saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 viktor görece haklısın ama,bf3 ü full ayarlarda,age of conanı da çatır çatır oynuyordum ya aman neyse pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 saplashaman said: arkadaş konu başlığı açtığımızda siliyorlar sonra,oyun age of conan olma yolunda ilerliyor demedi demeyin,abartıyor da demeyin,laptopla oynuyorum,huttball da 3 fps alıyorum şehrin ortasında 40 a çıkıyor,ertesi gün tam tersi oluyor bu nasıl bir mantalite arkadaş :S conan gibi grafikleride yokki desekki aşmışlar grafikte hacı +123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 açtığınız konu başka bir yerde tartışılıyorsa kitlenir, forum 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oyun hakkındaki izlenimler farklı,şahsi şikayetimi aktarmak için konu başlığı açmam ayrı olması lazım neyse hacım kafanıza göre bir daha kimseyle oyun yüzünden,heleki fanatiği insanlarla tartışmaya girmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi gerizekalı mı bu customer service? karakterimin tipi degisti diyorum sakallı adam artık bıyıklı diyorum düzeltin şunu diyorum bana şuan tip degistirme servisimiz yok diye cevap atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yav bu Uİ bazen takılıyor.mesela map i açıyorum trainerları falan göstermiyor sonra bag takılıyor falan currency den inventory e geçemiyorum! bunlar sizdede oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bende laptopla oynuyorum Asus N53S, ne hutt ballda nede başka bir yerde grafik problemi yahut fps problemi çekmiyorum, butun ayarlar highda,sadece shadow off.Eğer sende shadowlar acıksa bi dene derim.Hoş ben günlük 2-3 saatten fazla oyunda kalamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 evet çok acayip cevaplar veriyor customer service :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi birbirimize ya ben de aynı sistemde oynuyoru bende fps kasmıyor demekten vazgeçelim artık. zaten sorun o aynı 2 makinede bile farklı çalışabiliyor aptalca. hatta aynı bilgisayarda günün farklı saatlerinde farklı fpsler verebiliyor o derece sapkın bir durum var işte. qadErdE wArSa üzüLmeq neYe y4r4r süzüLmeq qardesh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hamsilipilav said: abi gerizekalı mı bu customer service? karakterimin tipi degisti diyorum sakallı adam artık bıyıklı diyorum düzeltin şunu diyorum bana şuan tip degistirme servisimiz yok diye cevap atıyorlar ashsahah bu ne lan, nasıl bir hata bu haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi delirecem ya bıyık ne abi bıyık ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şakirt bıyığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yok normal ama cccmsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 caps or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 light side sın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 smyrnas said: yav bu Uİ bazen takılıyor.mesela map i açıyorum trainerları falan göstermiyor sonra bag takılıyor falan currency den inventory e geçemiyorum! bunlar sizdede oluyormu? Ctrl-U sonra gene ctrl-U reset atiyorsun oyle durumda. Cok nadir oluyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Karakterin de yolunu biliyor arkadaş bu devirde ne empire ne republic AKP winz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hamsilipilav said: abi gerizekalı mı bu customer service? karakterimin tipi degisti diyorum sakallı adam artık bıyıklı diyorum düzeltin şunu diyorum bana şuan tip degistirme servisimiz yok diye cevap atıyorlar ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hamsilipilav said: abi gerizekalı mı bu customer service? karakterimin tipi degisti diyorum sakallı adam artık bıyıklı diyorum düzeltin şunu diyorum bana şuan tip degistirme servisimiz yok diye cevap atıyorlar AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 27sinde ki patchden sonra quest konuşmalarında hologram tarzı görüntüleri göremiyorum veya o tarz field vs gibi, varmı aynı sorunu yaşayan ? şizofrene bağladı karakter öyle gaipten sesler gelip onlarla konuşuyor gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bugları geçtim de, bonus questini yapmak için 8 lvl düşük görevi aldım.. bitince 5xp verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Evr said: 27sinde ki patchden sonra quest konuşmalarında hologram tarzı görüntüleri göremiyorum veya o tarz field vs gibi, varmı aynı sorunu yaşayan ? şizofrene bağladı karakter öyle gaipten sesler gelip onlarla konuşuyor gibi oluyor. aynı sorunu bende yaşıyorum ama diyaloglardan baydıgım için hızlı hızlı gecip takmıyorum bile:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 o bonus series bitince toptan xp verio ya banada öyle 5 5 veriodu.hepsini bitirince yine 8k mı ne veriyor düşük level görev alınca mı öyle oluyor bilmiyorm tabi bende bikaç level düşük almıstm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 işte bu questin son bitmirme anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar