qwertyuasd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Oyun goty. Hatta story driven gelmiş geçmiş en iyi oyun. Heavy rain falan dandik tanzimat dönemi romanları gibi kalıyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1044874_489236817818921_329967066_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Aa onu ben yaptım lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 3 trophy ile bitirdim, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gangren said: 3 trophy ile bitirdim, lol Aynen %8 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bakmadım %'sine de, Story Complete Normal, Easy ve Craft all items trophylerini yapabilmişim sadece. Diğer alınabilecekler tek playthru'da imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bir iki sefer, controller i firlatasim geldi, gereksiz gergin yerleri var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Otelin bodrum katı, fuck you very much. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aslinda oyle bolumlerin oyunda cok daha fazla olmasi gerekiyordu.belki ikinci oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Gangren said: Otelin bodrum katı, fuck you very much. Dun aksam orayi oynadim, gerginlik bir yerden sonra baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 knox said: aslinda oyle bolumlerin oyunda cok daha fazla olmasi gerekiyordu.belki ikinci oyunda :) Ya gerçi gearlendikten sonra bir anlamı kalmıyor da, kapalı ve dar alanda bloater + clicker + runner kombo iyi gitmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Gladmir said: Bir iki sefer, controller i firlatasim geldi, gereksiz gergin yerleri var oyunun. Ben fırlattım sonra easy ye alıp geçtim yoksa ekranı da kırıcaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Öldürmek zorunda değilsiniz :p Ben sadece 2 bloater öldürdüm oyunda, storynin ilerlemesi için ölmesi gerekenlerdi. Spor salonu ve winterdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu arada BKM ve DR'a teşekkürlerimi iletiyorum. 104'e alıp, 119'dan sattım, tyvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Çok yüzeysel olmuş ama yine de bulunsun: http://kotaku.com/the-moral-ambiguities-in-the-last-of-us-646394482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1052585_10151729078604040_1244234076_o.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Gladmir said: Gangren said: Otelin bodrum katı, fuck you very much. Dun aksam orayi oynadim, gerginlik bir yerden sonra baydi. hard'da geçemiyorum ben burayı yahu. öldürmek zorunda deilsin dediine göre önce keycard ı alıp sonra jeneratörü çalıştır kapıya koş diyorsun diye tahmin ediyorum. denedim bunu olmadı. nasıl oluyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ben de öldürmeden, koştura koştura geçmiştim orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Hard'da oynadım ve canlı hiç bir şey bırakmadan bitirdim oyunu.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 son tuneli de kestin mi? hayatından 3 sene kaybetmişindir, tebrikler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bitirdim en sonunda. çok iyiydi harbi. annemde çok beğendi oyunu arada. türkçe alt yazı olunca oda seyretti film gibin asdf oyun sonu spo hiç acımadan sıktım doktorların kafalarına da. sıkmama gibi bi opsiyon var mıydı acaba orda edit: birini öldürüp öbür ikisini canlı bırakılaibliomuş heh. Ben Ellie'yi öel görünce direk öldürdüydüm asdf. artık spoiler korkusu olmadan dolaşabilirim yaay http://i.imgur.com/lz48tfX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ben o gazla bi tanesinin kafasına sıktım diğerini kestim. bi tek köşede ağlayan kadın doktoru bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hepsini flamethowerla ateşe verenler bile varmış orda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyuasd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Oski said: Gladmir said: Gangren said: Otelin bodrum katı, fuck you very much. Dun aksam orayi oynadim, gerginlik bir yerden sonra baydi. hard'da geçemiyorum ben burayı yahu. öldürmek zorunda deilsin dediine göre önce keycard ı alıp sonra jeneratörü çalıştır kapıya koş diyorsun diye tahmin ediyorum. denedim bunu olmadı. nasıl oluyore?flamethrowerla yaklaşamıyorum yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Oski said: Gladmir said: Gangren said: Otelin bodrum katı, fuck you very much. Dun aksam orayi oynadim, gerginlik bir yerden sonra baydi. hard'da geçemiyorum ben burayı yahu. öldürmek zorunda deilsin dediine göre önce keycard ı alıp sonra jeneratörü çalıştır kapıya koş diyorsun diye tahmin ediyorum. denedim bunu olmadı. nasıl oluyore? Ben varimi yogumu coctail e yatirdigim icin, oyun basindan veri combat zone a girdigim anda ilk basta adamlari ayni yere toplayip (ses gurultu sise kirma vs.) ardindan coctail spam liyorum. Ayni seyi yaptim burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar