aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 AscAnsio said: PC Gamer incelemede SWTOR'a 93 vermiş. REPECTS FELLAS. RESPECT TO THE BEST MMO OF ALL TIME. <3 http://www.pcgamer.com/review/star-wars-the-old-republic-review/ tamam biz de oynuyoruz seviyoruz da biraz yavaş gel, soluklan hele.
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 pc gamer bizim serverda lan(gerçek guildse tabi) ahahah noobları fena kesiyoruz
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aente said: AscAnsio said: PC Gamer incelemede SWTOR'a 93 vermiş. REPECTS FELLAS. RESPECT TO THE BEST MMO OF ALL TIME. <3 http://www.pcgamer.com/review/star-wars-the-old-republic-review/ tamam biz de oynuyoruz seviyoruz da biraz yavaş gel, soluklan hele. Oyuna karşı kurulan nefret imparatorluğunu kırmak için arada böyle gaz yorumlar vermek lazım. :)
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 2 gündür tattooine deki jedi bölgelerinde gezip pvp kovalıyorum heyecan gelsin biraz diye.lakin şu companion olayını sevmedim pvpde ya dismiss olsunlar yada atak veremesinler. abi adamı kesicem atlayna zıplayan bi jedi comp saldı üzerime.benim khem val gelene kadar o ara öldüm. mağarada falan jediler goruyorum misal.leveli farketmez her turlu girişiyorum maksat aksiyon aga adamlar 2 kişi + 2 comp misal 4 kişiye karşı pvp yapmış oluyorsun baydı o olay beni hani hutball falan hikaye ben bu tarz pvplerden hoslanıyorum
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 khem val'in kılıcı kınından çıkarıp düşmana saldırması arasında 5 saniye var.
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 adam lvl 29 du ben 28 im speederdan atladım üzeirne direk.stun ettim neyse kapışıyoruz normal.companionuda onunkine saldım bu arada complarla da aramızda bi 20 metre vardı.neyse adamın hp %10 ise beinm %18 diyelim 2 forcelightnin sonra ölücek adam bir anda compu saldı comp direk ustume zıpladı o bikaç saniyede öldüm ztn
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 başka varsa onu kullanmak lazım. bende başka companion yok sende vardır sanırım. robot var da o baya çakma, sanırım balmorra'da bi tane asker var onun oğlunu alıcaz gibi geldi yanımıza ama henüz ilermedim. sende vardır, ateş ediyor falan şakalar, komiklik.
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 he bi tane konuk oyuncu comp var suan ateş etmeli robot çakma ztn gemiden cıkarmam onu ahaha ne bilim adamlın compu healer olsa adama 50 heal bile atsa bence gereksiz.complar pvp ye bulaşmamalı adamın jedi companionu var atlıyor zıplıyor.bizim khem val kıçını kaldıramıyor :) khem val questlerde iyi oluyor tabi ama bir anda karşına republic cıkınca comp degişemiyoruz doğal olarak sdf hiç hoşlanmadım bu işten.muhtemelen buna bi ayar falanda gelmicektir.huttball falan bana samimi gelmiyor.böyle ıssız çöllerde belirsiz pvp kovalamak daha güzel
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bu arada ben hiç bir oyunda böyle aktif interrupt görmedim acayip düşük cd'si var onu olabildiğince kullanın kısayola alın. 4 saniye adamı o skill'i kullanması engeliyor talentle 6'ya çıkıyor sorcerer'da diğer sınıfları bilmiyorum.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 lvl 30 oldum bende tatooine'deyim, araç olmasa işkence olur heralde lan nası büyük bi ortam lol, slicing de 386 oldu aksama gmlerim :p tek seferde 6k para çıkabilio bi kutudan. sonra ver elini scavenging falan.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 400 slicing var, para akıyor resmen. Nerften önce bırakmamaya karar verdim ben, underworld trading matleri için ahyi yoklayacağım. Hiç olmadı bi tane alt kasar ona para gönderir öyle grindlarım.
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 meslekler level kaçta açılıyor 10 da mı?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 baslangic gezegeninden ciktigin zaman, fleetten alabiliyosun.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu kadar senedir mmo oyniyorum, bu kadar boktan bi UI ye sahip baska oyun oynamadigimi soyliyebilirim hani ff11 in UI si bile bundan daha iyiydi konsol MMO su olmasina ragmen asdfafsd uzgunum skyrim, senenin en kotu UI si odulunu ve tum zamanlarin en kotu UI leri top 10 spotunu bioware deki abilere kaptirdin :( hayri bu kadar dandik bi ui yapiosunuz, mod desteginide gectim en azindan oynatabilseydik be yerinden, en dandik ipad oyunlarinda bile buna izin veriyorlar lan asfd
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Wow'un ui si bunla kapısır be rezillik konusunda ama iste adamlar mod destigini açmıs millet wow un normal uisini hatırlamıyor bile.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben vanilladan beri min 6 sene o UI ile oynadim, tek bi modifikasyon yapma ihtiyaci hissetmeden begenmeyen icinde cok guzel opsiyon vardi iste bunda daha resize yok lol, stay classy bioware
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bende öyle düşünüyordum alıştım biraz düzeltirler ya bu ilerde önce key üretip satabilsinlerde ona da gelirler ahha
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 valla adamlar hoth u outlands kadar büyük yapmışlar soramıyosun da bu kadar sene neyle uğraştınız diye
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 scaling olsa ui umurumda olmazdı da scaling nasıl olmaz ya illa herkes 24" ekran mı kullanıcak
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oynatamama dandik bi durum tamam da scaling ihtiyacı hissetmedim, wowun default uisi gibi bütün ekranı kaplamıyo 22 inçde açıkçası
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 1024*768 de ui scaling olmadan ikinci barı açtımmı ekranın yarısı gg
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ui cok komik cidden. sag ve soldaki action barlar haritanin icine giriyor, uzerine yazilar, raid frame cikiyor mesela ahaha. addon olayina izin vermeleri lazim acil inat etmeyip.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 add onların yasak olmasını destekliyorum baya baya, combat parserlar dahil bu arada raid frame i ayarlayıp sağa sola çekebiliyorsunuz barın üstüne gelme durumu yok
Öne çıkan mesajlar