Smoke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Genwa said: O grafikleri kim kasmış öyle yav, ayrıca diğer serverlara bakmadım ama ben hala her akşam 500 kişi kuyruk bekliyorum ee zaten grafiklerde onu söylüyor,ferudun abi eu primte-time'da sunucu her akşam full (5.0) çekiyor, yani sıra var.Legions Of Lettow bu da veary heavy-heavy arası gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Viktor said: said: http://www.swtorarena.com/statistics The over-all trend diagram says that SW:TOR's population has been dropping by ~4% every single day since the two days after release. It also says that 86% of servers are light, and ~13.5 are standard, and ~0.5% are other. Losing 4% of your total subscribers everyday is not something that "always happens to new MMOs." Let's say this: 1.2 million subs right now. From this it follows that: (1.2 million)(0.96)^30 = 0.293857643(1.2 million) = ~352k subs after 30 days. This trend is also quite reputable since it has been occurring for the past 2.5 weeks or so. The number of 352 000 subscriptions is lower than Bioware's published break-even point of 500 000 subs. Is this trouble for SW:TOR's future over-all? trolololol grafikler zaten oyuncu sayısı hakkında yorum yapmıyor, sunucuların anlık doluluk düzeyini içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 abi ne zaman oyunu almaya niyetlensem, birisi çıkıyor şöyle kötü, böyle patlak falan diyor : / anlamıyorum niye bu oyunda anlaşamıyor pati ahalisi. bi kısım gayet sevdi, güzel diyor; bi kısım rezil durumda fail, patladı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bi kısım sikko star wars evrenini seviyor öbür kısım objektif bakıyor. utanmadan şu oyuna aylık para istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 çok talihsiz demeçler vermişsiniz oyun gayet güzel bence ,biraz daha swg ye benzeseydi başka oyuna bakarmıydınız bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Cons said: sikko star wars evreni alayım oyunu ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Nedense şöyle patladı, böyle iğrenç, hayatta oynamam, cancel ettim diyen arkadaşlar aktif olarak forumları takip etmeye de devam ediyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 aynen ya katılıyorum ...gidin wow oynayın o zman gelip demoralize etmeyin milleti bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Başlamayı düşününlerin, daha gelemeden gözlerini açmak için yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 100 kagidimiz gitti, baskasida ayni hatayi yapmasin diye kasiyoruz Ozellikle wowu birakip gelenler agir kufur edicek ancak swg disinda omrunde mmo oynamamis star wars fanboylari ile KO gencligi sevebilir bunu Bide her cikan MMO ya BEST SHIT EVER diye atlayip max 2. Ayin sonunda birakip kacan bi maymunistahli kitle var, onlari dUrdurmak zaten imkansiz Lv50 olanlar gayet pisman aldiklarina su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yine vazgeçtim :/ bekleyim madem biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bombilo said: grafikler zaten oyuncu sayısı hakkında yorum yapmıyor, sunucuların anlık doluluk düzeyini içeriyor http://www.swtorarena.com/backend/applications_addon/other/statistics/db/population/overall-monthly-big.png ahah at gozlukleirni takmaya devam edin :p yeni cikan berbat bi mmo var, birde releasede ciktigi bolgeleir limitliyorlar, ilk ayin sonunda toplam online oyuncu sayisi 200k dusuyor, trendi ise dusus yapmaya devam ediyor ve hala anlik doluluk duzeyi o diyor millet oyun bok gibi su hali ile flashpointler baslard aguzel ,sonrada rezalete bagliyor ve 4 kisi flashpointler ile 8 kisilik raidler cidden icler acisi PVE acisindan, oyun resmen mmo dan cok co-op lu single player gibi hikaye ve level kasma sureci MUKEMMEL bunu hep diyorum ancak gunumzude insanlarin aylik parasini almak istiyrosaniz level kasma bittikten sonrada yapicak birseyler eklemeniz lazim, bu oyunda o yok guildler sus gibi zaten ilumda PvP saka gibi direk, ustune class balans denen seyin yerinde yeller esiyor wowun 80 kisilik PvP zonelari bile milletin open world PvP hasretini gidermez iken burda 16 kisilik dandik 3 tane BG var, hic BG koymasalarmis daha iyimis hani co-op lu single player oyundan ote bisey degil su haliyle, AH biel son dakakikada ortaya atilmis gibi hani SW ismi olmasa, random space mmo olsa su anda serverlar kapatilmisti, george lucas fanboylari sagolsun bi sekil satabiliyor iste sirf settingden dolayi sundan 10 kat guzel mmo larin hakki yendi sirf leveling isini kiviramdilar diye, bu herifler dah hi-res texture koymayi beceremiyrolar oyuna AMA PARDON DURUN PATCH GELIYOR, ZOMBILI 8 KISILIK RAID VE BI TURLU ICERIGININ NE OLDUGU ACIKLANMAYAN AWESUMUUUUUUUUUUUUU LEGACY SISTEMI OYUNU KURTARACAK :DDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 gerçekten level 50 oldum ve hiç eğlenmiyormuşum, viktor sağolsun farkına varmamı sağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 asil eglence 5-6 ay sonra burdaki isimleri baska forumlarda gorunce cikacak. ehueheh. anladin sen onu anladin. http://i2.akilli.tv/videothumbs/0065/65525.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 WoW'a MoP gelene kadar fazla bir popülasyon değişikliği olmayacak. Expansion çıktıktan sonra insanlar soracaklar ne yapsam diye. O güne kadar EA/Bioware'in yaptıkları oyunun bence kaderini belirleyecek olan şey. Halen toparlanabilir durum. Eğer bu zombi eklentileri MoP'a rekabet etmek için çıkarılıyorsa cılız bir çaba ne yazıkki. Blizzard oyun dünyasında en iyi vizyona sahip şirketlerden biri. Bunu M.Ö.'den beri biliyoruz zaten. Swtor'a karşı bir strateji takip ediyor olmaları lazım. Şuanki sessizliklerini swtor'un kan kaybediyor olmasına veriyorum. Ha oyun batar mı? Sittin sene batmaz çünkü dünyadaki SW fanları inanılmaz sayıda. Oyunun ölüsü bile fena sayılmayacak bir kitleyi barındırmaya devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 LoL bu Viktor ne komik adam ya cok merak ediyorum hangi hard mode FP yi yaptın raidleri normal hard ve nightmare de bitirdin mi ki gelip burda qq yapiosun kac gündür "50 olunca yapacak bişey yok" die. Bir de şu oyunun pvp si eleştiriliyor sürekli ama yok 3 tane wz warmıs e biz bu oyunu alırken biliyorduk 3 tane oldugunu süpriz olmadı yani bizim için böle gelip mal mal yorumlar yapacağınıza oynamayın olsun bitsin adamlar sanki başka bi oyun vaad ettiler, beta yaptılar 1 sene boyunca farklı şeyler vardı sanki cok komik cidden şu hater yazılar bari buglar uzerinden yürüyün, böle 3 tane wz war lanet olsun demek le olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Viktor said: http://www.swtorarena.com/backend/applications_addon/other/statistics/db/population/overall-monthly-big.png ahah at gozlukleirni takmaya devam edin :p yeni cikan berbat bi mmo var, birde releasede ciktigi bolgeleir limitliyorlar, ilk ayin sonunda toplam online oyuncu sayisi 200k dusuyor, trendi ise dusus yapmaya devam ediyor ve hala anlik doluluk duzeyi o diyor millet hayır ben senin oyun hakkında fikirlerin açısından bir yorum yapmadim ki, sadece grafikleri açıklamaya çalıştım. Viktor said: ilk ayin sonunda toplam online oyuncu sayisi 200k dusuyor Hiç güleceğim yoktu, benim yazdığım toolun grafiklerini yalan yanlış yorumlayıp, at gözlüğü muhabbeti yapmak = priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 daha iyi mmo yaparlarsa onu da oynarız anlamadım ki, aynı şeyi ömür boyu oynamak zorunda mıyız warhammer ve rift oynamamış olmanız sizin kaybınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bir şey soracam Rift, AOC ve Warhammer'da kaç kişi var şu an aktif olarak bilen var mı rakamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 imamizer said: Cons said: sikko star wars evreni alayım oyunu ben en iyisi. sdfkj efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 lol warhammer en azından viktor gibi CE almamıştım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sw sevenler için 10 numara oyun işte. günde 23 saat online olcaksanız bütün oyunlar bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ben şahsen sıkıldım. Zaten netada da baymıştım. Sırf arkadaşlar oynuyor diye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar