imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 biraz daha izlenim ekleyim. kötü yanlarını yazmaya gerek yok, sayısız kere yazıldı burada. yine yazılır zaten benim post altına. şimdiye kadar performans sorunu çekmedim, tüm ayarlar high oynuyorum. warzone lar dahil bi sıkıntı yok. sadece fleet'te çok kalabalık yerlerde kasıyor işte daily terminal civarı vs. warzonelarda bazen kasar gibi olursa da, gölgeleri kapatıyorum en fazla. oyun akıcı. animasyon dan yana skilllerin gecikmesi sorunu yaşamadım. onun dışında grafikleri bence harika. sesler, patlamalar, animasyonlar, modeller beni fazlasıyla tatmin etti. balmora dır, korriban dır inanılmaz güzel dizayn edilmiş. level tasarımları bu oyunda bence en çok övgüyü hak eden kısım. çok fazla detay var dikkat ederseniz. devasa hangarlardan tutunda, bir çok kıyafet, item cok detaylı tasarlanmış. narshadda oturup şehri izledim resmen. şimdiye kadar 2 tane flashpoint gördüm. gördüklerim gayet zevkliydi ve yine çok güzel tasarlanmıştı. bu oyunda level design işini çok iyi kotarmışlar. sanmıyorum bunun kadar detaylı ve kalitelisi yapılmış olsun. bi de çok lafı geçmedi ama community diğer mmolara göre daha olgun. çok fazla bebe şebe yok gibi populer mmolarla kıyaslayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yok şirketler aynı haltı bile çıkartmıyor bırak ileri götürmeyi, sorun orada. 18 yıl geçip hala aynısı çıkarılamayan oyunlar var. yoksa gene gıcır, güzel bir formül çıksın, gecem gündüzüme karışıyor çok rahat. sorun oyunun ne olacağını bile bile "dur bir alayım hele bu iyidirkine" deyip bu zihniyete prim veren tüketici kitlesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 4-5 Ay bekleyin, tüm istekleriniz gw2 ile çözülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 @imamizer oyunda kasan birşey yok bendede. Bende high da oynayabiliyorum. Ama warzone a girince, o kadar hesap kitap yanı sıra birşeyler çalışıyor. İşlemciye bakıyorum %40 da, ekran kartı sorun yaratmıyor, 8gb ram var. De işlemcim yeni nesil değil malesef. Adamlarda çok çekirdek desteği yapmamış. Böyle oluncada pvp de kasıyor bende. Adama stun atıyorum, skillere basıyorum out of range diyor. 2sn sonra adam ya ilerde çıkıyor, ya geride çıkıyor. Videolara flean bakıyorum, adamlar takur tukur gayet akıcı oynuyor. Açıkcası bir oyun içinde işlemci+anakart değiştiresim yok. Yinede, mmo diyince insanların beklentisi farklı oluyor. Biraz daha düşük sistemlerde çalışabilmeli sanki. + gw2 dede hiç birşeyin değişeceğine inanmıyorum. Oda sıkıcı gelecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Tamam biz de doyumsusuz da şöyle adam gibi Sandbox bir MMO çıktı da biz mi beğenmedik. Ama grafikleri First Person Shooter gibi olmasın, o konsept pek tutulmuyor genelde. Grafikleri de abzürd olmasın. Akıcı olsun oynanabilir olsun. WoW gibi olsun oynanabirliği ama themepark olmasın. Full loot, olmasına da gerek yok illa sandbox konseptinin. Ama o sıra içierisinde 918518095 tane themepark çıktı. Bu oyun themepark'ın doruk noktası oldu bir nevi. İnsanlar artık themepark'tan sıkılıyor bu kadar basit. Çünkü content ekleme işini yapımcıların 3-5 patchine veriyorsun, oyuncuyu kısıtlıyorsun. Neyse tekrarladık zaten de; Dediğim gibi şu son 10 yılda adam gibi sandbox MMO geldi de biz mi oynamadık? Daoc gibi PVP'si olan oyun geldi mi? Baymamız normal yani, her oyunda makyajlanmış 1-2 yenilik dışında aynı şeyler. Bence biz doyduktan çok yapımcılar artık neyi beceremiyor ona bakmak lazım. Ha diyebilirsiniz ki asıl para carebear'lara yapılan oyunlardan geliyor, ama son 10 yılda MMO oyuncu tabanı çok arttı, şu anda bilemeyiz UO gibi DAOC gibi bir oyunun potansiyelini. Dediklerinin yarısını yapabilirse GW2, üçe beşe katlar TOR'u... Sorun sadece oyuncuda değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kanuni said: viktorun swtor gorusleri 2007 deki su konu gibi basarili olur insallah :P http://forum.paticik.com/read.php?43,1925138 bolume bakayim dedim bunu buldum ilk sirada :D hakkatten basarili bir ongoru olmus :P baslik tortanic kadar basarili . swtor konusunda hakli oldugu yerler var ama allah icin .. orda sikayet ettigim cogu seyi blizzard asamali oalrak duzeltti zaten, duzeltilebilicek seylerdi hepsi tamamen content, tuning ve item alma sistemi ile ilgiliydi, tamamen oyunun cilasi ile ilgili sorunlardi bu oyunun ise ne yazikki motoru gibi, sabaha kadar cilalasinlar ne fayda, patchle duzelebilicek seyler degil swtor un eksiklikleri, ongoru ile filan alakasi yok bu isin, dedigim noktalarin kapatilmasi icin oyunu yeniden yapmalari lazim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 swtor harika mekaniğe ve matematiğe sahip çok çok iyi bir mmorpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 geometrisi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f1carTFHBxM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Oyun iyi kötü onu zaman gösterirde abicim hikaye mmo için değil bence çok güzel single oyun yapılır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Su wzlerdeki fps sorunu yuzunden oyunu birakicam sanirsam,boyle dengesiz oyun motorunun ta icine ediyim,1.1 patchinden sonra iyice rezalet oldu..300m dolar harcamislar da bilmemneymis ,bi taraflarinda patlar umarim o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 wow baya değişmiş ya 2 yıldır girmiyordum özlemişim oynanabilirliğini oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aquila said: geometrisi nasil? dört buçuktan 6. gürültü var ama kervan yürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi sonuçta wow yani. Hesabı açıp pvp yapıyoruz. bir kaç hafta sonra takım arkadaşları üstünü düzüyor veya ratinge ihtiyaç duymuyolar girmemeye başlıyorlar. Sonrasında günlük 5-10 dakika girip, mesleklerin cd leri harcayıp çıkıyoruz biz ailecek. hatta çok istiyorsanız, 7gün ücretsiz hesabınızı açabilirsiniz. http://media.wow-europe.com/patch/4-3-hour-of-twilight/en/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 eyv densiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 üstünüzü düzüyor ratinge ihtiyaç duymuyor nedir hocam 3000 mi yapıyosunuz napıyosunuz. LF 2s conquest cap. end game pvp oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ben pvp yi eğlence amaçlı yapıyorum. Fakat bulduğum oyuncular öyle olmuyor. Hepsiyle anlaşırken, şöyle pvp yaparım böyle pvp yaparım diyor. 2 hafta sonra girmemeye başlıyorlar. eksik birşeyi olanlar daha riskli. Eksik parçaları bitiyor, sen sağ ben selamet. Adamlarda o kadar karakter varki, ona daily, buna daily felan filan derken oyun saatlerini dolduruyorlar. Pvp yi gereksiz görmeye başlıyorlar. Arkadaşım madem oynayamayacaksın niye o kadar karakterin var da diyemiyorsun. 1 karakterin daily leri zor yapıyorum ben. Sıkıla sıkıla. Millet aşmış. Sorun bende galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben bazen pvp ye sign ederek sıfr pvp ile level atliyorum maç başına 12k experience desek . ehh işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://i.imgur.com/Kc97s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 -Bioware, I dont know you anymore... You are breaking my heart... -Its because of /v/ isnt it? -Its because of you, because of what you have done.. stop! Stop now and come back! I love you... -LIAR! YOU ARE WITH THEM, YOU BROUGHT THEM HERE! *ding dong bannu* -EIYEAAHhhh -LET HER GO BIOWARE! -EIYEAAHhhh -LET HER GO! -EIYEAAHhhh *faint* -YOU TURNED HER AGAINST ME /v/! -You have done that yourself... -YOU WILL NOT TAKE HER FROM ME! -Your arrogance and your lust for money have already done that. You have allowed this Dark Electronic Arts to twist your mind until now you have become the very thing you swore to destroy... -Dont lecture me /v/, I have alread seen the lies of Blizzard... I do not fear the corporate greed as you do... I have a built multi billion dollar franchise to my new corporate empire! -Your new empire? -Dont make me ban you! -Bioware my allegiance is to the vidya, to good old fun! -If you are not with me, than you are my enemy... -Only a corrupt corporation deals with absolutes... I will do what I must... -You will try... DING DONG BANNU END OF RINE! ----------------------------------------------------->the rine ends here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Günlük bugün /v/ de ne oldu bültenimizi de aldık rahatladık. Orjinal bir üretim görsem zaten şurda, adam haklı beyler diyip geçicem, ancak binilmiş bir bandwagon a gidiliyor. 6 yıl WoW oynadım, bu oyunu oynarken WoW'dan fazla eğleniyorum. Benim için end of rine. (Bu oyunun Asian larla ne ilgisi var onu da anlamış değilim bu arada, ne alaka "rine" lar "imposibru" lar havada uçuşuyor oyunla ilgili şeylerde?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Böyle, bir an zekamı kullanıp argüman falan döşeyecektim sonra ne kadar futile olacagını farkettim. Imma enjor your http://i.imgur.com/JkCMx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 houh ?!!?@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Argümanı başka yere doğru döşe arkadaşım, ben oyundan zevk alıyorsam nasıl bir argümanla beni zevk almaz hale getirebilirsin ki? Oldum olası PvP insanı değilimdir dolayısıyla vay Ilum şöyle olmuş, vay Warzone da ability delay, vay Operative OP vs. vs. beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Şu ana kadar PvE kısmında game breaking herhangi bir şeyle karşılaşmadım, Colicoid War Game gibi orjinal fikirlere dayanan instance larla karşılaştım. Dolayısıyla, eğleniyorum. Yeni end of rine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar