Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

PC Gamer incelemede SWTOR'a 93 vermiş.

REPECTS FELLAS. RESPECT TO THE BEST MMO OF ALL TIME. <3

http://www.pcgamer.com/review/star-wars-the-old-republic-review/

tamam biz de oynuyoruz seviyoruz da biraz yavaş gel, soluklan hele.
Mesaj tarihi:
aente said:

AscAnsio said:

PC Gamer incelemede SWTOR'a 93 vermiş.

REPECTS FELLAS. RESPECT TO THE BEST MMO OF ALL TIME. <3

http://www.pcgamer.com/review/star-wars-the-old-republic-review/

tamam biz de oynuyoruz seviyoruz da biraz yavaş gel, soluklan hele.

Oyuna karşı kurulan nefret imparatorluğunu kırmak için arada böyle gaz yorumlar vermek lazım. :)
Mesaj tarihi:
2 gündür tattooine deki jedi bölgelerinde gezip pvp kovalıyorum

heyecan gelsin biraz diye.lakin şu companion olayını sevmedim pvpde

ya dismiss olsunlar yada atak veremesinler.

abi adamı kesicem atlayna zıplayan bi jedi comp saldı üzerime.benim khem val gelene kadar o ara öldüm.

mağarada falan jediler goruyorum misal.leveli farketmez her turlu girişiyorum maksat aksiyon

aga adamlar 2 kişi + 2 comp misal

4 kişiye karşı pvp yapmış oluyorsun baydı o olay beni

hani hutball falan hikaye ben bu tarz pvplerden hoslanıyorum
Mesaj tarihi:
adam lvl 29 du ben 28 im

speederdan atladım üzeirne direk.stun ettim neyse kapışıyoruz normal.companionuda onunkine saldım

bu arada complarla da aramızda bi 20 metre vardı.neyse adamın hp %10 ise beinm %18 diyelim

2 forcelightnin sonra ölücek adam bir anda compu saldı comp direk ustume zıpladı o bikaç saniyede öldüm ztn
Mesaj tarihi:
başka varsa onu kullanmak lazım. bende başka companion yok sende vardır sanırım. robot var da o baya çakma, sanırım balmorra'da bi tane asker var onun oğlunu alıcaz gibi geldi yanımıza ama henüz ilermedim. sende vardır, ateş ediyor falan şakalar, komiklik.
Mesaj tarihi:
he bi tane konuk oyuncu comp var suan ateş etmeli

robot çakma ztn gemiden cıkarmam onu ahaha

ne bilim adamlın compu healer olsa adama 50 heal bile atsa bence gereksiz.complar pvp ye bulaşmamalı

adamın jedi companionu var atlıyor zıplıyor.bizim khem val kıçını kaldıramıyor :)

khem val questlerde iyi oluyor tabi

ama bir anda karşına republic cıkınca comp degişemiyoruz doğal olarak sdf

hiç hoşlanmadım bu işten.muhtemelen buna bi ayar falanda gelmicektir.huttball falan bana samimi gelmiyor.böyle ıssız çöllerde belirsiz pvp kovalamak daha güzel
Mesaj tarihi:
bu arada ben hiç bir oyunda böyle aktif interrupt görmedim acayip düşük cd'si var onu olabildiğince kullanın kısayola alın. 4 saniye adamı o skill'i kullanması engeliyor talentle 6'ya çıkıyor sorcerer'da diğer sınıfları bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
lvl 30 oldum bende tatooine'deyim, araç olmasa işkence olur heralde lan nası büyük bi ortam lol, slicing de 386 oldu aksama gmlerim :p tek seferde 6k para çıkabilio bi kutudan.
sonra ver elini scavenging falan.
Mesaj tarihi:
400 slicing var, para akıyor resmen. Nerften önce bırakmamaya karar verdim ben, underworld trading matleri için ahyi yoklayacağım. Hiç olmadı bi tane alt kasar ona para gönderir öyle grindlarım.
Mesaj tarihi:
bu kadar senedir mmo oyniyorum, bu kadar boktan bi UI ye sahip baska oyun oynamadigimi soyliyebilirim hani ff11 in UI si bile bundan daha iyiydi konsol MMO su olmasina ragmen asdfafsd

uzgunum skyrim, senenin en kotu UI si odulunu ve tum zamanlarin en kotu UI leri top 10 spotunu bioware deki abilere kaptirdin :(

hayri bu kadar dandik bi ui yapiosunuz, mod desteginide gectim en azindan oynatabilseydik be yerinden, en dandik ipad oyunlarinda bile buna izin veriyorlar lan asfd
Mesaj tarihi:
ben vanilladan beri min 6 sene o UI ile oynadim, tek bi modifikasyon yapma ihtiyaci hissetmeden

begenmeyen icinde cok guzel opsiyon vardi iste

bunda daha resize yok lol, stay classy bioware
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...