Qui Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Stephen Reid'in bu akşam hem server sayısı, hem de server kapasitesini arttırmakla ilgili mesajı var. Ama net cevaplar değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Benim de tahminim bir kac gün boyle olur sonra düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi server capler düşük şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben guilde filan basvurmadım hiç bu accountumda ama guildin bu serverda diye işaret var server seçim ekranında.Ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sıra bekliyoruz hala ya bi hevesle açtım ama server full 750 lerdeydim şimdi 400 falan 15-20 dakikaya giriyorum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sipidi dün baya heyecanlıydın, kalbim falan duracak diyordun =) noldu düzeldin mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Millet serverlara eşit dağılsın diye giriş kapasitesini düşük tutuyorlar. Sonra arttırıp rahatlatacaklar. Serverı değiştirmek gibi bi salaklık yapmayın. Sonra pazarda sıkıntı çekersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şimdiden full olmuş eve dönünce kaç saat sıra bekliyecez acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Valla oyun şevkim hepten kayboldu. Yarım saat 40dk bekliyorum 1003 hatası alıyorum. Tekrar girmeyi deniyorum 1002 hatası alıyorum. 15dk bekleyip tekrar sıraya giriyorum, haydi baştan. Early acces işinden hiç verim alamadım. Diğer sırasız serverlara sorunsuz giriliyor ama haybiye emek vermek istemedim. Anlaşılan 20'sinden sonra görüşürüz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çoğu UK guildi buraya geçiyor, çok yüksek ingiliz pop olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 1 saat oldu 1000 kisi vardi sira 100 kisi kaldi belki daha fazla olmustur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 1000 kisi vardi sıra bitti error verdi.Bekledik 1300den tekrar başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Deno dün sabah 8.30 a kadar oynadim yani tadını çıkara çıkara 8.30ta yattım 9.30ta uyanıp işe gittim bide 12 saat çalıştım şimdi yine 8.30 a kadar oynayıp 1 saatlik uykuyla 12 saat çalışmayı düşünüyorum yarın içinde ama 1300 kişi var şuan önümde Bu arada sageyi pek sevmedim daha önceden vermiş olduğum karara uyup commando ile devam ediyorum girebilirsem tell atarim commandom ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Cacik said: Çoğu UK guildi buraya geçiyor, çok yüksek ingiliz pop olucakmış gelmesinler ya yeter daha şimdiden 1300 kişi sıra bekliorz onlar gelicek sonra releaseden sonra da insanlar gelicek fln 5k sıra mı beklicez akşam oyuna girmek için :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oh kimse almamis british nickini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Sabırla sırayı bekleyip, sorunsuz oyuna girebiliyor musunuz gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 qui daha sıra bekleyip de girmeme diye bi hatayla karşılaşmadım. hakkaten sıkıcı bi durum. forumlarda bahsetmemiş mi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Denemek için bugün sıraya koydum tekrar. Son 1 saattir hata yok. Sanırım son maintainance ile düzeltmişler. Client'a küçük bir patch gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ya günde bir kere sıra beklenince sıkıntı gözardı edilebiliyoda dün akşam tam 20 olmuşum daha saat 8 en az 4 saat daha gideri var belki speederı alabilecek levela gelirim hayalleriyle takılırken oyundan düştüm, meğer internet gitmiş hani her şey varda ttnetin serverından fln bir sorun var heralde 1 buçuk saat gelmedi sonra oyuna girince 1000 kişi sıra :S kalan 2 saati yeni açılan bir serverda başka bir karakter açıp deneyerek geçirmek zorunda kaldım. Böyle durumlar beziyo burası türkiye malum elektrik kesintisi eksik olmaz eskisi kadar olmasada ttnette oyuncunun her daim dostudur :D bakalım bu sıralar daha nekadar böyledevam edicek ? acaba daha kaç sefer karakterimize hasret kalacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Servera girerken sıraya giren olursa yazabilir mi? Ona göre teamviewer ile sıraya gireceğim, işten çıkmadan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şu 1500 kişi bekleyip , son 100 de yada sıra geldiği vakit serverdan kopma işi bittimi şimdi? öyleyse bende yuklenim tw ye hatta hanımada soyleyebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Dun aksam oldu bana, herhangi bir iyilesme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben hiç karşılaşmadım öyle bir durumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Şimdi teamviewer ile girdim. 170 kişi sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 233 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar