Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Ya beraber oynamak istiyorum, sağolun çağırıyosunuz da, ama bi türlü vakit olmadı, hep reddetmiş gibi oldum kusura bakmayın. Bu hafta sonundan sonra oynayabilcem diye umuyorum :( Özledim lan oyunu resmen aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bizde oynayamadik dogru duzgun son 3 gundur, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 threatim silver olduğu için cezalandırıldım bugün resmen ağzına sıçmışlar oyunun tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hayat bronzed direk ya, threat artmasi cezadan baska bisi diil su oyunda Green yeni gold Bronze ROFLSTOMP Silver dengeli Gold AIDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 green yeni gold hakkaten, rank 195'ler ortada green olarak dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 arkadaşlar araçların üstüne yazılan yazıların fontlarının aynı olması için ne yapmamız lazım? baktım üstteki özelliklere ama bulamadım. o kadar ugrasıyorum mutlaka bir harf diğerlerinden büyük ya da küçük oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Tek harfi koyup ondan sonrakileri copy decal ardindanda onu change decal ile istedigim yazi ile degistirerek elde ediyorum Hizalamasi daha buyuk problem, onuda cizgi cekiyorum onun ustune oturtuyorum filanda illa milimlik yamukluklar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 saol viktor ya su oyunun en sevdiğim yanlarından biri de araç ya da sembol dizayn ederken bile eğlendirmesi. saatlerce vakit harcıyorum tasarım yaparken. sanırım kıyafet de tasarlayabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kıyafet, dövme vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 tabii ki kıyafet de tasarlayabiliyorsun. millet flash kostümü felan yapıyor. da customizable scarf bulamadım ona kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 AH'tan v20 aldım bı baktım tasarım yapamıyoruz elimde patladı 50k :D neyse satmaya çalışayım bakalım alan olucak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Satamayabilirsinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 arkadaşlar elime 65 tllik g1c kodu gecti (su level ile verilenlerden sanırım) ne alıyım önerirsiniz? silah , araba vb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 araba filan alma sakın, senin oynadığın tarza uygun bir silah al. yakın dövüş için whisper mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 whisper al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 whisper aldım ph2 olanından ama sanırım yakın mesafe bir de uzun menzilli birşey alayım diyorum. araba konusunda geç kaldım dayanamadım aldım. (nasıl olsa beleşti cebimden para çıkmadı) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Tommygun al :D tommy uzun degil ama eglenceli silah uzun icin ntec al 3 slotlu dose bi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 böyle güzel oyunlardan niye haberim olmuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Oyun acaip eglenceli ya hele o gavur lesi gibi ficiyi kasayi tasima missionlarina bitiorum bole bi oraya bi oraya gidio aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 benim makinada acayip kasma yaptı bu ya. genel olarak fps makul olmasına rağmen ara ara 1 saniyelik donmalar yapıyor, ramden veya 32 bit işletim sistemi olmasından dolayı olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 evet, 32-bit max 3gb oluyor ki oyunun kendisi bende 2,5gb yiyor heh. 4gb altıysanız bulaşmayın ama keyifli deneyim için 8gb lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kilom yuzunden polis akademisinden mezun olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 xeno da kiloluydu, gitti noel baba oldu. eli tüfekli noel baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar