paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Selam, Hangi dağıtım firmasından yakıt alıyorsunuz? Ben TP'den diesel almaya başladım. Performansta bir negatiflik yok. EuroDiesel için 3,63TL/litre fiyatı var; ohh dedirtti sonunda :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sırayla opet shell bp total diğerlerinden almıyorum mecbur kalmadıkça.bi düzenbazlık kokuyor sanki diğerlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gazı milangazdan alıyorum dizeli ve benzini shell veya zor durumda opet BP'den kesinlikle almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 en yakın opet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Opet. Hatta aracı aldığımız 2009 yılından beri Opet. 12000 KM yaptık Opetlerle, çok memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 opet veya shell'den alıyorum. opet'in bonusu fazla, eşantiyonları işe yarıyordu, alışkanlık oldu, bi de lokasyonu uygundu. shell şu an uygun lokasyonda, aldığım hizmetten de memnunum. money club kart geçiyo (neye yarıyor çözemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla total yada bp total direk sirketin altında war kampanyaları felanda guzel her snee 60 lira felan bonus alıyorum bi garanti kampanyasından onu gectim mesela gecen gun 500 tllik benzine 50 tllik hediye verdi normal verdikleri %1.5 total kart bonusu yanına bide bp gibi nazlı deil 100 tlik bonusu direk 100 tl olarak aldım urastrırmadılar su salak esantiyon kanunu cıkmayaydı her yılbası 100tlye bi bilet veriyodu total bide gecen gun star pet diye bi yerden aldım full hesabı 9% ucuz cok bereketli cıktı bitmedi bi turlu benzşn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konya yolunda bi shell var en iyi performansı oradan alıyorum ben. Çok uzaksam ya da acilse çok az olacak şekilde başka shellden alıyorum. Shell yoksa opet. Annebenfanboyoldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 opet shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bu konuyu bi anketle desteklememeli miydik acaba? =p ben markadan ziyade istasyona gore aliyorum, netekim isletmecilerin ne dumen cevirecegi belli olmuyor logodan bagimsiz olarak. Yine de genel olarak yakit kalitesindne sonra ;istasyon standardizasyonu, market, tuvalet yere sermaye olmasi vb gibi faktorleri de katinca ilk tercihim opet sonra petrol ofisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 İstasyondan istasyona da çok değişiyor aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Totalciyik ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 SHELL (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 euro dizel opet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yazın hep opetten alıyordum. şimdi hep petrol ofisi. mazot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 jet halk ekmek gibi en ucuz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Benzin SHELL hiç şaşmaz. LGP de Shell'di ancak, bozdu. Geçen ay bi OPET'en aygaz yedirdim yemin ediyorum kafadan 100km de 25 26 km fazla gidiyorum. Bundan sonra LGP'DE Aygazdan şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Benzini Shell'den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 PO'dan alıyorum ben. Niye kimse almıyo PO'dan onu da anlmadım suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 araptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 PO Eve yakın, şikayetim de yok. Bir ara eşantiyonlarıyla iyi de geçinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 nerden alındığının bir önemi oluyor mu? aynı benzin değil mi hepsindeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 benim arabam yok ama genelde benzin istasyonlarindan aliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 dizel shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 shell 97 oktan. birçok arkadaşım o konya yolundaki shell'in farkından bahsediyor ama ben pek farkedemedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar