Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 spell queue kaldirmama ragmen instantlar o instant hissiyatini vermiyor, ozellikle warzonelarda. sanki gec tepki veriyor oyun sizin aksiyonlariniza, bir de warzonelardaki o genel laglama hissiyati iyice girince ic bunaltiyor. forumlarda da zaten bunu yazmislar, umarim duzeltirler sunu gul gibi oyun harcanmasin. ha bir de ui icin addon destegi lazim, yetersiz kaliyor malesef.
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sparkcaster said: Bezerye said: oyun gittikçe güzelleşiyor şu ana kadar olan tecrübemle , nar shaddada kendimi kaybettim diyebilirim ,cyber-punk atmosferi beni benden aldı :D .obsesif düzeyde side quest bağımlılığıda oluştu bende ,bir gezeni repeatable questler hariç komple bitirmeden gitmiyorum, gri olsada yapıcam galiba dediğim gibi obsesif düzeyde :D, çünkü ne alaka dediğiniz bir side quest bile baya uzun chain quest serisine bile dönüşebiliyo. tam single player rpg kıvamında questlerde ,yazdıklarımdan da anlayabileceğiniz üzere baya zevk alıyorum yapmaktan, space a basıp atladğım olmadı hiç voice overları. wat nar shadda diyorum, blade runnerı anımsattı bana diyorum
Oski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi bu grafiklerin hali ne ya? daha korriban dayım ama oha yani. 2012'ye bir hafta kalmışken bu grafiklerden utanmalılar bence. Rift geçen sene çıktı, on basar buna. oyunu oynuyorum o ayrı.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 grafikler fazla bile. gereksiz kastiriyor iste kalabalik yerlerde hatta. 2012 yilinda hala grafik basarak mmo satmaya calismak cok fail bir hareket. 10 milyon insan 5 pixel suratli orçlara ragmen wow oynuyor mesela hala.
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 grafiklere kötü demek zor o art style varken oyunda tabiki daha iyi olabilirmiş ama yine kötüde denmez bence
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Grafik kasmak da bence bir sıkıntı yok, benim elimin altında 2000 dolar harcadığım makine varsa niye 5 pixelli orclara katlanmak zorunda kalayım ki? Yeter ki oyun motorunu ölçeklendirilebilir yapsınlar, makinesi güçlü olmayan kısar 60 fps alır, makinesi güçlü olan full ayarlarda oynar gene 60 fps alır. Mesela açıkçası benim öyle "1 ms herşeyi değiştirir, ladderda top DPS olmalıyım" derdim yok, dolayısıyla arada bir oyunun 30 fps altında düşmesini göze alarak maksimum ayarlarda oynuyorum. Benim için görsel önemli, özellikle güncel bir oyunda, MMO olsa bile. AO'nun kutu adamlarını da çektik zamanında biz ama geçti artık o dönemler diye düşünüyorum. Ha başkası için de 60'tan 50'ye düşmesi bile kendisine batıyordur. O da min ayarlarda süper performans istiyordur. O da kişisel tercih meselesi. Dediğim gibi, yeter ki farklı tarzda oynayanlar için tatminkar seçenek sunsun.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bilmiyorum ama gtx580, i7li sistemde denedim dun gidip meraktan orda bile lagli oyun hissiyati oluyor warzonelarda. optimizasyon ve grafik motoru kaynakli galiba. grafik abaniyorsan da iyi kod yazip, optimize edip kaymak gibi oynanis sunman lazim yoksa olmuyor olmuyor olmuyor iste mmolarda. grafik + puan ama once oynanabilirlik olmali.
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 pazar payı için clone wars tadında yapmışlar grafikleri.
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 İşte biraz da diyorum ya kullanıcıya çok bağlı. Mesela bende i7 + 560 Ti var. Warzone'larda daha "takıldı, targetlayamadım, skill'i kullanamadım" gibi hissiyat yaratmadı. Ha, belki fps 20'lere düşüyordur, ya da düşmüyordur bilmiyorum, açıp bakmadım. Gerçi 580'de takılma garip geldi bana, o kadar da kasan bir oyun değil çünkü. AMD olsa diyecem, AMD, çünkü AMD ile sıkıntısı oyunun biliniyor. Neyse yapacak bir şey yok, tweakler ile kurcalayıp yeni sürücülerin optimizasyon getirmesi umulabilir anca.
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 -Deno- said: dün niyeti bozdum valla. ilik gibi kira'ya karşı duygularımı daha fazla gizleyemedim. dark side puanı da almadan çatır çatır flört ettik. ve sonuçlar (evet kasten üstümü çıkardım lol), erotik dakikalar http://i.imgur.com/GwUq2.jpg http://i.imgur.com/GdxXs.jpg HARDER NEXT TIME AAAAAAAAW YEAAAAAH http://i.imgur.com/U8iEz.jpg http://i.imgur.com/RcrH5.jpg Bizde Kira isteriz :)
Oski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Masquerade said: grafikler fazla bile. gereksiz kastiriyor iste kalabalik yerlerde hatta. 2012 yilinda hala grafik basarak mmo satmaya calismak cok fail bir hareket. 10 milyon insan 5 pixel suratli orçlara ragmen wow oynuyor mesela hala. fazla bile nasıl ya? kesinlikle oyuna iyi kötü falan demiyorum yanlış anlaşılmasın. dün gece 11'de dl bitti, saat 2 ye kadar oynadım o kadar. animasyonlar, kaplamalar, çevre elementleri falan rezalet onu diyorum. yani çoğunluğa hitap etmek için düşük grafik yapmak ayrı bir olay, bu kadar özensiz davranmak ayrı. yine de star wars, fuck yeah!!
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 star wars evreni abi bi kere ezer yani... konusmalar falanda super, baya orgasm oluyorum yani.
tinu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 lvl50 olup raid vs yapanlar varmı? yani lvl50 den sonra hayat nası?
hainbekir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Valla geç başladık ama 2 kişi oynuyoruz 43 olduk sith Maruder Clas görevleri günlük pvp space arada bir iki side görev çok rahat lvl atlıyorsunuz para içinde sciling T hunting İtem için sıralama 24 Mark'a satılan kutu öncelikli 2. Zindandan düşenler 3. Olarak markla Map Spaciel vendorlardan alırınız 20 yada 40 lvlseniz pvp vendordakilerini alın onlarda iyi Valla bioware'in elinden çıktı hikaye alıp götürüyo bide milyon secenek her sınıfa ayrı hiyake yaptıklarına göre değişien olaylar falan filan Dragon age tadında galaksi,Uzay savaşları atari tadında olsada farklılık katıyor idare eder. Ayrıca grafikler kötü değil pc niz idare eder bişiyşe pek oynayamıyorsunuz.
Zebq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 cd key nerden alabilirim, origin ve gamermarkette yok , oyunu indirdim swtor'un sitesinden.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 serverlar cok bos bence. yani kapasiteleri cok dusuk bosluktan kasitm bu. mmo oynandigi hissi yasanmiyo.
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 pvp de işinlanan insanlar kanser etcek. tek sıkıntım bu
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ben de gördüm geçenlerde bi Sith Juggernaut, ciuv ciuv ortalıkta dolanıyordu
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fizban said: serverlar cok bos bence. yani kapasiteleri cok dusuk bosluktan kasitm bu. mmo oynandigi hissi yasanmiyo. imza.
Soris Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Oyun çok güzel olmuş. Baya etki yapıcak.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oldu bende ödeme kabul olunca direk açıldı play
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sonunda oyunun online olduguna dair belirtiler gördüm ya tattooine deki jedi mekanları falan.o civarlarda iyi pvp donuyor.mağaralarda falan
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evet jedi sayısı tatooine'de artmıştı biraz, bolster olmadan geldiklerinde bir hiçler :D Bende lvl 40 oldum ve main questi takip ediyorum, gittiğim gezegenler hep 3-4 lvl aşağı zonelar oluyor, ona rağmen exp konusunda bir sıkıntı yok, çok güzel exp alıyorsun quest yeşilken bile. Datacronları fulleyip çıkayım derken zaten haritanın çoğunu açmış oluyorum, bu sayede gezegenden çıkmadan bonus serileri de açılıyor. Grafikler yeterince tatmin edici bence, ufak tefek tweakler ile ileride memnun olmayan oyuncuları da memnun ederler. Şehirlerin dizaynına çok emek harcanmış tebrik etmek lazım adamları. Sith warrior storyline için konuşacak olursam; harika olmuş gerçekten, sürekli yeni bir chapter eklesinler sadece onun için bile oynanır oyun. Warzonelarda warcraft'ta olduğu gibi, yapılması gereken işlerden habersiz bir oyuncu topluluğu hakim, huttballda pass nedir diye soran, voidstarda kapıları savunmayan, yardımlaşmayan bir topluluk. 6 sene wowdan sonra insan premade olmadan dayanamaz bu laubaliliğe. Sonuç olarak mmorpg arayışıma son vermiş bir oyun olmuş, star wars evreninin bitmek tükenmez potansiyeli kullanılarak oyun 1-2 seneye ortalığı domine edebilir. For the empire :P
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 PC Gamer incelemede SWTOR'a 93 vermiş. REPECTS FELLAS. RESPECT TO THE BEST MMO OF ALL TIME. <3 http://www.pcgamer.com/review/star-wars-the-old-republic-review/
Öne çıkan mesajlar