lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 rp-pvp serverda oynamak istiyorum. 1 tane server var 1k sıra. başka server öneriyorlar diğer rp serverda da sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 lan pre order yaptık güzel güzel oynayalım diye it sürüsü gibi sıra var kızılay beleş ekmek dağıtsa ankaranın göbeğinde böle sıra olmaz.Zaten eve geliyorum saat 8 de sıraya giriyorum gece3 de sıra geliyor lan o saate kadar nasıl oturayım sabah kalkıyorum saat 7de. Cumartesi oluyor, işte sıraya giriyorum eve geldiğimde sıra bana gelmiş oluyor 2 adım atıyorum dc haydii bekle bi 12312 saat daha hiç böyle hayal etmemiştim bütün şevkim kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ulan yaa charge atarken yamuldu oyun simdi bekle 1 saat que sdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 nasıl abi dc,crash,ık mık durumunda serverda kalmıyor mu karakter bi 5 dk falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Bunlar hortumun ucuna barnak basip, su fiskirtarak rastgele sactiklari kovalara su doldurmaya calisiyorlar.(su oyuncu, barnak basilmis hortum server capacity, kova server) Oysa hortumu sok kovaya doldur dolunca yeni kova getir onu doldur. 3 ay sonra saga sola kacan oyuncular transfer diye aglamaya baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 valla bunların olacagını bildigim için ne pre-order yaptım nede başka birşey.sanırım oyun release olduktan bir iki hafta sonra digital alsam birşey kaybetmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 dün 18.30'a doğru sıraya bıraktım (1550 kişi vardı), evden çıktım, 2 saat falan dışardaydım. döndüğümde saat 21.30'du ve 306 kişi daha vardı sırada. 22.00 gibi girdim. her gün daha da zorlaşıyor girmek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 teamviewer paralı olsaydı swtor sayesinde satışları patlayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 AFKdan düşme süresini bilen var mı? AFKdan önce character selecte, sonra da disconnect olmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 10-15 diolardı ingame general chatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 "2000 kişi sıra var ama instant warzone geliyoreeeee" diye kendini avutanlardan mısınız siz de? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Yok olm teamviewer çalıştığı sürece, vız gelir, tırıs gider. :P ONUR NABER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Autorun yapınca afk yada logout olmuyor. Geç mi söyledim bilmiyorum. Kullanırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Qui said: Autorun yapınca afk yada logout olmuyor. Geç mi söyledim bilmiyorum. Kullanırsınız :) ben dun ufak votka sisesini W nun uzerine koydum , bilgisayara dondugumde tam logout olmak uzereydi inactivity den dolayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şu an hiç sıra yok bizde çat diye girio :p ama bugün oyunda bi map lagı var map açınca takılıo 2 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Gangren said: "2000 kişi sıra var ama instant warzone geliyoreeeee" diye kendini avutanlardan mısınız siz de? :D yoo ben 2000 kişi sıra var ama en kaliteli eu serverında oynuyorum diye avutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sparkların server kabloları altındanmış. Cigaherziyle remi çokmuş bide makinenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bugun biri LoL'da macroya bırakmıs ama nerde hata yaptıysa sürekli general chat'e "wwwwwwww1234" yazıyodu hehe ben ghost mouse kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 release dolayısı ile bize göre gece 2 de maintenance başlıcak sabah 7ye kadar sürücek bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furfantte Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Server kapasiterini artırmasınlar başka serverlara geçsin millet 1 sw toplanınca b... çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ben lag hissediyorum bugün. 100ms oynuyorum ama bazı hareketlerde delay var. Taris'tenmidir nedir bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bir tane boş east coast serverı yok bu saatte şaka gibi, sadece launch ile bugün yeni açılan serverlar boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Oyundan düştüm ve 1500 kişilik sıra bekliyordum. Sıradan tekrar düştüm bu sefer hiç giremiyorum. error 1002 denen bir hata alıyorum. Bilen var mı nedir bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Karakterin oyunda kaldığı zaman oluyor. Sıradan düşünce de çıkıyor. Bekle 10dk sonra düzelir. Ama tekrar sıraya girince bir süre sonra 1003 gelecek haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 boş bir serverda karakter açıp tekrar sıraya girmeyi dene, 1-2 kere karşılaştım o hatayla bende, bu şekilde düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar