Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://web03.biletix.com/etkinlik/MLVMF/ISTANBUL/tr?SSFEAT=13BiletixRSVPtr&SREF=FBShare&SFBState=Unknown salı günü konser. gitmeyi düşünen var mı? ben yarın maddi durumumu ayarlayabilirsem izmirden arabayla yola çıkmayı düşünüyorum konser için eğer izmirden bende gelirim aga diyen olursa +1 +2 +3 şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Abi liseli kalmadi patide ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 iced earth mü kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 40 falan olsa giderdim son görevimi yerine getirip tarihe gömerdimde, 60 da fazla şimdi en son lisede dinlediğim gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 barlow olaydı giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kız arkadaşım bilet almış da hiç gidesim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Deacon said: Abi liseli kalmadi patide ya. mulgear6 var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 orta sondan beri iced earth dinliyorum. güzelde grup alla alla nedir yani. gelen olsaydı iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 when the eagle crymı dinlicen gidip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 abi salı gunu konser mi olur mantıklı bi tarihte gelseler gidilmicek grup değilde solistleriş bırakmıstı bunların noldu geri geldi mş sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 solist hala yok tim owens çıkıcak onun yerine ne kadar keyifli olur bilmiyorum ama sonuçta adamlar ilk defa türkiyeye geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bu adamların şarkıları hep aynı geliodu bnaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ice 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ee noldu konser, kaç kişi vardı? salı günü olması + barlowsuz olması iced earth'e görüp görebileceği en tenha konseri yaşatmıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 10 kişi izlemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 O değil de Demons&Wizards albüm yapacakmış bir ara, o güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ciddi mi? Çok nefis nostaljisine dinlerim onu ben. Hatta en cheesy fiddler on the green koyayım, depresif hoodie takayım kızların önünden yürüyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar