Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

mmorpg onamaktan, 6-7 senedir elime silah alip ates etmemisim. Eskiden invert mouse kullanirdim simdi ters geliyor.
Ilk oyuna girdigimde verilen silahlari kullaniyorum. Kafasina kafasina sikiyorum olmuyor adamlar. Silah islemiyor mu bu adamlara? Parasiyla bazuka alip mi dayiycaz?
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Kafasina kafasina sikiyorum olmuyor adamlar. Silah islemiyor mu bu adamlara?

adamı vurduğun yere aldığı hasar değişmiyor bu oyunda. kafasına kafasına ateş etmekle uğraşma, direk vücudunun orta yerine kurşun döktür.

karakterlerin hitboxu baya geniş, öte yandan mermilerin yayılması da fazla.
kafasına doğru ateş edeyim derken merminin yarısını missleyebilirsin, ama karnına doğru ateş edersen daha çok mermi isabet edebilir.

silahların kullanım tarzı değişik. mesela ak-47 kullanırken üçerli üçerli ateş etmen ve recoili ayarlaman gerekiyor.
smg'ler ise yakın mesafede kullanımı çok rahat ve hızlı, ama uzağa doğru ateş ederken zorlanabiliyorsun.
tek tek ateş eden jocker gibi silahlar var. rakiplerle olan menzilini uzak tutup mermi saydırcaksın.
silahların damage'i silahtan silaha değişiyor oyunda ama en azından 15 tane mermiyi isabet ettirdiğine emin ol.

oyunda regen sistemi var, character mod satın alıp kullananlar biraz daha hızlı regen oluyor. o yüzden mümkün olduğunda adamların kaçıp saklanmasına izin verme.
oyunda tavsiyem açık alana çıkmaman ve saklanabileceğin yerlerden adamlara ateş etmen.
ayrıca oyundaki en etkili taktik, birisinin ateş ettiği kişiye senin de ateş etmen. tek başına bir rakibi alman çoğunlukla mümkün olmuyor,
ama iki-üç kişinin odaklanarak ateş ettiği kişi çok rahat ölüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlasildi saolun.
Yavas yavas silah kullanamaya tekrardan alisacaz.
Simdi ben Criminalim. Mission aliyoruz. Genelde kaybediyoruz. Enforcer'lar 3er 5er temizliyor bizi. Cevremdeki Criminal'lar benim gibi noob. Enforcer'lar ise muazzam silahli. Yuksek rank enforcer'lar low level bolgeye mi geliyorlar?Low level bolge yok mu? Hekes ayni gorevleri ayni haritada mi yapiyor? Tam anlayamadim sistemi.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun eglenceli ya dun 2 gold vs 3 silver(biz silveriz) takeoutlara kadar ezile ezile getirdik oyunu takeoutlarda financialdaki 2 kapili crim baseini kamplamaya basladik, adamlar ilk beraberlige birakicakti distirctden smack yapinca gaza geldiler osmanlarla felan ama cok hata yaptilar cok pis ezdik 6/0 da zaman doldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...