di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ... evdeki herseyi etiketlesek, sergi gibi dizsek, kimler usenmeyip Goztepe'ye kadar gelip bir goz atar ? Hani bosuna ugrasmamak icin soruyorum. Neler olur derseniz; Koltuk takimi, bilimum mutfak esyasi, oyuncaklar, susler, sandalyeler, utu, modemler, telsiz telefonlar, yazicilar, pil sarj cihazlari ve bu tip seyler olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 eksisozluge yaz, orda baya bi alici cikar. yazcak biri yoksa yazarim senin yerine di abi! abimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sopayla döver seni zabıtlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ogrencilerin takildigi cafelere ya da yakinda kampus varsa ordaki cafelere kağıt birak di, çok efektif bi yöntem o ama şuan ogrencilerin tasinma vakti deil o da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Yok abi oyle bir sey yapmak istemiyorum. O zaman is ticarete giriyor, riskli bir hal aliyor. Boyle tanidiklar falan gelsin bir goz atsin istiyorum sadece. Hem onlarin isi gorulur hem benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 aga neden bu satışlar? ülkeyi mi terk ediyodun sen ya hatırlayamadım şimdi. bi yerde ingiltere falan diye bişeler okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Evet o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pazar alanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ethernet girişli wireless rooter varsa talibim şöyle bi lcd tv-monitör varsa talibim ps3 varsa mezarcılık yapar talip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 mulgear6 said: ethernet girişli wireless rooter varsa talibim şöyle bi lcd tv-monitör varsa talibim ps3 varsa mezarcılık yapar talip olurum Samsung B2430H var monitor olarak. Wi-fi router olarak da Asus RT-N13U var. http://forum.paticik.com/read.php?27,5987054,5987054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 di, god of war'u sattın mı ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi lcd tv var mi satista? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 -Deno- said: di, god of war'u sattın mı ? :( Hayir. Seni bekliyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kozalak said: abi lcd tv var mi satista? Var ama bozuk. Tamir edebilecegine/ettirebilecegine inanan varsa bu haliyle uygun fiyata satarim. Surda anlatmistim hatta derdimi. http://www.ifixit.com/Answers/View/69846/Left+side+is+too+dark.+How+to+fix+it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 valla modem için gelebilrm.. bide böyle kitap film fln filan bişeyler bakabilrm eger böyle bi olay yaparsan :D fakat modem cok para be mezarcılk için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 applev0dka said: valla modem için gelebilrm.. bide böyle kitap film fln filan bişeyler bakabilrm eger böyle bi olay yaparsan :D fakat modem cok para be mezarcılk için :p Link'ini verdigim Asus sadece router, modem ozelligi yok aletin. Ama ayrica ADSL ve kablo modem var satabilecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 25inde istanbulda olucam router satılmamış olursa alırım (garanti veremiyorum bi iki güne kesinleştiririm) menzili ne kadar aletin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Di modemi ben ayırttım kimseye satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 NolaxThensbane said: Di modemi ben ayırttım kimseye satma hangisini ? kablo mu adsl mi ? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kablo wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben gelirim ya, satmadığın şeyleri de alabilirim ama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 NolaxThensbane said: kablo wireless Tamamdir kablo modem senindir. Hatti yilbasina dogru kapattiricam yalniz. O zaman teslim edeyim sorun olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Holy said: ben gelirim ya, satmadığın şeyleri de alabilirim ama ahah Hallederiz ya bi sekilde. Gelirsen beles CD/DVD de veririm hem =P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 NE ARA AYIRTI LAN!benim o modem kırarım dizinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 höyt kaç aydır piyasa yağıyorum ben o modeme kaptırmam hüle 4yıldır kablosuz modemle cebelleşıyorum çocuğumu keserim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar