Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Entel edebiyatı yapayım hatta entelim madem: Biri çeker, biri yazar, biri oynar, biri boyar, biri kareografiler, ötekisi başka bir kısmını tamamlar, böyle yüzlerce kişiye kadar dağılır iş. Nerede bireysellik, nerede anarşizm, nerede idea? Sinema bir tür kendi kendisiyle yapılmış kolaj, post-modern bir anlamsızlığa bürümüş kendini, çinko kaplı duygularla dünyaya bakmaya çalışıyor. Teist. Sanat öznel olmalıdır, sadece kendisine cevap vermelidir, sanatçıya bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bakınız Da vinci 1500 kişi ile yapmış tablolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hmm enteresan bi bakış açısıymış seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben katılmıyorum o bakış açısına pek. kimin ya da neyin yaptığının önemi yok. estetik barındıran ve fikirleri ifade eden bir yapıtsa, sanat eseridir. gerisi detaydan başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 GERGE said: Entel edebiyatı yapayım hatta entelim madem: Biri çeker, biri yazar, biri oynar, biri boyar, biri kareografiler, ötekisi başka bir kısmını tamamlar, böyle yüzlerce kişiye kadar dağılır iş. Nerede bireysellik, nerede anarşizm, nerede idea? Sinema bir tür kendi kendisiyle yapılmış kolaj, post-modern bir anlamsızlığa bürümüş kendini, çinko kaplı duygularla dünyaya bakmaya çalışıyor. Teist. Sanat öznel olmalıdır, sadece kendisine cevap vermelidir, sanatçıya bile değil. o zaman orlestralarda gruplarda sanat yapmıyo sanat sadece solo performansla mı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Orkestra da performans abi, orkestra üyeleri de bunu söyler sana. Ama senfoniyi yazan bir kişi. Sinemada da en önem verdiğim şey öykü ve senarya bu yüzden. Onlara kendi görüşüme göre sanat derim, sinema ise performansları. Orkestranın notaları çalması gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Da vinci diyorum kime diyorum Picasso ya da anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ya, çok güzel giresim var. Girsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yarıda bıraktığım film olmadı hiç. olacağını pek sanmıyorum. maalesef o artizliği yapamadım bi "ayh yarısında çıktım" diye. ama bak endi varol'un bi filmi varmış adam altı saat boyunca uyuyomuş mu ne, onda onda birinde filan çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 GERGE said: Üç tane var benim, iki tanesi sinemada ikinci yarıya girmeyerek: Hunger Games Fikret Bey Üçüncü evde Recep İvedik. İkinci film sanırım, ötekilere hiç bakmadım. hunger gameste çok zor tuttum gerçekten kendimi uyuyodum az daha sonra. katlandım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://a2tvuanna.files.wordpress.com/2010/05/darkwaterposter.jpg http://img.portwallpaper.com/imgwal/the-eye58377.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 when harry met sally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Hunger games, yarıda çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 godfather, zodiac, lock stock and two smoking barrels,inglourious basterds, king's speech, taxi driver, clockwork orange, killer elite, bravehart, scarface, oldboy. Abi siz ne izliyorsunuz? Sinemada ilk yarısından sonra çıktığım Sen Kimsin filmi var, evde de tree of life'ın 20. dakkasında falan kapattım. Ha birde Anonyomus filmini yarıda kapadım uykum geldi, ama filmin kötü oldugunu düşünmüyorum, izlicem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ne biçim entel muhabbeti dönmüş lan sıkıldığım filmi beğenmem birader yok sanatmış bilmemneymiş. filmen seyrettircen kendini, adam 10dakika taşı çekio sanat lan bu diye yutturuyo entellere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 lan olm. 2001 a space odyssey öyle bi film mesela. gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmlerinden bence ama. filmde uzay gemisinin bir dakikada ekranda dolanmasının anlamı var ama... uzayda ses olmamasının da anlamı var (ki zaten öyle). gidip anlamsız yere sırf artistik görünsün diye taş tutan bi tip olursa saçmalık olur o tabii. (diğer taraftan sanat bu! diyenler de çıkar illa ki) sinema filmini eğlence için izlemeye alışık olduğumuzdan the avengers gibi filmlere ok iyi diyoruz. aslında gram değeri yok ama hakkaten çok eğlenceli lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 senko said: ne biçim entel muhabbeti dönmüş lan sıkıldığım filmi beğenmem birader yok sanatmış bilmemneymiş. filmen seyrettircen kendini, adam 10dakika taşı çekio sanat lan bu diye yutturuyo entellere Öyle kaygıları olmuyor gerçekten sanat filmi çekildiyse. Her sanat kaygısıyla yapılan film iyidir demiyorum, ama benim izledigim, senin tasfirine uyan çok yavaş ama çok keyifli izlediğim filmler var. *siiiip* http://i.imgur.com/MSVdF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Hmm 10 sayfada nasıl bu film yok. Hayatımdaki en rezil filmlerden bir tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Çok ayıpladım seni xunn. Önceki resim daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Ya onu kötü renderlamışlar. Dur bakim şöyle deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 OF ÇOK İYİ OLDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 İçerikli filmler. Hmmmnng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yavaş tempolu güzel filmler var zaten, onlar da sıkmıyor adamı izlerken. ben bi filmdne sıkıldıysam zaten dandik filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 senko said: yavaş tempolu güzel filmler var zaten, onlar da sıkmıyor adamı izlerken. ben bi filmdne sıkıldıysam zaten dandik filmdir. 2 tane örnek ver merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 xunn said: 2 tane örnek ver merak ettim. Primer (2004) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar