moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gNsNlvxE1iY said: Video Game Awards'dan duyurular, videolar gelmeye devam ediyor. Sırada ise, RTS olması sebebiyle herkesi şaşırtan BioWare'in yeni oyunu var. Son zamanlarda ismini pek iyi yerlerde anamadığımız Command and Conquer serisinin yeni üyesi, BioWare çatısı altında Video Game Awards'da duyuruldu. Battlefield 3'de herkesin beğenisini toplayan DICE'in yeni grafik motoru Frostbite Engine 2 ile geliştirilen Command and Conquer: Generals 2, ilk videosuyla birlikte bizi savaş atmosferinin içine sokuyor. Bakalım Frostbite 2 RTS'lerde hoş duracak mı? En önemlisi, RPG üstadı BioWare'dan Command and Conquer serisini geri getirecek bir strateji oyunu çıkacak mı? Hepsini bekleyip 2013'de göreceğiz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 meh. generals kötü bir oyundu ama ilginç yönü modern savaş teknikleri kullanıyor olmamızdı. generals ile tiberian serisi arasında tuhaf bişi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 modern dünyada geçen rts yok. ondan dolayı ben ilgilyle takip edecem bu oyunu.ea'nin son işler kötü değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 beni en fazlla eğlendiren cc serisiydi generals. güzel bişi olursa bunu da oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yalan oldu westwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 senko said: beni en fazlla eğlendiren cc serisiydi generals. güzel bişi olursa bunu da oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 westwood yapınca bile bişeye benzemiyordu bioware elinden leş ötesi bir oyun çıkar bakıcak bişey yok devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 truck+aa gun çok seviyodum ya bu üniteyi bütün oyun bundan basıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bioware ne anlar rtsden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 age of,dune 2000,red alert serisi,starcraft bu 3lü RTS yi sevdirmişti bana,çok da oynamıştım özellikle red alerti,bende iyi birşey çıkacağını ummuyorum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://social.bioware.com/forum/1/topic/13/index/8815083 otoh studyonun ve oyunun basinda m&m ve homm'un yaraticisi var, artik ne yarari olacaksa bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 son CC rezaletindende canegham sorumlu o yuzden pek guvenim yok adama, koskoca seriyi bir oyunda oldurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 HellHound said: http://social.bioware.com/forum/1/topic/13/index/8815083 Şu topikte "pembe tanklarımızın hemen dekoltesi olacak mı, yoksa dlc ile mi gelecek?" diye dalga geçen insanların hepsinde 3er 4er bio oyunu olması ne garip bi çelişki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi bioware forumunda takılanın doğal olarak bioware oyunu oluyor, rts yapımıyla dalga geçmekte haklılar ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Generals çok kötü değildi bence. Hatırlayan varsa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 generals'i sevmemiştim ben ya, ismini almak dışında bir bağlantısı da yoktu pek oyunun. stüdyoyu bilmiyorum ama ikincisinden de beklentim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 okay okay i will work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 forum kodu bilmemek wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 haha hatırladım bunu. pure pwnage'den. abicim forum kodu bilmene gerek yok, url'yi girceksin sadece öyle uzun uzun embed kodu girmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 LOL eski generals geliştirilmiş CnC:renegade'in motoru ile yapılmıştı. Buda bf'nin motoruyla yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Birçok insanın EA nefreti Red Alert'e yaptıklarıyla başlamıştır heralde sdffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 toxic general olan eleman bayagi iyiydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ea victory gamese c&c yi kurtarsınlar diye vermişti,hatta stüdyonun kuruluş amacı buydu, onlarda yapa yapa generals yapmışlar işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Loex said: senko said: beni en fazlla eğlendiren cc serisiydi generals. güzel bişi olursa bunu da oynarız avbi ikinizin kafasını tokustururum birbirine red alert varken ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 boşversene red alert de bi tanya vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar