Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

bende oynuyorum, warzone dışı high da idi bir sorunum yoktu. Ama warzone a girince herşey değişti. Low a aldım yetmedi, 1080p den 720p ye düştüm yetmedi, ini dosyaları ile renderla alakalı ne varsa kapattım.
Core 2 quad q6600 2.40ghz
8gb ram
560 ekran kartı var.

Yetebilmesi lazım. Bilmiyorum sorun ne. Adamlar warzone da herşeyi modellemiş. Arkadaki dağların bile model olduğunu düşünmeye başladım. Pc kassın diye ellerinden geleni yapmışlar :P

İşlemcim kötü biliyorum fakat mmo için bu sistemin yetebilmesi lazım.
İşlemci değişsem sorun çözülürmü ondan bile emin değilim. Milletin yaşadığı sorunları görünce.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm ayarları açıp shadow u kapatmak? oyun içinden mi kapatıyoruz yoksa ini den mi?
mantığa ters gelsede herşey olabilir oyunun şu haliyle :P.

ek: oyun içinde sadece low seçeneği vardır diye düşündüğümden öyle sordum. Off seçeneğide varmış. Deneyeyim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

-yeto- haha yalnız juggernaut un ki harbiden acı :) peki acaba wow il everquest i zamanıdna da böyle karşılaştırdın mı? wow un diğerlerinden çaldıklarını falan. yani nereye varmaya çalışıyorsun? Buradaki emeğini resmi forumlarda versen belki bir işe yarar ama yani amacını anlamış değilim burada herkes -evet oyun kötü lan sana katılıyoruz sen en doğrusunu söylüyorsun valla biz oynayan hepimiz yetoyuz - desek mutlu mu olacaksın nedir anlamadım ki 1 haftadır gereksiz bir uğraş içinde. oyunun ileride düzeleceğini düşünüyorum diyince de -siz daha düşünün hehe höhö al resim koyayım low res- de diye tutuma da gidip wc de güleceğim...

ama juggernaut un skillerinin bari isimlerini azıcık farklı yapsalarmış... neyse... :)
Sosyal ağlarda paylaş

viktor tamamda burada kimse sana yanlışsın haksızsın demiyor. Düzelmezlerse batacağını bizde biliyoruz. Ama bunu günde 50 defa burada yazmana gerek yok sanki.
Wow senelerdir çalıyor. Başkalarından kopyalamak iyidir oyun kültüründe. Kendimize özgü olalım diye senelerdir oyunlar patlıyor. Okadar sandbox mmo var bak hallerine. Eve online bile mükemmel bir konumda olmasına rağmen, online oyuncu sayısı 250kk zor görüyor. Ki aynı anda 2 hesapla oynuyor herkez.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...