Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beraber oynamak istiyorum, sağolun çağırıyosunuz da, ama bi türlü vakit olmadı, hep reddetmiş gibi oldum kusura bakmayın.

Bu hafta sonundan sonra oynayabilcem diye umuyorum :(

Özledim lan oyunu resmen aboo
Mesaj tarihi:
arkadaşlar araçların üstüne yazılan yazıların fontlarının aynı olması için ne yapmamız lazım? baktım üstteki özelliklere ama bulamadım. o kadar ugrasıyorum mutlaka bir harf diğerlerinden büyük ya da küçük oluyor..
Mesaj tarihi:
Tek harfi koyup ondan sonrakileri copy decal ardindanda onu change decal ile istedigim yazi ile degistirerek elde ediyorum

Hizalamasi daha buyuk problem, onuda cizgi cekiyorum onun ustune oturtuyorum filanda illa milimlik yamukluklar oluyor
Mesaj tarihi:
saol viktor ya su oyunun en sevdiğim yanlarından biri de araç ya da sembol dizayn ederken bile eğlendirmesi. saatlerce vakit harcıyorum tasarım yaparken. sanırım kıyafet de tasarlayabiliyoruz?
Mesaj tarihi:
whisper aldım ph2 olanından ama sanırım yakın mesafe bir de uzun menzilli birşey alayım diyorum.

araba konusunda geç kaldım dayanamadım aldım. (nasıl olsa beleşti cebimden para çıkmadı) :D
Mesaj tarihi:
benim makinada acayip kasma yaptı bu ya. genel olarak fps makul olmasına rağmen ara ara 1 saniyelik donmalar yapıyor, ramden veya 32 bit işletim sistemi olmasından dolayı olabilir mi acaba?
Mesaj tarihi:
evet, 32-bit max 3gb oluyor ki oyunun kendisi bende 2,5gb yiyor heh. 4gb altıysanız bulaşmayın ama keyifli deneyim için 8gb lazım.
  • Yeni Oluştur...