Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrina'yı bulun bana!


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25305793

Antalya’da düzenlenen fuhuş operasyonunda 27 mağdur kadın, çete lideri İrina Omara Yıldız'ı teşhis için emniyete götürüldü. İrina'yı tek başına 17 erkeğin arasına koyan polis "Aralarında İrina var mı?" diye sordu.



6 bir julia olabilir.

Mesaj tarihi:
Birini teşhis ediyorsun böyle sormasında bir anormallik mi var? Belki irina değil oradaki ayşe, fatma? gazetecilerin derdi ne anlamadım. canları mı sıkılmış, haber mi bulamamışlar?
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım eğer haberdeki fotoğraf gerçekten olayın fotoğrafı ise o fotoğraf nasıl dışarı sızmış? az kaldı yani teşhis edenlerin de fotoğraflarını ve isimlerini yayınlayacak denyolar.

sonuçta ordaki adamlardan bazıları şüpheli, muhtemelen çoğu da suçlu değil. habere böyle fotoğrafları koyulduğu zaman direk potansiyel suçlu, fuhuş çetesiyle alakası olan kişi imajı yaratılmış oluyor.
Mesaj tarihi:
Bu tip haberler yüzünden yerel medyayı uzun süredir takip etmiyordum, genelde patiden gördüğüm ilgimi çeken linkleri araştırma taktiğini uyguluyordum. Sırf şöyle saçma sapan haberleri görmemek için.

Ama patide bir milliyet.com olma yolunda hızla ilerliyor, durduramıyoruz.
Mesaj tarihi:
sacma sapan habermi?

polis orda masum birinin suclanmamasi icin kimlik tespitinde ayni cins, boy ve kilodan baska insanlarida koymak zorunda yasaya gore

yarin oburgun size birisi iftira atsa, karakolda 10 kadinin arasina koyup "osman bunlardan hangisi" diye sorup sonra "tamam gorgu taniklari teshis etti, gercekten taniyorlarmis adami" diyip yok yere iceri atsalar sizi gorurum haber sacmami, degilmi

okumadan "zaaa bu ne be komik diil" diye dolmus millet, cehalet bole bisiy iste, disarda olsa emniyet genel mudurunun kellesini alirlar boyle bi olay yuzunden
Mesaj tarihi:
throine said:

Birini teşhis ediyorsun böyle sormasında bir anormallik mi var? Belki irina değil oradaki ayşe, fatma? gazetecilerin derdi ne anlamadım. canları mı sıkılmış, haber mi bulamamışlar?


ciddi değilsin umarım
Mesaj tarihi:
Abi başta ben de güldüm, siz de haklısınız da kadın olduğu bariz bir şüphelinin tespiti için şahıs elindeyse koyarsın, yoksa kimse koymazsın ararsın yani.
Erkekler arasında tek kadın olması değil orada erkeklerin olması komik direkt. Ha cinsiyeti belli değildir onu anlarım, İrina unisex bir isimdir belki bilmiyorum. sdfs
Mesaj tarihi:
yok yav bence şüpheli tespiti yaptırmaları yasalar sebebiyle gerekli falan olabilir. bu eticinler de kesin sonuç almak için böyle bir yola başvurmuş herhalde işi şansa bırakmak istememişler. polisler zira kendi karakollarının ve çevre bölgenin ağası modunda takılıyorlar bu ülkede.
×
×
  • Yeni Oluştur...