Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 knox said: oynama bırak okadar kolay olabilseydi keşke , karşında deli gibi dostlarıyla mmo oynamak isteyip son bir kaç yılında yeni gelecek bir tanesine bel bağlayıp hüsrana uğrayan ve yerine alternatif olarak başka bir mmo koyamayan birisi var sıkıntı işte burda yoksa bir oyunu bırakmak kolay ama hiç oyunsuz kalmak pek kolay değil. Artık her konuda olduğu gibi bu konuda da realist yaklaşmayı öğrettiler zaten bundan sonra pek bir beklentim yok büyük şirketlerden.Bir ihtimal Titan oda olmazsa ilerleyen zamanlarda indie developerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben d3 veya gw2'e kadar oyalasın yeter diyorum,uzun vade bir beklentim yok oyundan oynuyoruz işte çerezlik. oyunsuzluk durumunuda anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bana öyle geliyorki o oyunlarıda sizlere beğendiremezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Hazır aklıma gelmişken merak ettiğim bir şeyi sorayım size.Şimdi bu Forgotten Realms setting ile neden bir mmo çıkmaz?Bunun lisans ücreti bukadar pahalımıdır ki adamlar SW ile çıkarabiliyorlarken FR ile çıkaramıyorlar.Yani bahsi bile geçmiyor hiçbir yerde.Millet senelerce masaüstü oynadı ,bunların en babasıda FR , al sana potansiyel pazar payı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 neverwinter nights mmo geliyo sanirim, bende forgotten realms oldugu icin bayag bi heycanliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 evet geliyor nw mmo'su, hatta normal oyunu çıkacaktı, çinli bir firma satın aldı nw yi yapan stüdyoyu, onlarda mmo yapan bir firmaymış şimdi oyunu mmo ya çevirtiyorlar. insallah patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bende anlamıyorum film veya oyun hiçbir şekilde adı geçmiyor.fr olsun dragonlance olsun çok güzel kitaplardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 neverwinter mmo'su çok patlak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 zaten co op mus aslında mmo ya cevirdik fln demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 SW'nin yanında forgotten realms, dragonlance nedir allah aşkına.. Bu "Herkes Amerikan başkanını konuşuyuyor, neden kimse Sebat Spor başkanını konuşmuyor" denemeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 taunt u gördüm ama resist geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vun5geNHA5M#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 FR artık WotC'un bile korktuğu bir marka, o yüzden kitap olsun, oyun olsun Eberron settingini pompaladırlar, koca D&D Online oyununu üzerine yaptılar ama olmadı işte. FR'i en takip eden seri Neverwinter Nights oldu şu ana kadar. Onun da yeni oyunu gelecek ama F2P MMO olacak ve büyük ihtimalle casual bir oyundan öteye geçemeyecek. Umutlarınızı çok yükseltmeyin derim. EA-Bioware'in yaptığı oyuna burun kıvırıp Indie Developer'dan MMO beklemek da inanılmaz optimistlikmiş. Tamam, ben de severim Indie, hiç abartmıyorum para verip aldığım 30'dan fazla oyun vardır ama AAA seviyesinde MMO beklemekte biraz göle maya çalmak olur. Last Mage'in Spellcasters vardı bizde zamanında, ne oldu acaba ona? Neyse, SWTOR'dan iyice uzaklaşmış konuyu toparlarsak açıkçası ben SWTOR'u Next Gen MMO olarak bekleyen arkadaşlara cidden şaşırıyorum. Bioware dediğiniz adamlar hayatlarında ilk kez MMO yapıyorlar, ki yaptıkları RPG bile yıllardır aynı modda kalmış. Yorumlar ve incelemeler daha çıkmadan aylar hatta yıllar önceden beri yeni bir şey çıkarmayacaklarını gösteriyordu zaten. Bir çok arkadaş yazmış, eee piyasada örnekleri var, niye yapmamış diye. Ne yazık ki her şey düşündüğünüz kadar kolay değil arkadaşlar. Yıllardır yemek yapılıyor ve bazıları inanılmaz güzel yapıyor. Ama sen yeni bir aşçı isen sadece o yemeğe bakarak, aynı seviyede başka bir yemek yapamazsın. O yemeğin çıktığı mutfağa girip, yıllarca o deneyimi kazanmadan ne yazık ki imkansız. Bioware de o durumda şu an, önünde WoW gibi mükemmel hala gelmiş(?) örnek var diye, aynısını yapabilecek diye bir şey yok. Daha bu konuda yazılıp çizilecek çok şey var ama işte olay ortada, beğenen veya düzeleceğine inanıp sabır eden oynar, beğenmeyen veya düzelmeyeceğini düşünen kişi de oyunu bırakır. Yarın bir gün daha iyi bir oyun çıkar, ona geçeriz, çıkmaz, bu düzelir, bunda kalırız. Çok canınızı sıkacak, birbirini kıracak bir durum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benim kızdığım Star Wars gibi bir efsaneyi bok ediyor olmaları yoksa yemişim A firmasını B firmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Star Wars'ı zaten SOE SWG'de combat upgrade ile bok etmişti. Bence bu oyunun sadece zamana ihtiyacı var. 2-3 ay geçsin bakalım ne yapacaklar. Şu anda yeni bir Bioware RPG gibi oynuyorum oyunu ben. Oldukça da keyifli. Bioware işini yaparsa tam gaz devam. Kasmazsa 8 story line oynamış olurum. Çıkacak büyük titlelar için zaman kazanmış olur. Gerçi ben bu oyunun toparlayacağı konusunda oldukça pozitifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 DeviantSun said: EA-Bioware'in yaptığı oyuna burun kıvırıp... EA'nın adını içeren birşeye burun kıvırmak en zekice hareketlerden biri. Hep dua ediyorum şu Zynga EA'yı satın alsa da EA artık facebook oyunları dışında başka bişeye elini sürmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=vun5geNHA5M#! şu bug eğer operation bosslarda da çalışıyorsa çok gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 SW'nin bok olduğu yokki yahu gayet oynanıyor şu an keyifle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Evr said: Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=vun5geNHA5M#! şu bug eğer operation bosslarda da çalışıyorsa çok gülerim anırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aahahaha harbiden bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Absolut said: Benim kızdığım Star Wars gibi bir efsaneyi bok ediyor olmaları yoksa yemişim A firmasını B firmasını. Star Wars'u bok eden birşey yok oyunda. Oyun zaten hikaye olarak gayet iyi. onun dışında iyi olmasa bile, oyunun bugları, oyunun patlaması veya patlama riski Star Wars'u neden bok etsin. Star Wars'u seven adam bir oyun sıçtı sıvadı diye nefret edecek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benden baska kimsede, skill spamlarken, klavyenin ileri basmamasi sorunu olmuyor mu? Rift, aoc, wow.. bin tane oyun oynadim hicbirinde boyle saplanip kalma sorunum olmamasiti. Yoksa klavye bozuldu diye digistiricem klavyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bir düşünürün dediği gibi; "Nice insanlar gördüm, epic zırhları yok, Nice epic zırhlar gördüm, içinde insan yok" Oyunları eğlenceli yapan arkadaşlardır, geriside yalandır. yakında bu konuda uzun bir yazı döşeneceğim, şimdilik "reserved" Hadi ölümsüz kalın. Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 serhater said: şunu izleyipte beni rahatsız etmiyor diyen varsa hala yapacak birşey yok retalationu öyle her istediğin zaman kullanamazsın :) adamda skill açik gözüküyor ama defanslamadıkça onu basamazsın juggernaut da herhangi hata yok bende oynuyorum gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 takilmis iste, ilk defa mi bug goruyosunuz anlamiyorum ki, garip garip tepkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar