beşiktaş feneri de eler, finalden önce karşılaşırsa gs'yi de eler.mesajın tahmin kısmı tuttu totem kısmı da başarılı olur umarım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 GS'ye gaz verildi yalnız, final oynarsa GS eğer Euroleague'e tekrar davet edilebilir denildi. Bu gazla daha da sağlam bir rakip haline geleceklerdir. BJK'nin tek olayı Ergin Ataman, Oktay Mahmudi'yi çok iyi tanıyor ve önlem alabiliyor. Ama Oktay Mahmudi üç maçta da Ergin Ataman'ın oyun düzenine karşı önlem alamadı adam gibi, 3. maçtaki üçlük yüzdeleri yardımcı oldu sadece cidden :) bu sefer ne yapacak çok merak ediyorum. CSKA'yı yok eden adamın BJK'yi çok rahat etmesi gerekiyor normal şartlarda ama işte garip
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fenerbahce messinayla anlasti haberleri dolasiyor twitterda falan yuzde 99 yalandir da o %1lik ihtimal bile baya heyecanlandiriyor insani :)
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 BJK'den ilk maçı 75-74 aldık. Gereğinden zor oldu, üçüncü çeyreğin sonundan itibaren baya düştük oyundan. Erceg bi ara tek başına geri döndürdü resmen takımı, eritti farkı. Son topta da Arroyo'nun üçlüğü içinden çıktı potanın, seriyi değiştirirdi o top girse.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 son maça kalır bu seri, ev sahibi avantajını çok iyi kullandı bu sene BJK her defasında, tahminen gelecek maç 1-1 olur seri ama son maç işte,
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 senenin en güzel serisi olacak GS-BJK maçları. İki takımında şampiyonluğu hak ediyor kesinlikle. Abdi İpekçi'deki maçı kazanırsak içerdeki maçlara rahat çıkarız.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ikinci mac da abdi ipekci'de. 2-0 olur insallah :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kısa seri sanıyordum ben ya, karıştırmışım :)
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ikinci devreyi iyi oynadı bjk. deplasmandaki maçlar zor olacak bizim için baya. 3. maçı alan turu götürür, daha dönmez bence seri.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abdi ipekçi'den galibiyet çıkarmak önemliydi. BJK ve GS evinde en iyi oynayan takımlardı bu sene, BJK evinde maç bırakmazsa eğer çok rahat tur atlarız. Bu maç ile avantaj BJK'ye geçti. Yalnız Ergin Ataman'a harbi tebrikler, çok iyi kitliyor Oktay Mahmudi'yi, resmen GS'nin bugi oldu adam :D yenildiğimiz maçlarda bile ekstra durumlar yüzünden yenildik, böyle eze eze yenemedi GS bizi hiç. Euroleague'ı vs. tabii ki sayamayız BJK o klasmanda bir takım değil ama ligde GS'yi adam akıllı zorlayabilen tek takım BJK, gurur duyuyorum gibi birşey :D Umarım gelecek sene adam akıllı bir transfer harekatı ile BJK'ye kalıcı bir kadro kurulur da bizde Euroleague'lere doğru ilerleriz. Özellikle bizim şu Kartal'ın etrafında toplasalar yerlileri çok iyi olur, harika bir oyuncu. Gelişimi bu hızla giderse gelecekte NBA bile görebilir.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 keşke fener beşiktaşı eleyebilecek yeterlilikte olsaydı da şu tura garanti gözüyle bakabilseydim takım çok kötü oynadı bugün, beşiktaş'ın ribaund zaafını hiç değerlendiremedik. halbuki maç dönmek için 10-15 kez zorla fırsat yarattı adeta.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 yalnız beşiktaş gerçekten enteresan, neredeyse tüm maç aynı 5 oyuncuyla oynuyor adamlar, rotasyon feci dar ama bir şekilde kazanıyorlar
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ilk beşlere baktığında zaten açık ara ligin en iyisi Beşiktaş, buna kimse hayır diyemez. Ama kenar sayıları o kadar düşük ki ... Bunun dışında yerli kontenjanında oynatmak zorunda kaldığımız yerliler çok kötü. İyi ki Dudley Türk oldu da yerli statüsünde oynuyor. Yoksa çok zor olurdu işimiz. Bir Kartal var işte adam akıllı üstün yerlimiz o kadar, Keşke Barış Hersek falan eskisi gibi olsaydı, çok pis katkı sağlardık ondan :( edit: Gerçi Serhat'ın da hakkını yemeyelim. Skora sağlam katkısı oluyor.
Öne çıkan mesajlar