Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereden yakıt alıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Hangi dağıtım firmasından yakıt alıyorsunuz?

Ben TP'den diesel almaya başladım. Performansta bir negatiflik yok. EuroDiesel için 3,63TL/litre fiyatı var; ohh dedirtti sonunda :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
opet veya shell'den alıyorum.

opet'in bonusu fazla, eşantiyonları işe yarıyordu, alışkanlık oldu, bi de lokasyonu uygundu.

shell şu an uygun lokasyonda, aldığım hizmetten de memnunum. money club kart geçiyo (neye yarıyor çözemedim)
Mesaj tarihi:
valla total yada bp
total direk sirketin altında war kampanyaları felanda guzel
her snee 60 lira felan bonus alıyorum bi garanti kampanyasından
onu gectim mesela gecen gun 500 tllik benzine 50 tllik hediye verdi
normal verdikleri %1.5 total kart bonusu yanına

bide bp gibi nazlı deil
100 tlik bonusu direk 100 tl olarak aldım
urastrırmadılar

su salak esantiyon kanunu cıkmayaydı her yılbası 100tlye bi bilet veriyodu total

bide gecen gun star pet diye bi yerden aldım
full hesabı 9% ucuz
cok bereketli cıktı bitmedi bi turlu benzşn
Mesaj tarihi:
Konya yolunda bi shell var en iyi performansı oradan alıyorum ben. Çok uzaksam ya da acilse çok az olacak şekilde başka shellden alıyorum. Shell yoksa opet. Annebenfanboyoldum.
Mesaj tarihi:
Bu konuyu bi anketle desteklememeli miydik acaba? =p

ben markadan ziyade istasyona gore aliyorum, netekim isletmecilerin ne dumen cevirecegi belli olmuyor logodan bagimsiz olarak.

Yine de genel olarak yakit kalitesindne sonra ;istasyon standardizasyonu, market, tuvalet yere sermaye olmasi vb gibi faktorleri de katinca ilk tercihim opet sonra petrol ofisi.
Mesaj tarihi:
Benzin SHELL hiç şaşmaz.
LGP de Shell'di ancak, bozdu.
Geçen ay bi OPET'en aygaz yedirdim yemin ediyorum kafadan 100km de 25 26 km fazla gidiyorum. Bundan sonra LGP'DE Aygazdan şaşmam.
  • Yeni Oluştur...