Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ahahah harıka biri o sex van ı yapsın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hey dostum 3gig ram var bende ve oyun eskisi gibi kasmıyor, biraz kıstım herşeyi şimdi güzel güzel oynuorm akıorm ortamlara amaaa arada bir mavi ekran alıorm ( sürekli alt tab yapıorm ölünce ondan olabilir ). onun dısında ıı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bende 4 var da 32 bit diye arada kasma yapıyor 1 saniyelik yoksa fps iyi, bunun için forumlarda gezip birsürü ayar yapmam lazım da kim uğraşır, zaten tekim oynayacak adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 odeya server enforcer : eyth criminal : redskulll daha cok criminal ile oynuyorum bu aralar bjk formam ve vanımla yardırıyorum. oyunda olan varsa takılabiliriz cok cok iyi degılım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 mmorpg onamaktan, 6-7 senedir elime silah alip ates etmemisim. Eskiden invert mouse kullanirdim simdi ters geliyor. Ilk oyuna girdigimde verilen silahlari kullaniyorum. Kafasina kafasina sikiyorum olmuyor adamlar. Silah islemiyor mu bu adamlara? Parasiyla bazuka alip mi dayiycaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Kafasina sikma genel olarak herhangi bir yerinden vursanda hitboxa isabet etsin yeter damage veriosun her silahin gereken hit sayisi belli ama tabi belli bir zaman icersinde adam regene girerse bu sefer vurman gereken sayi artabilir. STAR Mesela burda silahin ozelliklerini belirtmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hunty said: Kafasina kafasina sikiyorum olmuyor adamlar. Silah islemiyor mu bu adamlara? adamı vurduğun yere aldığı hasar değişmiyor bu oyunda. kafasına kafasına ateş etmekle uğraşma, direk vücudunun orta yerine kurşun döktür. karakterlerin hitboxu baya geniş, öte yandan mermilerin yayılması da fazla. kafasına doğru ateş edeyim derken merminin yarısını missleyebilirsin, ama karnına doğru ateş edersen daha çok mermi isabet edebilir. silahların kullanım tarzı değişik. mesela ak-47 kullanırken üçerli üçerli ateş etmen ve recoili ayarlaman gerekiyor. smg'ler ise yakın mesafede kullanımı çok rahat ve hızlı, ama uzağa doğru ateş ederken zorlanabiliyorsun. tek tek ateş eden jocker gibi silahlar var. rakiplerle olan menzilini uzak tutup mermi saydırcaksın. silahların damage'i silahtan silaha değişiyor oyunda ama en azından 15 tane mermiyi isabet ettirdiğine emin ol. oyunda regen sistemi var, character mod satın alıp kullananlar biraz daha hızlı regen oluyor. o yüzden mümkün olduğunda adamların kaçıp saklanmasına izin verme. oyunda tavsiyem açık alana çıkmaman ve saklanabileceğin yerlerden adamlara ateş etmen. ayrıca oyundaki en etkili taktik, birisinin ateş ettiği kişiye senin de ateş etmen. tek başına bir rakibi alman çoğunlukla mümkün olmuyor, ama iki-üç kişinin odaklanarak ateş ettiği kişi çok rahat ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Anlasildi saolun. Yavas yavas silah kullanamaya tekrardan alisacaz. Simdi ben Criminalim. Mission aliyoruz. Genelde kaybediyoruz. Enforcer'lar 3er 5er temizliyor bizi. Cevremdeki Criminal'lar benim gibi noob. Enforcer'lar ise muazzam silahli. Yuksek rank enforcer'lar low level bolgeye mi geliyorlar?Low level bolge yok mu? Hekes ayni gorevleri ayni haritada mi yapiyor? Tam anlayamadim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 muazzam silahlı deildirler abi onlar, zaten 3-4 tip silah var seç birini al denklersin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ilk defa girdim bu topice. bu nasıl oyun lan? efsaneye benziyor. indiriyorum direk. gta liberty city stories multiplayer'da hayvani tad almıştım zamanında ama fazla oynayan yoktu ve bir hafta sonra tekdüzeleşiyordu. bu da öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 customization var işte tekdüzelikten o şekilde yırtıoda makara kukara işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 makara kukaraysa kesin indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Oyun eglenceli ya dun 2 gold vs 3 silver(biz silveriz) takeoutlara kadar ezile ezile getirdik oyunu takeoutlarda financialdaki 2 kapili crim baseini kamplamaya basladik, adamlar ilk beraberlige birakicakti distirctden smack yapinca gaza geldiler osmanlarla felan ama cok hata yaptilar cok pis ezdik 6/0 da zaman doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyun çok keyifli, bedava ve boyutu da makul. merak eden herkesin kesin denemesi lazım. bu hafta yılın en çok beklediğim üç oyunu arka arkaya çıktığından ara verdim gerçi ama voicecomm ve arkadaş grubuyla gayet eğlenceli ve heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şöyle VAY AK: San Paro diye çete kuralım. Grup olmadan eğlencesi çıkmıyor oyunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 pff abi sizin komünütünüzün gazına gelip yükledim ama saniyelik saçma donmalar oluyor,ekran kartımda iyi sayılır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Gözlükte aldımmı tam bir Like a baws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 zevkli gibi. ben deniyecem ama ziyan olmayayim,bos bos dolasip sogumayayim hemen diye bir guide ya da tavsiyelere ihtiyacim var. ne oneriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sam said: http://www.youtube.com/watch?v=H-Tmrknx0P8 şunu da izlesin yeni başlayanlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 polis adim Offbiseyler, gerce ayda bir 10 dakka bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 oyun f2p göre başarılı bence. ama kaç ram lazım anlamadım kaldırması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 min 4, optimal 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 A TEAM vanimizla kotulerin pesindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 üstü de siyah olcaktı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yoo gri orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar