Invulon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Az önce amazon dan email geldi. Erken shipping e başlamışlar ben CE sipariş etmiştim ama sanırım standart edition alanlarada erken göndericeklerdir. said: Hello, Thank you for shopping with us. We thought you'd like to know that we shipped your item(s), and that this completes your order. Your order is on its way, and can no longer be changed Your estimated delivery date is: Tuesday, December 20, 2011 Your package is being shipped by DHL International DHL le gonderıyorlarmış hatta tracking no ya kadar gönderdiler emailde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 banada geldi ama cd key gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yalan söylediler resmen, 13'ünde göndericez product key'i demişlerdi. gerçi farketmez, bugün yarın girerim product key'i ama ayıptır yani. herkese farklı şey söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tahmin etmistim ama stephen reidin twitterin dan sormustum yok oyle birsey demisti. Amazon la konusup release e yetiscek sekilde kargo ayarlamislar ondan email le gondermiyorlar sanirim genede amazon a sorucam gun icinde customer servic e baglantiya gecip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Benimkini dün yolladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Az once DHL den aradilar. Benim Collector Edition şu anda gümrükte kalmış 75 euro üzeri gelen şeyler bundan sonra o şekilde kalıyormuş. O yüzden bill of lading no su verdiler. Pazartesi günü gereken evrakları göndericegim. Ithalat la ugraştıgımdan dolayı biliyordum bu riski ama asıl tutarı yazdıklarından oyun şu anda gümrükte. En az 2 gün sürüyor bu işlemler. allahtan 2 gün grace period verdiler çünkü pazartesi ye kadar birşey yapamıyorum bu konu ile iglili. Sorun çıkmazsa ucu ucuna gelicek 21-22 sinde. Diger alan arkadaşlardada aynı sorun olacak. Tracking no su ile DHL i pazartesi arayıp gümrük işlemleri ile ilgilenin. Sonra açıkta kalırsınız. Bu collector edition alanlar için geçerli. Normal edition 75 euro altında oldugundan sorunsuz geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Geçti benim normal ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Soran olabilir. Amazon gümrük ücretini karşılıyacak şekilde göndermiş. O yüzden gümrük ücreti ödemeyecekmişim Evraklar da pazartesi belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Invulon said: Az once DHL den aradilar. Benim Collector Edition şu anda gümrükte kalmış Geçmiş olsun. :( Ben demiştim demek istemezdim ama demiştim. :( Deniz de İstanbul'a sevkettirecekti, Amerika'daki bir adrese çevirmişti. Edit: 2. mesajını sonradan gördüm. Amazonun gümrük masraflarını karşılaması enteresan olmuş. Netice konusunda bizi bilgilendirirsen, CE sipariş eden diğer arkadaşlar için çok iyi olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sabah dan aradım DHLi 1 Adet dolaylı temsil yetki belgesi / email atıyorlar Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi Eşya listesi / email atıyorlar Ödeme yapıldığına dair belge / amazon sitesinde invoice cıkarabiliyorsunuz Satın alınan ürünün internette web adresi fiyatını gösteren link bunları fax geçiyorsunuz dhl gümrük işlerine ve 2 gün içerisinde hallediceklerini söylediler şu an beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Amazon gonderenden kesiyor masraflari :) Yani yine sizin kredi kartinizdan cekilecek (mis). Evraklari fax cektim, ne kadar girecek kredi kartina seklinde heycanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Standart edition bugün teslim edildi öğlen. Beklemiyordum bu kadar çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Gümrükde takıldı benim CE'de sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 e takılacağı belliydi. önceden evrakları hazır etmeniz gerekiyordu. hatta bukadar para verdikten sonra süreli vekalet verip halletmeliydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Önceden hazırlanıcak birşeyi yoktu. Ben amazondan kinect aldım 150$ dan fazla iken. Yeni yasa geçmiş limiti 150 euro dan 75 euro ya düşürdüklerinden dolayı gümrükte kaldı ki gene de önceden yapılacak birşey yoktu. Bill of Lading nosu eline geçene kadar yapabilcegin bir işlem cumartesi günü girdi istanbula hafta sonu girince araya gecikiyor tabiki. Pazartesi verdigim halde sabah 9 da yarından önce bitmeyecek işlemler 22 sinde zar zor yetişecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Açıkcası benim aklımdan gitmiş bu 75 euro olayı, daha evvel neler getirttik hiç takılmadı, sağolsun yakında 5 dolar bile olsa gümrük alacak beyefendiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1 $ bile olsa takabilirler çünkü memurun insiyatifi var sonsuz :p bide kargonuz belli bir şekilde yollanınca o gümrük masrafı kısmı sanal hep, yoksa amazonun bişi ödediği yoktur 400tl falan ediyor çünkü o masraflar eheh, 10tl etmez halbuki kağıt ve işlem masrafı etc. ha ne zaman kargonuz şu an ismini unuttuğum o şekilde yollanmamışsa işte o zaman size giriyor hepsi sanaldan gerçeğe dönüşüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Valla bana denilen bu adamlar gümrük ödemeli yollamamış olsaydı 25 euro masraf ödemeniz gerekecekti gibi birşey dedi. Yanlız gönderdikleri kağıtta bu ücret dvd,cd,kitap vs gibi içerikler için alınmaz yazıyor, anlamadım yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Geldi benim CE, box content cok guzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Hehe iyi bare, benim en çok almak istediğim box edition withcer2 nindi gerçi onuda alamamıştım zaten alsam gümrüğe o zaman takılacakmış demek ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 CE alan arkadaşlar Product Key kutunun neresinde bulunuyor acaba? DVD case'in içindemi? Kutuyu parça parça getirteceğim için çok önemli. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Oyunun Collector's Edition versiyonunun Amazon'daki fiyatı eBay' göre çok daha düşük; bunun sebebi nedir? Ayrıca Amazon'dan sipariş etmeye karar verdik diyelim, gümrükte sorun çıkmaması için hangi önlemleri almamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 usps ile göndertmen gerekiyor, ki bu pek mümkün değil. ya da benim ve birçok insanın yaptığı gibi amerika'da oturan bir tanıdığına göndertiyorsun, o sana daha uygun bir kargo yoluyla gönderiyor ya da türkiye'ye dönerken yanında getiriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Update ediyim. Oyunum hala gümrükte yarına çıkması bekleniyor ama yarın cıksada elime geçmesi ertesi günü bulacak. Kısaca 1-2 gün oyuna girmeyecegim gibi gözüküyor. Amazon la konuştum e hani cd key göndericektiniz shipping de diye şimdi tabi yan çiziyorlar anladıgım kadarı ile. Yarım yamalak marketting team lerinden email aldım. DHL i sıkıştırıyorum. Kendim ithalatçıyım xmas zamanı olsa bile gümrükten bu tarz da dvd kategorisinde gelen bir ürünün çekilme işlemi 2 saati sürmez. Ben 1000 lerce ton ürün getiriyorum EU ülkerinden de 1 günde hallediliyor olay. Kısaca ilgilenen ordaki gümrükcü nün insafına kalmış durumdayız. Amazon.com dan collector edition sipariş edemiyorsunuz şu anda adamlar sold out o yüzden ebay le fiyat farkı var collector edition satan sayılı yer vardır. Bide bulsanızda getirirken paketin içindeki değerini 75 euro altında yazdırın. Bizim paketlerde asıl fiyat yerine 74 euro yazsaydı gümrük falan takılmadan gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 US Postal Service le de gönderiliyor artık da paketi sigortalı gönderemiyorsunuz onlardan gitmesi sorunsuz ama türkiyeye geldikten sonrasından kormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar