hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bu seriye yeni başlamayı düşünüyorum.Biraz araştırma yaptım iki adaptasyon çıkmış.İlki 25. bölümden sonra manga yetişmediği için sapıtıyormuş.İkincisi ise mangaya sadık kalıyormuş. Fakat ilki daha duygusal ve dramatik ikincisi ise robotik diyorlar.Sizin fikriniz nedir ilk kez bir insan hangisini izlemeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 önce ilki sonra ikinciyi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Eğer ciddi animelerden hoşlanıyorsan brotherhoodu hiç izleme küfür etmekten başka birşey yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 önce mangasını oku benceh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mangadan ayrıldığı yere kadar 1. seriyi izle. 1. seride olup 2. seride çok hızlı geçilen yerler var. Ve o yerlerde 1. seri inanılmaz başarılı, 2. seride aynı duyguyu alamazsın. Tabii istersen ikisini birden izleyebilirsin, 1. seri de güzeldi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ilkinin ilk 25'i izle vaktin varsa, sonra bros'a geç. vaktin yoksa ilkini esgeç direkt ikinci. bros'u seyredince ne kötüymüş ilkinin ikinci yarısı diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 niye 25'e kadar izlesin, sonrası da güzeldi o dizinin, izlesin tamamını fma'nın, sonra brotherhood'u da izlesin. nasılsa brotherhood fma'nın özeti gibi ilk bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 otur brotherhoodu izle 11. bölümden sonra mı ne zaten mangadan bağımsız kendi başına ilerliyor konu ilk seride o yüzden direkt brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Hepsini izlesin ya, ikisi de birbirinden güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Brotherhood tabikide soru deil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 İlki daha güzeldi,mevzuyu dante'ye bağlaması,insanlığın bencilliğine göndermeler yapması ve oradan da ikinci dünya savaşına girmesi vs,çok çok iyiydi. İkincisi de güzel zaten orjinal hali ama ilkini ben daha çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ilkini izle önce. sonra brotherhood yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ilk FMA daha çok seviyorum ben. bence yayınlanma sıralarına göre izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar