Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19469588.asp hürriyet said: Galatasaray, son dönemde 'futbolcu ayarttığı' iddiasıyla sert eleştirilere maruz kalıyor. İşte Cimbom'un tepki çeken transfer hamleleri... Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, futbolcuları Nordin Amrabat'a kendilerinden izin alınmadan transfer teklifi yapıldığı iddiasıyla geçen hafta Galatasaray'ı hedef alan çok sert bir açıklama yaptı. Mamur'un "önlenemez bir kibir içinde" ifadesini kullandığı Galatasaray, kulübü es geçip direkt oyuncunun menajeriyle irtibata geçtiği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na şikayet edildi. Ayrıca sezon başında satılmayacağı bildirilmesine rağmen Argantina’da Cangele'nin menajerine de ulaşıldığı iddia edildi. Amrabat kavgası, geçen yıl yine iki kulüp arasında yaşanan Ali Turan olayını akıllara getirdi. Bonservis bedeli ödemek istemeyen Cimbom, sözleşmesi devam ederken Turan'la anlaşmış, bunu öğrenen Kayserispor ise oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı. Yaklaşık 6 ay forma giyemeyen savunma oyuncusu, sezon sonunda G.Saray'a imza atmıştı. Ancak 'futbolcu ayartmak' konusunda sarı-kırmızılı ekibe yöneltilen eleştiriler iki oyuncu ve bir kulüple sınırlı değil. Nitekim Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Alper Potuk için 3 kulüpten teklif geldiğini belirterek, "Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor tekliflerini ilettiler. Sanırım Galatasaray oyucunun kendisiyle görüştü" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde Atletico Madridli Jose Antonio Reyes, takımının Espanyol ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Gregorio Manzano, İspanyol yıldızı kadroya almamasını "Galatasaray'la görüşüyor. Sahaya yüzde yüzünü verebilecek oyuncular istiyorum" sözleriyle açıkladı. Trabzonspor da aynı sebepten Cimbom'a tepkili olanlardan. Hatırlanacağı gibi Sadri Şener, Selçuk İnan transferinde etik kuralların çiğnendiğini belirtmiş ve "Nezaketen sorabilirlerdi. Onların çoğu Galatasaray Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Bu nezaketi bile gösteremiyorlar" şeklinde konuşmuştu. Son olarak Galatasaray'ın, Apoel forması giyen Ailton Jose Almeida'yı ayarttığı iddia edildi. Daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen menajeri Roger Ljung aracılığıyla 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya transfer teklifinde bulunulduğunu belirten Rum basını, "Galatasaray, parasıyla önümüzü kesiyor" başlığı attı. Adamlar mezarcılıktan önüne geleni beleşe/ucuza kapatmak için Ergün Gürsoy stayla her şeyi yapıyor, yakında 20-30 sene önceki gibi futbolcu kaçırıp çiftlikte saklamalar da başlarsa şaşmam. Gs daha önceden de M.topuz ve G.Ünal için Kayseri'ye bela olup billboardlan cevap almıştı. Şöyle güzel bir sezonluk transfer cezası gelirse hoş olur, cuk oturur... temiz futbol sıfır tolerans demi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ahaha süper haberler ya..Şikeden lafımız geçmeyince dengeleme taktikleri heralde...Ama bak onların da şusu var diyebilmek için..Kayseri başkanına selamlar, resmi siteden Ünal Aysal'ın yazısını koyabilir birileri buraya gene...Selçuğa gelince zaten sözleşmesinin bitimine 6 ay yok muydu...Geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19469588.asp hürriyet said: Galatasaray, son dönemde 'futbolcu ayarttığı' iddiasıyla sert eleştirilere maruz kalıyor. İşte Cimbom'un tepki çeken transfer hamleleri... Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, futbolcuları Nordin Amrabat'a kendilerinden izin alınmadan transfer teklifi yapıldığı iddiasıyla geçen hafta Galatasaray'ı hedef alan çok sert bir açıklama yaptı. Mamur'un "önlenemez bir kibir içinde" ifadesini kullandığı Galatasaray, kulübü es geçip direkt oyuncunun menajeriyle irtibata geçtiği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na şikayet edildi. Ayrıca sezon başında satılmayacağı bildirilmesine rağmen Argantina’da Cangele'nin menajerine de ulaşıldığı iddia edildi. Amrabat kavgası, geçen yıl yine iki kulüp arasında yaşanan Ali Turan olayını akıllara getirdi. Bonservis bedeli ödemek istemeyen Cimbom, sözleşmesi devam ederken Turan'la anlaşmış, bunu öğrenen Kayserispor ise oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı. Yaklaşık 6 ay forma giyemeyen savunma oyuncusu, sezon sonunda G.Saray'a imza atmıştı. Ancak 'futbolcu ayartmak' konusunda sarı-kırmızılı ekibe yöneltilen eleştiriler iki oyuncu ve bir kulüple sınırlı değil. Nitekim Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Alper Potuk için 3 kulüpten teklif geldiğini belirterek, "Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor tekliflerini ilettiler. Sanırım Galatasaray oyucunun kendisiyle görüştü" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde Atletico Madridli Jose Antonio Reyes, takımının Espanyol ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Gregorio Manzano, İspanyol yıldızı kadroya almamasını "Galatasaray'la görüşüyor. Sahaya yüzde yüzünü verebilecek oyuncular istiyorum" sözleriyle açıkladı. Trabzonspor da aynı sebepten Cimbom'a tepkili olanlardan. Hatırlanacağı gibi Sadri Şener, Selçuk İnan transferinde etik kuralların çiğnendiğini belirtmiş ve "Nezaketen sorabilirlerdi. Onların çoğu Galatasaray Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Bu nezaketi bile gösteremiyorlar" şeklinde konuşmuştu. Son olarak Galatasaray'ın, Apoel forması giyen Ailton Jose Almeida'yı ayarttığı iddia edildi. Daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen menajeri Roger Ljung aracılığıyla 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya transfer teklifinde bulunulduğunu belirten Rum basını, "Galatasaray, parasıyla önümüzü kesiyor" başlığı attı. Adamlar mezarcılıktan önüne geleni beleşe/ucuza kapatmak için Ergün Gürsoy stayla her şeyi yapıyor, yakında 20-30 sene önceki gibi futbolcu kaçırıp çiftlikte saklamalar da başlarsa şaşmam. Gs daha önceden de M.topuz ve G.Ünal için Kayseri'ye bela olup billboardlan cevap almıştı. Şöyle güzel bir sezonluk transfer cezası gelirse hoş olur, cuk oturur... temiz futbol sıfır tolerans demi ya... sonuna kadar haklısın kardeşim. bu adamlara ibret için 5 yıl transfer yasağı lazım. etikten ahlaktan bir haber gs yönetimi oyuncuları ayartıyor AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ahaha aynen şikede adı geçmiyor klübün, şu anda iyi de gidiyor bi çelme takalım politikası türkiye ligini geçiyorum, diğer başkanların yaptıkları açıklamalar ne kadar doğruysa ünal aysalın yaptığı açıklama da o kadar doğrudur. geçen de tinuya da söylemiştim bunu avrupadan yabancı oyuncu transferine gelince, kural dışı birşey varsa uefa zaten verir cezasını. birkaç ünlü klüp zaten almadı mı ceza bu olaylardan ötürü, varsa birşey bize de verirler neyse ceza. bonservissiz almak için elinden geleni yapıyor galatasaray son zamanlarda. iyi de yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Tatar bozmus Gsnin oyununu hepimiz aydınlandık.Sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ayrıca haberin nasıl şaka olduğunun kanıtı da son cümle galatasaray parasıyla önlerini kesiyormuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 QQqqQqqQqQQQqqqqQqQqqQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bir de tatar cok net aurelio ve tarik transferleriniz varken gsnin eski donem illegal transferlwrie laf etme bi zahmet yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tatar kardeşim sonuna kadar haklı. ali turanı ayarttınız, selçuk inanı ayarttınız yoksa selçuku biz alacaktık zaten ama işte gs yine kalitesini gösterdi. şimdi de amrabat ile uğraşıyorsunuz. tatar kardeşim çok haklı bir noktaya değinmiş. verin bizim gibi parasını kayseriden helikopterle götürün amrabatı. zaten aziz başkan çıkınca amrabat ile hasan ali kaldırım paket olarak bize gelecek. gs avucunu yalar. para var huzur var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Simdi selcuk inan ve ali turan olayinda ayartma var diyen adamin futbol cahili olmasi lazim. Uefa kurallarina gire sozlesmesi bitmeye 6 aydan kisa kalan adamla istedigin gibi gorusebilirsin. kulubu adam olacak sa sozlesme yenileyecek veya erken elinden cikaracak. futbolcu da gelecegini dusunmek zorunda. ayrica mehmet topuz gibi baska takikla anlasmis adami zorla almak gibi islervyapan takim bi zahmet kendini durust saymasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Valla istediğiniz kadar gülün eğlenin, Hürriyet Ana Sayfadan imzalı vermiş haberi ki zaten bilinen gerçekler bunlar baya bi senedir, sallamasyon bişi yok ortada yani. Şu TEMOZ LİG İSTEYOZZZ nidalarınızın yanına güzel durmuş bu haber. Sırf yasanın tarihi milad kabul ediliyor, öncesi sayılmıyor diye pürü pakız tertemiziziz diye geçiniyor Gs ama futbolu biraz takip eden herkes hiç bir büyük kulübün temiz olmadığını biliyor. Ha olmamalı ve Fb yasadan sonra da devam edip hem de abartmış orası Aziz'in mallığıdır, ama şike-teşvik futbolda hep olmuş bir olay. Ki Gs 8.liğe falan oynamasaydı geçen sene, başa oynasaydı onunda bişileri çıkardı illaki. edit: Tarık 95te falan alındıydı ve evet kaçırmışlardı sanırım, ondan önce de sonra da var kaçırmalar. Ben sadece Ergün Gürsoy futbolcu kaçırırdı demedim ki, ama kendileri ünlüdür o işlerde orası ayrı, hatta övündüğüne de şahit oldum bir programda. Gs'nin olayı hala o tarz önce futbolcunun aklını çelme ve kulübüyle kavga ettirip ucuza kapma yöntemiyle iş yapmaya çalışıyor olması, sonra da GAYSERÜ BİZE DÖŞMAN ZATAN FENERLİ ONNAR diye ağlıyonuz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ağzına sağlık Tatar Ramazan. Gerçekler rahatsız ediyor bazılarını ama sen konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet haberin koyma amacını da anladık. şikeyle başlayıp ucundan transferle alakalı da laf edeyim ki iyice yüzlerine vuralım temalı mesajından. hala yazılanlara mantıklı cevap verememen de cabası. ya nscorp ne ya sdafjhflkblnjvk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ligin ikinci yarısı kayseri gs maçında Amrabat çok kötü oynarsa yada yüzde yüz gol kaçırırsa, herkes bunu arkasında bu ayartmayı konusacak, yalnız anlaşılmasın ben geçen gs ın bu Amrabat olayına değinmemdeki sebeb , bu olayla bizim adalı ve tayfur un 6 ay hapis yatmasına hatta belkide beşiktaşa ceza almasına yol açabilecek i.akın'a maç kupa maçı öncesinde transfer teklif edilmesi olayından bir fark görmüyorum, he tek fark i.akın ın menejerının telefonlarının dinlenmesi ve bu menejerin futbolculara oynamayın anlastık dıye gaz vermesi! Ben en başından beri bunu diyorum her takım sezon ortası baska takımlardakı futbolcuları ayartmak ıcın transfer gorusmelerı yapar, gayet normal bır sey, yanı bu ha kupa maçı oncesı yapmıssın , ha lig maçından önce yapmıssın hıc bır farkı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Şike çıkmadı başka bir şeyler uyduralım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ŞAKA LAN ŞAKA! Ben bile utandım şu yazılanlardan Fenerbahçeli olarak. Bırak git işine Tatar Ramazan mısın nesin ya. Senin gibi taraftarlar yüzünden bütün camia damga yiyiyoruz. Yazdığın şeyler saçma sapan, adamlar 6 ay kalan oyuncuları alıyor ki Fifaya göre buna hakları var gayet. Ondan sonra senin gibi Antu terk adamlar yüzünden elaleme madara oluyoruz. Transfer haberinden de şikeye bağlaman hiç olmamış. Aziz Yıldırım resmen Sith Empire gibi çökmüş Fenerin üstüne, kendi kimliğini senin gibi taraftarlara da yansıtmış. Ben utandım senin burdaki tavırlarından. Topikteki diğer postlarımın verdiği rahatsızlıktan dolayı da özür diler köşeme çekilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bu ne abi sddfdsds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ahahahaha hepsine bi cevap verilince konuyu şikeye bağlamış adam sdsadsa Sadri Şener ya nezaketen sorabilirlerdi ne ya ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 olm kafan mı iyi gecenin bi yarısında mal gibi niye salça oluyorsun galatasaray başlığına, alakasız mesajlar atıyorsun sırf etenşın horluk olsun diye mi? trollüğün de bi sınırı vardır be, tam işsizsin yeminlen. Sırf insanları tahrik etmek için her haltı yapıyorsun, 20 yaşın üzerindeysen eğer cidden harcadığın havaya yazık senin. Sen 3 yaşındayken olan transferleri koyuyorsun aklınca dalga geçmek için sonra yine o yaşlardayken aldığın oyuncularla övünüyorsun 7/24, hayatın bu olmuş lan senin, antu forumunda takılsana işte senin gibilerin mekanında, zaten çoğu koyduğun şey ordan çıkma. Zaten bikaç ayda 4917 mesaj atmandan belli şu foruma geldiğin zaman, bu kadar mesajı bu kadar kısa sürede anca bomboş biri atabilir zira boş teneke çok ses çıkarırmış. Sana çok şey söylenir de değmezsin ceza almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nscorp said: ŞAKA LAN ŞAKA! Ben bile utandım şu yazılanlardan Fenerbahçeli olarak. Bırak git işine Tatar Ramazan mısın nesin ya. Senin gibi taraftarlar yüzünden bütün camia damga yiyiyoruz. Yazdığın şeyler saçma sapan, adamlar 6 ay kalan oyuncuları alıyor ki Fifaya göre buna hakları var gayet. Ondan sonra senin gibi Antu terk adamlar yüzünden elaleme madara oluyoruz. Transfer haberinden de şikeye bağlaman hiç olmamış. Aziz Yıldırım resmen Sith Empire gibi çökmüş Fenerin üstüne, kendi kimliğini senin gibi taraftarlara da yansıtmış. Ben utandım senin burdaki tavırlarından. Topikteki diğer postlarımın verdiği rahatsızlıktan dolayı da özür diler köşeme çekilirim. Bu ne diyo ya? Dengesiz misin arkadaşım? İlaçlarını mı aksattın nedir olayın? Hürriyetin Ana Sayfadan hem de yazar imzalı olarak verdiği bir haber bu, git yazarın maili orda var ona çemkir o zaman ne halt etmeye saçmalıyorsun Antu terk cart curt diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Biraz sus iyice paçavra madara ediyorsun Fenerbahçe taraftarını. Haberi vermişsin tamam. Haber komik onu geçtim sonra gidip şikeye bağlamışsın. Utanıyorum senin gibiler yüzünden. AzizYıldırımSporlular sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bizim yönetimde hakkaten bi acayiplik var galiba. sen git melo, urfalı, eboue gibi adamları türkiye ligine gelmeye ikna et; sonra git eskişehirden kayseriden adını bile daha duyuramamış oyuncular için entrikalar çevir. taa argantina dan allahın cangele si için yasadışı işler yap. cangele için transfer cezsı falan alcakmışız 1 sene. abi nasıl düşünemiyor yönetim bunu. kimse demiyor mu " ünal bey yapmayalım böyle gizli gizli konuşmayalım futbolcularla sonra başımız yanar. gidelim teklifimizi sunalım zaten kaç tl lik futbolcular" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Klüpler birliği ve Anadolu klüp başkanları rengini belli etti, yayın hakları için: En büyük Fenerbahçe, koskoca Beşiktaş başkanı bile "Fenerbahçe'nin marka değerini" koruyor, bunu da utanmadan söylüyor. Bu olaya tek karşı çıkan adam Ünal Aysal olunca, her başkanın bir anısı canlanır tabi. Aziz Yıldırım senelerdir oyuncak gibi oynadı transfer piyasasıyla, başkanların aracıların da cebine üç beş koyup susturuyordu. Şimdi kasalarına para girmeyince bir yerleri tutuştu. Şu an Galatasaray; mevcut değeri, kadro yapısı ve Fatih Terim nedeniyle birkaçı hariç tüm yerli futbolcuları istemese bile alır. Bunu bir zahmet kabul etsinler. Alper Potuk da kral olur, seneye Melo giderse ilk 11 oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yalnız bu hurriyetteki yazar kimse ağır kin tutmuş feneri trabzonu yenip lider olunca belli ki kaldıramamış takımın iyi gidişini lakin şu yazdıkları tamamen saçmalık.misal selcuk transferinde sözleşmesi biten futbolcu.direk kapıldı.burda trabzona haber verip vermemenin bir önemi yok reyes gorusmesinde de enteresan birşey yok böyle sanki çok derin mevzular dönüyormus gibi drama yapmış.dunyada tek transfer yapan takım biziz sanki. bence asıl rahatsız edici transfer mehmet topuzun fenere gidişidir.galatasaray böyle dramalı gurultulu bi adam kaçırma ne zmaan yapmış ? ayrıca rum ekibinin öyle demesi gayet normal cunku galatasaray onlardan kaç kat zengin klup.futbolcusu tabiki gsyi tercih edektir paradan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar