Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 freetoplay olsun oynarik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Viktor said: izometrik meselesini okuyunca sevindim ama ayfon, browser meselesi uzdu beni umarim vazgecer oyle bir cilginliktan garriot abimiz vazgeçmeyecek çünkü farmville ve angry birds'ün konsolları gömeceğine inanıyor. sırf uo için bile saygım devam edecek ama maalesef garriott amca bayağı koptu endüstriden ve oyunculardan görünen o ki. hal böyleyken el atacağı oyun kesinlikle iphone'da filan da oynanabilecek ve otomatik kötü olması demek oyunun tasarımı ne olursa olsun. :/ ya silkinsin kendine gelsin ya da hiç dokunmasın, hafızalarda düzgün kalsın oyun. age of empires online filan gibi komedi birşeyler olmasın. mmo'ya şimdilik atmıyorum çünkü mobil oyuna bile dönüşebilir heh, biraz şekillensin sonra bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 iphone'da olunca niye kötü oyun oluyor ki? gayet eğlenceli oynaması angry birds2leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 çünkü sadece dokunmatik ekran terribad kontrol demek lemonade tycoon filan oynamıyorsan. 1-2 rpg denedim de çekilecek ızdırap değil. kaldı ki iphone'da filan oynanacak oyunu masaüstünde oynadığınızı düşünün, konsol arabirimleri bile bu kadar rezilken iphone arabirimiyle oynamaya çalışmak. grafiğe filan girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 iphone, tablet filan muhabbetine girerse cacik olur olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bilgisayar için geliştirmesinler cnm onlarda sadece ios ve andorid için olsun mesela. bence gayet şukela olabilir ne andoridte ne de ios'ta mmo yok sanırsam hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bi milyar tane e-vampires, e-rock stars hebele hübele foseptik şeyler var. kontrollerin gerçek anlamda bir mmo oynanmasına müsaade etmediğinden olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Komutan said: Garriot'in sicili de cok iyi degil ki. Ultima 8 ve Ultima 9 rezaletti. Tabula Rasa'yi oynamadim ama o da basarili olmadi. ultima 8 ve 9 rezalet derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 karistirdi filan heralde ultima 8 serinin en iyi oyunlarindan biri, yaptigi reversal filan baya iyiydi ultima 9 boktan ama, onuda bok eden EA dir garriot UO2 geliyor diye brittania yi yok ediyor ve UO2 ye uygun bicimde yeniden dizayn ediyordu, EA "biz UO yu daha cooook uzun sure sagariz aga" diyip bikac ay kala butun hikayeyi reddetti, adamlar o surede oyunu yeniden yaptilar ve cinematiclerin cogu cope gitti, kimisini reuselamaya kastilar filan train wreck demek az kalir ultima 9 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ultima online 9'ın en büyük problemi grafik ve bug olaylarıydı. baya bir dışlanmıştı o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hikayede berbatti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 british reyis telefon için hello kitty'nin hidden object styla oyununu yapsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 her uo başlıgında uo aşeriyorum,şeytan diyor kur ve ak nebulaya,tabi hala yerindeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 silencer kapayacakmış nebulayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 resmen ben de şu topiği gördüğümden beri fantezi kurup duruyorum. gidip saatlerce maden kazmak bile çok zevkli geliyo şuan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Viktor said: karistirdi filan heralde ultima 8 serinin en iyi oyunlarindan biri, yaptigi reversal filan baya iyiydi Garriott kendi agziyla Ultima 8'i tamamlanmamis bir oyun olarak gordugunu itiraf ediyor: "...So Ultima 8 was, frankly, unfinished - I mean dramatically unfinished." Ben rezalet olarak goruyorum, cunku Ultima serisinin eski oyunlarindaki grup halinde dolasmanin, taktiksel savaslarin, buyuk dunyanin yerini, tek kisiyi cok daha kisitli bir alanda yonettigimiz platform oyunu benzeri bir sey almisti. Hikayesine bir itirazim yok ama hikaye tek basina bir oyunu iyi yapmiyor. Mesele sadece oyunun kotu olmasi degil, adamin gayet bilincli olarak Ultima serisini daha aksiyona dayali bir hale getirmeye calismasi. Yine ayni soylesiden: "...And in hindsight I look at it and go, if we’d really just finished it properly — even the movement, the jumping that was in the game — had we done it less hacked and more accurately, we would have had a Diablo-style success a year or so before Diablo." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hayatların kararmaması için çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bir nesil bu oyun yüzünden 2-3 senesini kayıp yaşadı. Katılan olur olmaz ama o süreyi sadece pixel elde ederek high level nörd achievement unlock üzerine harcadı... Yazık olacak tutarsa... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Seele said: uo mu? ya bi git http://elia.jootamam.net/kuvat/random/asdd/not_this_shit_again3.jpg ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tabula rasayi gorduk :) uo yuda biliyorum. mehx2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Yapıyosa adam gibi bi oyun yapsın. Ama adam kopmuş olaylardan ya eski heyecanı göremedm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kinq wars uo2 pvp shardımız açılmıştır bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bi nesil ultima yüzünden telef oldu.bir nesile daha kıymasınlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oha bi dakka bu başlıkta ultima 8e rezalet denmiş. nasıl ya ? u7 ve u8 benim favorimdi koca seride. u8'de defalarca kaybolurdum, dehşet geniş çaplı ve müthiş bir oyundu ya. tek sorunu gruplanma olmamasıydı o kadar. ama u8 kesinlikle en müthişleriydi ve uonun temellerini büyük oranda atmıştı, müzikler dahi u8den alındıydı. baya iyiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar