tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bombilo said: Viktor said: http://www.swtorarena.com/backend/applications_addon/other/statistics/db/population/overall-monthly-big.png ahah at gozlukleirni takmaya devam edin :p yeni cikan berbat bi mmo var, birde releasede ciktigi bolgeleir limitliyorlar, ilk ayin sonunda toplam online oyuncu sayisi 200k dusuyor, trendi ise dusus yapmaya devam ediyor ve hala anlik doluluk duzeyi o diyor millet hayır ben senin oyun hakkında fikirlerin açısından bir yorum yapmadim ki, sadece grafikleri açıklamaya çalıştım. Viktor said: ilk ayin sonunda toplam online oyuncu sayisi 200k dusuyor Hiç güleceğim yoktu, benim yazdığım toolun grafiklerini yalan yanlış yorumlayıp, at gözlüğü muhabbeti yapmak = priceless. crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 lan beğenmeyen adama zorla mı beğendireceksiniz. neyin kavgası bu. beğenmediğini ve nedenlerini yazmış adam. sen de yaz neden beğendiğini. niye saldırıyorsun ki durduk yere? amaç ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Deacon said: Sayenizde paramiz cebimizde kaliyor. Oyun hakkinda objektif yorumlar yapan herkese tesekkurler. valla burdan yorumla zor bu iş. tanıdık vs varsa git izle yada imkanın varsa oyna falan bir kaç saat. en güzel öyle karar verirsin.1-2 saatle tüm oyunu oyunu anlayamazsın tabi ama burdaki yorumdan iyidir kat kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yok, zorla begendirmemeye calisiyo bazilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 o da onların saçmalığı işte. ben gittim izledim arkadaşı. görev falan yapıyordu. sarmadı beni açıkçası ve başlamayı düşünmüyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 NEDEN BENİM SEVMEDİĞİM ŞEYLERİ BEĞENİYORSUNUZ kafası çok fena bazılarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Sparkcaster said: NEDEN BENİM SEVMEDİĞİM ŞEYLERİ BEĞENİYORSUNUZ kafası çok fena bazılarının Aynı şeyi terse çevirince ne olacak: "NEDEN BENİM SEVDİĞİM ŞEYLERİ BEĞENMİYORSUNUZ?" Burada konu başka yönlere çekiliyor. Resmen "oyunu beğenmiyorsan yazma burada" durumu var. Eleştiri her türlü yapılır, isterse bel altı vurur, yazan adamı bağlar bu. Adam parasını vermiş, oyun oynamak istiyor ama beğenmemiş. Ne yapsın? Gelip, düşüncesini açıklamasın mı? Ülkenin meşhur kanunlarından biri: "Halkı askerlikten soğutmak" Paticik'in meşhur kanunlarından biri: "Halkı SWTOR'dan soğutmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sparka kizma ya, yazik biyoverin inanilmaz faillarina artik laf yetistirmeyi bile beceremiyor caresizce bole komikliklerle yirtmaya calisiyor iste asfdfads 2 sayfa oldu hala bitane adam akilli cevap gelemedi elestirilere, cunki elestirilerin hepsi dogru ve isabetli oyun cok guzel ama mmo degil, co-op lu single player ozet direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 swtor oynayan kızlar ilahı varlık olarak felanmı görülüyor. Nickdeki bir espriden dolayı guildden atıyolar (Küfür felan değil nick. Hakaret değil. Tam tersi küfür yediğinizde verdiğiniz ufak bir cevap :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Viktor said: ilumda PvP saka gibi direk, ustune class balans denen seyin yerinde yeller flashpointler baslard aguzel ,sonrada rezalete bagliyor ve 4 kisi flashpointler ile 8 kisilik raidler cidden icler acisi PVE acisindan, oyun resmen mmo dan cok co-op lu single player gibi Lv50 olanlar gayet pisman aldiklarina su anda http://i.imgur.com/aUpLu.jpg al cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 lvl37 den kendini gostermeye baslamis content fakirligi iste, o derece kotu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 h Densiz said: swtor oynayan kızlar ilahı varlık olarak felanmı görülüyor. Nickdeki bir espriden dolayı guildden atıyolar (Küfür felan değil nick. Hakaret değil. Tam tersi küfür yediğinizde verdiğiniz ufak bir cevap :D ) hangi guilld? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 37 olana kadar iyi dayanmissin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 TURX uzun uzun birşeyler yazdımda geri sildim.. Kendine düşman arayan oyunculara hedef tahtası olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 21 ocakta birinci ayın şerefine bende düşündüklerimi yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ay ben bekleyemem, hemen yaz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bölüm modları sam olma yolunda ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 İnsan denediği ve beğenmediği bir oyunu istediği gibi eleştirebilmeli ki kararsız kalanlar için bir referans olsun. Bu oyunu beğenmedim çünkü .... ve oynamayı düşünmüyorum gibi.. Buraya kadar kesinlikle katılıyorum ama anlamadığım nokta insanların yorumlarını yazdığı ve artık oynamayı düşünmedikleri bir oyun için hala forumlarına girip trollemeleri. Tamam sevmedin de bunu 123124 defa yazman bir şeyi değiştirmeyecek. İster istemez oyunu seven insanları gaza getirmek haricinde.. Beni de rahatsız eden bir çok şeyi olmasına rağmen oyunu sevenlerdenim. Bunların kısa zamanda değişeceğine inanıyorum ki bu hali bile oldukça keyif veriyor zaten. Lütfen oyunun beğenmediğiniz taraflarını yazın ama anlamsızca forumu kirletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kirletme filan yok dah yumusak bri pozisyon takiliyim ama sevdigim oyunu elestirenlerede bir cakiyim demissin, icerik olarak mesajin bombos bu OYUNU NEDEN BEGENDINIZ? topigi degil, "oyun hakkindaki izlenimleriniz" topigi, oyunu satin almamis insanlar buraya fanboy cigirtmalari ile hater zirvalari dinlemeye gelmiyor, oyunu satin almis kisilerin objektif dusunceleirni istiyorlar satin alma karari vermeden once ki nihai satinalma kararini vermeden bir tuketicinin karar ile ilgili riskelri ogrenmek istemesi en buyuk hakkidir bizde iyi ve kotu yanlarini yaziyoruz oyunun, defalarca tekrarladik, patchle duzelebilicek hatalar var duzelemiyecek hatalar var 4 kisilik aprtiler, 8 kisilik raidler, essek gibi zonelar ve oyunun inatla ayni anda bi zoneda bulunan karakter sayisini kisitlama, 18-20 kisiden fazla insani combatli ortamalrda bri araya getirtmeme arzusu ole patchle fixlenicek seyler degil, oyun motoruna kesinlikle hakim degil bioware cunki motoru outsource ettiler, bu capta bir oyunu kaldirabilicek bir motor degil kesinlikle bu ikinci nokta ise birinciyle baglantili aslinda, oyun once tamamen singleplayer acisindan dizayn edilmis, multiplayer kismi sonradan eklenmis bariz bir sekilde, israrla oyunculari phaseler ile ayirmasi, quest flowin inatla ayni bolgeden iki kere gecirtmemek icin kastirmasida bu yuzden, bir gezegene gittiginizde cizilmis sabit bir yolu basindan sonuna oynamaniz bekleniyor sizden, hikaye asiri iyi olmasa cekilmez ancak kotarmislar bunu ancak bunun yanetkisi oalrak baska oyuncualr ile karsialsma sansiniz sifira iniyor (daha kimse mobumu calmadi bu oyunda, bi corusant da spawn bekledigimi hatirliyorum), gene bu israrla oyunculari ayni bolgelerde combat varken tutmama arzusu yuzunden abuk subuk bombos arazilerde buldum hep kendimi PvPnin zaten topigi var, forumun bir numarali fanboyu bile surekli agliyor OPERATIVE NERF GELSIN Q_Q diye, PvP icin oyun ariyanlara gore bir oyun degil kesinlikle bu, anormal bir dengesizlik var ama elestirimzi o degil WoW battlegrondlari ekliyerek world PvP yi oldurmustu, PvP serverlarin butun mantigi ortadan kalkmisti, PvP nin evrimine bakicak olursak zaten amacsizca player killer olup rastgele adamlari oldurmekten factionlara ordan RvR ye gitti o is, oyunda BG lerin olmasi iyi hos ancak o epic star warsdan beklenile nsavaslar oyun motoru yuzunden yok ne yazikki 8v8 wow un en kucuk BG sinden daha kucuk, bi yandan 80 oyuncuyu ayni zoneda agirliyan WoW varken 8 kisilik BG ler ve arena gibi competitive biseyin olmamasi PvP seven oyuncuyu imkani yok kesmez, 3 warzone da birbirinden farkli ve mekanikleri genel olarak guzel ancak 8v8 cidden kesmiyor PvP icin baslicak bi adamin 2002 kafasinda olan su oyundan ksoarak kacmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Tyrannus said: bölüm modları sam olma yolunda ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ben açıkcası wow un bg lerinden nefret ediyordum. Sayı ne kadar artarsa oyuncuların oyunu hiç takmaması aynı oranda artıyordu. Böyle sayıyı yükseltmek yerine, Arena/turnuva tarzı gerçek zamanlı oluşan bir sistem getirseler güzel olur. 4 kişilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hee evet wow competitive pvp oyunu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ben de 1 aydır oynuyorum fikrimi belirteyim: birincisi pvp'nin p'sini arayan bu oyuna gelmesin. net olay nerf değil, nerf her oyunda olur atıyorum bir RTS'de bile yeri gelir bir race nerf'lenir. bu oyunda yapımcılar pvp'yi düşünmemiş, oyunun her yeri harita tasarımından bg'lere kadar bunu belli ediyor. instanced pvp kötü bir sistem olsa bile o bile düzgün değil swtor'da. hala adam gibi bracket sistemi yok, low level'sanız kalabalık olsun diye giriyorsunuz bg'lere. bir de hala bug'lı skiller ve optimizasyon problemi varken arena veya 3-5 kişilik grup pvp yapmaya cesaret edemez kimse. oynanabilir ırkların hepsi aslında birbirinin aynısı olması da başka kötü bir yanı. bir zamanlar elime lucas arts'ın yarattığı ırklar diye bir kitap geçmişti çok büyülenmiştim ama swtor evreni 4 vücut şekli olan humanoid modellere farklı skinler geçirmek üzerine oluşturulmuş ırklar. yani bir wow aramayın. oyunun asıl olayı olan class questler güzel, vaktiniz varsa, pve tercih eden biriyseniz ve sw evrenini seviyorsanız bence denenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bende deluxe edition olarak pre-order aldım ve 10 gun sonra beğenmedim ve iptal ettim oyunu. Neden beğenmediğime gelirsek; bence öncelikle çogu arkadaşında belirttiği gibi oyun co-op rpg gibi o yeşil tunellere girdin mi tek başınasın. Diğer oyuncularla etkileşim sıfır. Stroyline olarak muazzam ama bana bir mmo oynadığım hissini vermiyor. (full serverde oynamama rağmen.) 10 gunluk oynadıgım sure boyunca baslangıc yerlerı harıc karşılastıgım player sayısı cok az , karsı faction ise hiç yok nasıl bir iş anlamadım. Hadi neyse pvp yapayım dedim ability delay olayı bardağı taşıran son damla oldu. (oyun içi fps , grafik, ses buglarından bahsetmiyorum bile) dediğim gibi yukarıda yazdıklarım bana oyunu bıraktıran sebepler. Bir de anladım ki ben sci-fi olaylarını sevmiyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar