Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon/com Siparişleri

Invulon

Öne çıkan mesajlar

Az önce amazon dan email geldi. Erken shipping e başlamışlar ben CE sipariş etmiştim ama sanırım standart edition alanlarada erken göndericeklerdir.

said:
Hello,

Thank you for shopping with us. We thought you'd like to know that we shipped your item(s), and that this completes your order. Your order is on its way, and can no longer be changed

Your estimated delivery date is:

Tuesday, December 20, 2011

Your package is being shipped by DHL International

DHL le gonderıyorlarmış hatta tracking no ya kadar gönderdiler emailde
Sosyal ağlarda paylaş

Az once DHL den aradilar.

Benim Collector Edition şu anda gümrükte kalmış

75 euro üzeri gelen şeyler bundan sonra o şekilde kalıyormuş. O yüzden bill of lading no su verdiler. Pazartesi günü gereken evrakları göndericegim.

Ithalat la ugraştıgımdan dolayı biliyordum bu riski ama asıl tutarı yazdıklarından oyun şu anda gümrükte.

En az 2 gün sürüyor bu işlemler. allahtan 2 gün grace period verdiler çünkü pazartesi ye kadar birşey yapamıyorum bu konu ile iglili. Sorun çıkmazsa ucu ucuna gelicek 21-22 sinde.

Diger alan arkadaşlardada aynı sorun olacak.

Tracking no su ile DHL i pazartesi arayıp gümrük işlemleri ile ilgilenin. Sonra açıkta kalırsınız.

Bu collector edition alanlar için geçerli. Normal edition 75 euro altında oldugundan sorunsuz geçer
Sosyal ağlarda paylaş

Invulon said:

Az once DHL den aradilar.

Benim Collector Edition şu anda gümrükte kalmış

Geçmiş olsun. :( Ben demiştim demek istemezdim ama demiştim. :( Deniz de İstanbul'a sevkettirecekti, Amerika'daki bir adrese çevirmişti.

Edit: 2. mesajını sonradan gördüm. Amazonun gümrük masraflarını karşılaması enteresan olmuş. Netice konusunda bizi bilgilendirirsen, CE sipariş eden diğer arkadaşlar için çok iyi olur. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah dan aradım DHLi

1 Adet dolaylı temsil yetki belgesi / email atıyorlar
Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi
Eşya listesi / email atıyorlar
Ödeme yapıldığına dair belge / amazon sitesinde invoice cıkarabiliyorsunuz
Satın alınan ürünün internette web adresi fiyatını gösteren link

bunları fax geçiyorsunuz dhl gümrük işlerine ve 2 gün içerisinde hallediceklerini söylediler

şu an beklemedeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Önceden hazırlanıcak birşeyi yoktu. Ben amazondan kinect aldım 150$ dan fazla iken. Yeni yasa geçmiş limiti 150 euro dan 75 euro ya düşürdüklerinden dolayı gümrükte kaldı ki gene de önceden yapılacak birşey yoktu.

Bill of Lading nosu eline geçene kadar yapabilcegin bir işlem cumartesi günü girdi istanbula hafta sonu girince araya gecikiyor tabiki.

Pazartesi verdigim halde sabah 9 da yarından önce bitmeyecek işlemler 22 sinde zar zor yetişecek gibi
Sosyal ağlarda paylaş

1 $ bile olsa takabilirler çünkü memurun insiyatifi var sonsuz :p

bide kargonuz belli bir şekilde yollanınca o gümrük masrafı kısmı sanal hep, yoksa amazonun bişi ödediği yoktur 400tl falan ediyor çünkü o masraflar eheh, 10tl etmez halbuki kağıt ve işlem masrafı etc.

ha ne zaman kargonuz şu an ismini unuttuğum o şekilde yollanmamışsa işte o zaman size giriyor hepsi sanaldan gerçeğe dönüşüyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Update ediyim.

Oyunum hala gümrükte yarına çıkması bekleniyor ama yarın cıksada elime geçmesi ertesi günü bulacak. Kısaca 1-2 gün oyuna girmeyecegim gibi gözüküyor. Amazon la konuştum e hani cd key göndericektiniz shipping de diye şimdi tabi yan çiziyorlar anladıgım kadarı ile. Yarım yamalak marketting team lerinden email aldım.

DHL i sıkıştırıyorum. Kendim ithalatçıyım xmas zamanı olsa bile gümrükten bu tarz da dvd kategorisinde gelen bir ürünün çekilme işlemi 2 saati sürmez. Ben 1000 lerce ton ürün getiriyorum EU ülkerinden de 1 günde hallediliyor olay. Kısaca ilgilenen ordaki gümrükcü nün insafına kalmış durumdayız.

Amazon.com dan collector edition sipariş edemiyorsunuz şu anda adamlar sold out o yüzden ebay le fiyat farkı var collector edition satan sayılı yer vardır.

Bide bulsanızda getirirken paketin içindeki değerini 75 euro altında yazdırın. Bizim paketlerde asıl fiyat yerine 74 euro yazsaydı gümrük falan takılmadan gelirdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...