Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tehdit ediliyorum ne yapmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

deymez diyorum. "kıza değer verdiğim falan yok ama seni bir güzel mikecem" falan diyor. :D adam kafayı bozmuş benimle.

karşılaşmama ihtimalimiz düşük, ufak yer.

tarkandakiahtapot said:

r konu baya basitti, şimdi ortada aşığım dediği bir kız var. belki bu kez götü yer
Mesaj tarihi:
git tekelden 5-6 tane efes extra al,sonra adamı ara bir parka veya sahilde oturcak bir yere cagır,oturun birlikte için,2.biradan sonra birden dudagına yapış...yok olmadı dur 2.biradan sonra birden boynundan öpmeye başla,sonra gerisi gelcektir.
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

195 boy var, şişko da değil.

boyun kısaysa bacak arasından geçerken adamın dizlerine kesik atıp kaslarını yırt
yere düşecek ve dövülmeye hazır hale gelecektir
tokat at
Mesaj tarihi:
oha, bunu hiç farketmemiştim red. adam işte böyle bir adam ya. ilk konuşmamızda aşığım kıza ve aşık oldığum kıza her önüne gelen yazamaz diyodu. dün gece konuştuğumuzda bir kız için deymez dedim, kıza değer verdiğim yok ama seni şey yapacam dedi. adam ruh hastası.

185 benim boy.
Mesaj tarihi:
tehdidi ortadan kaldır. artık gece geç saatlerde lavuğun evini ateşe mi verirsin, sabah evden çıkmasını bekleyip sessizce arkadan yanaşıp karın boşluğunu kevgire mi çevirirsin ben bilmem.
Mesaj tarihi:
valla en son erkeklik edip herifin birinin şakağına yumruğu indirdiğimde, o benim burnuma oturttu ve 3 ay öncesinden kırık olan ve yeni yeni iyileşmiş olan burnumu neredeyse bir kez daha kırıyordu. o günlerden sonra agresifliği bıraktım zaten.
Mesaj tarihi:
1990kafaları çok fena..

Adamın yazdığı bütün mesajları kaydedip karakola gidebilirsin savcılığa verebilirsin illa dayak yemene gerek yok.Hatta beni şu kişi aracılığıylada tehdit ediyor dersin.

İşi boka sardıracam diyorsan git amale pazarına gözüne iliştirdiğin 3-5 iri herife 20şer lira ver sıkıştır adamı köşede sırtında odun kırdırt.
  • Yeni Oluştur...