Oski Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 manipüle edilmiş chartlarla konuşuyorsunuz
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Manipule edilmiş demeyelim de hiç bir şey ifade etmeyen chart'lar bunlar. Tamamen Bioware'in server status sayfasın çekilen veriler ile yapılıyor. Heavy, Full gibi değerlere kafalarından rakam vererek, bu verilerin de sabit olduğunu kabul ederek çizilmiş grafikler. Halbuki burada gözden kaçırılan çok önemli bir şey var, o da özellikle oyunun ilk bir kaç haftası boyunca Bioware'in server doluluk değerleri ile oynayıp durduğu gerçeği. Kalabalığın arttığı serverler'ı full'e çekerek insanları diğer serverlara yöneltmeye çalıştı, vs. Dolayısıyla şu an Light olan bir server ile bir kaç hafta önce Light olan server'in yoğunlukları aynı diyemeyiz kesinlikle. Ee bir de üstüne Light, Heavy gibi değerlerin karşılığı rakamların olmaması, grafikleri daha anlamsız hale getiriyor. Server ortalaması şu an Light ise peki ne demek bu? Light tanımı ne? Server başına 100 kişi demek diye kabul etsek 25 000 aktif oynayan kişi demek, çok kötü. 10 000 kabul etsek ise 2 500 000 aktif oynayan demek, bu çok iyi bir sayı. Hangisi doğru? İşte bu yüzden açıkçası bu grafikler yakın bir zamanda sürecinde pek bir şey ifade etmiyor. Belki bir kaç ay boyunca server'lar ile oynamazlarsa bir kaç aylık akışa bakarak oyuncu kaybının olup olmadığını takip edebiliriz ama şu an anlamsız.
mardox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bence geç kalmadan server merge gelse fena olmaz çoğu server light http://www.torstatus.net/shards/eu/stats LoL'da population iyi mesela o yüzden yine mmo oynuyorsun hissi var ama light serverlarda sürekli single insanı sıkıyor.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 215 tane server var, server başına 2k populasyon ya var ya yok max. oda peak zamanlarda haftasonu falan anca.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 serverler full'un full'u olsa birakanlar geri mi gelecek ? veya light a dusse oynayanlar hemen birakacak mi. nedir bu endise veya hakli cikma sevdasi cozemedim.
mardox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 haklı çıkma endişesi yok ki? light serverdan bayıp oyunu bırakmak oldukça geçerli bi sebep. hem light hem de full serverda kastım. net fark var oyun tecrübesi olarak. bence insanlar baymadan bir server merge gelse güzel olur diye düşünüyorum
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sana degildi lafim :) server bilmemne istatistiklerini buraya koyana :P
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bilgisayarıma ulaştım ama arkadaşın acc. dan girip oynamak bile içimden gelmiyor thank you based paticik
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kanuni said: serverler full'un full'u olsa birakanlar geri mi gelecek ? veya light a dusse oynayanlar hemen birakacak mi. nedir bu endise veya hakli cikma sevdasi cozemedim. Light olsa quest yaparken adam bulunacak, fp'ye adam bulunacak, etrafta oynarken adam göreceksin aa bu mmo'ydu diyeceksin. Heavy serverda oynayanlara işler normal geliyor olabilir ama çoğu server light ve gerçekten her yer haddinden fazla boş. Bioware&EA yiğitle bok sürdürmemek için server birleştirmezse kötü olur. Light serverlarda cidden tatsız oluyor oynamak.
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 RRa said: haterlar oyunu değil forumu patlattı, insanlar girip abuk subuk mesajları okumaktan sıkıldılar, okusalar bile insanların bişey yazası kalmadı. her yazılana aentenler zıplıyor
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kanuni said: sana degildi lafim :) server bilmemne istatistiklerini buraya koyana :P Olm çok pis kozlar veriyorsun elime :) arkadanda healbot yanında ahali takılıyorsun, baktım geçen akşam zaten ahalinin yarısı oyuna bile gelmemeye başlamış ,millet olmayıpda kendi başına grup aramaya başlayana kadar sana 1 ay daha veriyorum ondan sonra subs canceled.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cNDaG7YqaV4
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 RRa said: haterlar oyunu değil forumu patlattı, insanlar girip abuk subuk mesajları okumaktan sıkıldılar, okusalar bile insanların bişey yazası kalmadı. her yazılana aentenler zıplıyor Hislere tercümansın.
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ne zaman açılcak lan swtor sayfası fenalık geldi, paypal geri gelmeden basayım cancel subs'ı.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Eksik dolu oyuna laf ettik diye kizilmazki. Adam gibi cikartsalardi laf etmezdik.
ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=cNDaG7YqaV4 inanılmaz iyi :D o discodaki elemanlar harbiden o şekilde scriptli mi acaba, hiç dikkat etmemiştim
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Absolut said: Eksik dolu oyuna laf ettik diye kizilmazki. Adam gibi cikartsalardi laf etmezdik. laf etme babacım, tek başların oynasınlar, bak kimse laf atmayınca ne kadar uslu uslu takılıyorlar. Your subscription has been cancelled. Mart'tan sonra bakarız patch bir işe yarayacak mı. 30 TL ile Steam'den indirime giren 1-2 oyun alırım daha hayırlı.
janis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Oyunu bıraktım bende , WoW 'uma devam ediyorum... Bir SW fanı olmadığım için oyuna katlanacak heves bulamadım kendim de. Nedenleri ise şöyle ; 1. Loading : Öncelikle instanced maplar beni çok rahatsız ediyor. Oyunun atmosferini bozuyor. Aynısı AoC ve Warhammer 'da da vardı. Onlardan da bu nedenle sıkılmıştım. Hele Loading ekranın kıytırıklığı ayrı bir mesele. Gemiye bin loading , gemiden in loadin , başka gezegene geç loading , asansöre bin loading vs... 2. Grafik : Bu oyunun grafikleri son 5 yıl içinde cıkan bütün mmo'lardan daha kötü. Grafik demek arka plan demek değildir. Koyarım arka plana gerçek resmi , aaa ne kadar gerçekçi dersin. Önemli olan hareketli cisimlerin kalitesidir. Buna dikkat edersiniz karakterinizin armor detaylarını vs göremezsiniz tam kaliteli şekilde. Ha bunu patchle düzeltirler dersen , o zamanda ne PVP yapabilirsin , nede PvE kasım kasılmaktan. Çünkü grafik motoru çok kötü oyunun. 3. PvP ve PvE : Talentler koymuşlar ,ama o kadar saçmalıklarla dolu ki. Fakat neyin ne kadar işe yaradığını bilemiyorsun. Çünkü oyunda combat log yok !! Raid yapsan kimin ne yaptığını bilmeden oynarsın. Yada sen slack yaparsın milletin ruhu bile duymaz. PvP yapsan , hangi skillin daha kullanışlı olduğunu , proc aralıklarını vs.. göremezsin. Healerida , DPS te , Tankta aynı .. Bir MMO'da combat log nasıl olmaz ya. 4. Interface : Oynanabilirlik çok kötü. Skill barlar saçmalıyor. Sağ tarafı acıyorsun, queslerin üzerine geliyor. Karakter ekranına basıyorsun ( "C" ) FPS düşmesi oluyor. Deneyin isterseniz. Addon desteği olmadığı için kendinde bişeyler değiştiremiyorsun. Ekran skill barla doluyor. 5. Diğer Eksiler : Action House son anda eklenmiş oyuna , hani tam hersey hazır zannedersinde , son anda aklına bişey gelir. O misal olmuş. Armorlar tek düze , sadece renkler değişiyor azıcık. Mountlar rezalet. Oyun single player tadında. Questler belki ot , bok topla demiyorda , mermi , bomba vs. getir diyor. Bumu farklı questler ? SÇok fazla gereksiz server var. Popuplasyon boşuna değılıyor. Serverlar bom boş. Imperial ve Republik arasında uçurum var. Herkes Imperial olmuş. Guild olmanın bir önemi yok. Grup interface çok kullanışsız , allah healerlara sabır versin. Aklıma şuan gelmeyen daha yüzlerce eksik , saçmalık vs.. var. Ama bu yazdıklarım yeterli aslında. Herkesin bildiği şeyler genelde. Şimdi diyorum ki ; Şu oyun sizce 2012 ye yakışan bir oyun mu ? WoW ile kıyaslayanlar var. WoW 2004 te çıktı. Bundan 8 sene önce tam. Sen oyun yapacaksın , en çok para harcanan oyun diyeceksin ve sene 2012 olcak. Ama senden 8 sene önce çıkmış bir oyunu bu kadar kopyaladın. Bari tam aynısını koyaydında en azından WoW 'dan sıkılanlar Space of Warcraft şeklinde oynarlardı. Ama sen onu bile becerememizsin. Sırf adı STAR WARS diye millet aldı işte.. Ama en baba funboy'u bile 3 ay sonra bırakır. Son olarak , oyuna para verdikleri için kendilerine bu durumu yediremeyen arkadaşlar var. Kendinizide kandırmaktan vazgeçin. Siz bunu kabul etmesenizde o para gitti sizden. Bende Deluxe Edition + 2 Ay Game Card ile aldım oyunu. Melasef şemsiye açıldı. Ama bu ne ilk , ne de son. Deneye deneye bir gün WoW 'u silecek oyun bulacağız eminim. Çünkü bende WoW 'dan çok sıkıldım. Not: Oyunu henüz almayanlara tavsiyem. Şuan kesinlikle uzak durun. Hani çoğu şey değişmez eksi olarak saydıklarımdan ama belki bugları vs düzeltirler zamanlar. Ama benim kişisel görüşüm. Gidin orjinal bir single player game alın. Canavar gibi sizi oyalasın 2-3 hafta ...
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bu oyuna ölümüne haterım bunu da her zaman her yerde yazarım. 3 sebebi var. 1. CE aldık internetten rezilliğin gırla yürüdüğü Origin attığım 30 mail ve skype başında harcadığım saatlerden ve paradan sonra codelarımı geç yolladı. Onu da geçtim yollamadı ben fransızca bi siteden bi linke tıklayıp falan bulabildim mail gönderemeyecek kadar fail oldukları için. 2. Her oyunu full settings 16x AA oynadığım bilgisayarımda geöen yüzyılın grafiklerine sahip SWTOR 2 fps ile çalışıyordu. 3. Onca palavrayla sattıkları oyuna 100 euro param gitti. Evlat acısı gibi koydu, açıp ağız tadıyla oynayamadan sildim oyunu. İki dünyada iki elim yakandadır bioware+EA.
aente Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Yalnız Titan Quest oynuyorum da, hemen hemen Swtor kadar varmış lan oyunun grafikleri, ilk çıktığında oynasam dibim düşermiş herhalde lol.
Öne çıkan mesajlar