progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1RVRCd6J2NA bu cuma çıkıyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 biletimi aldım, takım elbiseyle gitcem salona. cocukken burger kingden aldığım noisy cricketı da yanımda götüreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yok mu henüz izleyen? pazar günü bir aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Valla paso sınav var diye gidemiyorum ben de. Haftaya cuma izleyebileceğim muhtemelen. izleyenlerin yorumlarını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Cuma gidiyorum ben de, Çarşamba sınavlar bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Imax 3D gittim bugün. 3D si 2-3 sahne dışında çok bi olayı yoktu yine ama daha rahatsız da etmedi. MiB 1-2 daha dün seyrettim. Bu 1 kadar iyi değil ama 2 den iyi olmuş. Josh Brolin'de çok iyi Tommy Lee Jones rolü yapmış :D Tommy Lee Jones da yaşlanmış baya. Yada daha dün genç halini gördüğüm için bana öyle geldide böyle baya yaşlı gözüktü. Eski MiB'leri sevenler bunuda beğenir yani. Time Jump sahnesi'de hoştu baya Imax 3D'e. İzlemeden bakma Tommy Lee Jones'da çok az gözüktü filmde bence. Keşke o da biraz daha olsaydı. Başta bi aksiyona girdi sora bide sonda çıktı. Andy Warhol'da iyiydi. Yannız sondaki askerin J'in babası çıkması çok gereksiz bi twistti bence. Birde Pitbull'un yaptığı şarkı çok kötü ya. Hani eski filmlerin Will Smith şarkıları başarılıydı baya. Keşke bunada o yapsaymış. edit: bide fragmanda olupda filmde olmayan sahneler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Film güzeldi eğlenceliydi. Yalnız sonunda boşuna beklemeyin creditsten sonra hiçbir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Kısa, eğlenceli bir filmdi. Sinemaya gitmeye pek gerek yok gibi. Sonunu güzel bağlamasalar beğenmedim derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 3d oldugundan sınemaya gıtmekte fayda var bencede.neticede konusu belli , eskisi belli.sıkılmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 iyiydi film pilli 3D gözlüklerle izledim acaip yoruyor beni bi de ağrı yapıyor normal pilsiz 3d olsa daha iyi olurdu ama film eğlenceli, izlenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Serinin en iyisiydi. Daha iyisi olamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 beklediğimden çok daha iyi çıktı valla çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bence de güzeldi. Ama tabi ki bir mib1 olamaz. 3d'sinde de bir numara yoktu. 2-3 sahne için 3d gereksiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sırf will smith değil de köpekli şarkı var diye sinemada izlememeyi düşünüyorum. 2'ye black suits comin' gazıyla gitmiştim resmen. fuk dis shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 cok begendim ben. tommy lee jonesun kendi genc hali gelse, josh brolin kadar iyi oynayamazmis heralde su karakterin gencligini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yine çıtır çerez eğlenceli bir film olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 QARA PALTARLI INSANLAR! sen mene heç narahat olma dediydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dün blurayde izledim, baya iyi olmuş, neredeyse ilki kadar güzel. keyifliydi, beğendim, boris the animal düşman olarak iyiydi, josh brolin young k olarak enfesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 progamer said: İzlemeden bakma Tommy Lee Jones'da çok az gözüktü filmde bence. Keşke o da biraz daha olsaydı. Başta bi aksiyona girdi sora bide sonda çıktı. Andy Warhol'da iyiydi. Yannız sondaki askerin J'in babası çıkması çok gereksiz bi twistti bence. abi nerdeyse en iyi şeydi filmdeki naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ilk filmin müziği de çok iyiydi ya, aslında tekrar dinlerken 3. filmi de özetlemiş http://www.youtube.com/watch?v=rRuHk6Drj2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar